Aciu uz naujus namucius
Aciu uz dalijimasi patirtimi
QUOTE(LiloSun @ 2010 05 06, 14:33)
Aciu uz temele, Amica
ausryta_aa, manau pries duodant alergiukam vitaminu, geriau jau pasidayt tyrima ar tikrai ju truksta, nes jei visko yra tai kam kisti galimai galincius sukelti alergines reakcijas viaminus ar papidus.
Mes tai jokiu negeriam, bet visko uztenka 3tfu
As vis paskaitau paskaitau ir nusiraminu. Man tik atrodo, kai vaikas negali valgyt ivairaus maisto tai ir vitaminu truksta, bet jauciu viskas ok. Be to ir misinyje yra.
QUOTE(Singė @ 2010 05 06, 15:06)
Amica, ačiū už naujus namučius
.
Jau net nežinau ką dar eksperimentuoti-gal nusipirkti nerafinuoto alyvuogių aliejaus, jo dar nebandžiau. Kiek pamenu, daug kam jis yra padėjęs.
Bandau mažint duodamo mišinuko kiekį iki 2 kartų per parą. O kiek jūs karto mišinuku maitindavot 10 mėn.vaikutį?
Del aliejaus. O pries tepant reikia sildyti???
Del misinuko tai nors mums jau 1 m. 5 men. geriam misini ryte, vakare ir nakti 1 karta.
QUOTE(rapugis @ 2010 05 06, 16:21)
Mamos, o kai reakcija i alergena ar visada zandukai uzkaista? Na mums dabar laikosi demes ant rankyciu tai sviesesnes, tai paryskeja, bet zandukai labai retai kada uzkaista. Paskutini karta gal prie pora savaiciu. Esu as cia dar neisivaziavusi i tuos reikalus, gal nesamoniu klausineju, nu bet noriu zinoti
Na mum tai tikrai zandai uzkaista tik retkarciais (pvz nuo kefyro ar kiaulienos buvo). Siaip tai dazniausiai pasirodo ryskesnes demes ant koju, ranku linkiu. Ir dar vienas is alergijos pozymiu, kad akyciu paakiai parausta, issauseja.... Pvz ir dabar, kunas kaip ir grazus, bet va, paakiai, prie akyciu paraudonave..gal net biskuti patine... Aisku dar megsta lovoj pasikuist tai pasitrina i patalyne...O kam nors dar taip yra
?
QUOTE(Singė @ 2010 05 07, 09:14)
Nu žinok aš taip įsitikinus, kad jam mišinys negerai, kad per daug jam visokių vitaminų ir dėl to beria....
Bet čia irgi, tik mano toks mislinimas. Bandau stebėt, bet kad sunku, kai vis tiek reikia jam to mišinio duot.
Del savo misinio as irgi turi begalini itarima... Sakau reik rytini nutraukt misini. Bet pas mane sunutis jau toks valgus, siaubas, apetitas nerealus. Neduok Die nueisi i virtuve, is paskos ir sokineja, tipo duok ka nors. O atsikeles, tik akis pramekes jau misinio nori, kol padarau tai net dreba
O del uzkandziu tai is vis - ner ka duot, valgo tik eko ryziu trapucius..., kartais banana..
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 05 07, 11:43)
Zinoma, kad galima duoti gerti. Ne tik galima bet ir sveika: jei viduriukai maziuko kieti - atlaisvins juos. Razinu ir obuoliu kompota netgi musu pediatre patare virti ir duoti, kuomet mazoji labai karsciavo.. Neva prakaituodamas vaikutis praranda daug skysciu ir kazkokiu
vertingu medziagu, o sis gerimas jas atstato.
Tik bukit atsargi, nemazai vaikuciu nuo razinu gerimo alergizuoja. Reikia stebeti.
Mums razinos ir obuoliukai tai nelabai tinka, bandziau virt ir kompotukus bet iskart demes issryskeja...
Dar toks klausimas mamytes, kaip galvojat, kuo pakeist misini.. man seniai jau kirba mintis, o kaip avizu pienas, ryziu pienas. Jis tiktu tiems, kuria pienuko nelabai gali gert?