Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

QUOTE(LiloSun @ 2010 06 10, 21:28)
Laba, jei yra daug vietu suguldo po 1, bet jei yra antpludis tai tada po du dazniausiai. Bet yra naujos palatos, tai galima sutart su vedeja kad paguldytu vienus jei norite. Aisku tam atvejui nepakenktu vokelis ir anksto  ax.gif
Papildyta:

Individualu gydyma cia Lt tik mamos savo vaikams taiko  drinks_cheers.gif

dėkui, žinosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijone @ 2010 06 10, 15:15)
geras klausimas, siaip tai net neisivaizduoju, nieko cia nera doh.gif Kazkada bulves maximoj eko pirkau, tai visos pazaliave, gal pusmeti tos pacios stovi doh.gif Truputi duoda uosviene, bet ne kazi ka...o daugiau perku is turgelio blush2.gif
Beje, labai uz jus dziaugiuosi 4u.gif

Pupos rankytes vel kaip tarka verysad.gif Nebezinau nei ka galvoti, nei ka itarineti...Labiausiai itariu uzvakar suvalgyta bandele(is brolio nuciupusi suvalge...), o gal ir ne ji. *****, pradedu mastyti kad gal tikrai "pravesti" gydyma tais vaistais kur mums Vokietijoje israse g.gif Sake pirmiausia reikia isgydyti oda, o veliau ja priziureti. O tas gydymas, tai sirupas kazkas panasaus i zyrtec (vokiskai viskas parasyta) ir hormoninis pats silpniausias tepalas...

O kokius ten jums tuos vaistukus parašė, įdomu, gal galit vokišką pavadinimą parašyti?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 06 10, 20:28)
Individualu gydyma cia Lt tik mamos savo vaikams taiko  drinks_cheers.gif

zinok, man Vokietijoje gydyt. irgi sake, jog tokio amziaus vaikas,t.y. iki 3-5metu tik mamos gali nusistatyti ir alergena, ir tinkama gydyma 4u.gif Labai idiotiskai man tai skambejo konsultacijos metu, kai prasiau pasiulyti bent koki rimta tyrima...

QUOTE(vrb @ 2010 06 10, 20:50)
O kokius ten jums tuos vaistukus parašė, įdomu, gal galit vokišką pavadinimą parašyti?

sirupas ZADITEN jei gerai suprantu veiklioji medziaga Ketotifenhydrogenfumarat doh.gif (dar sake nuo jo apetitas vaikams pagereja, mat mano pupa tokia kudena, gal paguost norejo...) ir tepalas ECURAL veiklioji medziaga Mometasonfuroat (sake silpniausi hormoniniai) tepti pirmas 4 dienas po 2 kartus ir dar 2 dienas po 1 karta. Dar naudoti gerasias bakterijas, ilgai...
Atsakyti
Sveikos mamytes, senokai nesilankiau cia, ziuriu daug nauju vardu(deja, deja), mes su AD gyvenam nuo gimimo, labai stengiuosi "skaitytis" su sia liga, bet va vakar nauja beda: dilgeline atsirado mano mergaitei, siandien vel, kas esat susidure su sia forma, pasidalinkit patirtim 4u.gif ar kartu su AD kam yra buve, ar visada alergines kilmes? kaip daznai kartojasi? aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2010 06 11, 14:44)
Sveikos mamytes, senokai nesilankiau cia, ziuriu daug nauju vardu(deja, deja), mes su AD gyvenam nuo gimimo, labai stengiuosi "skaitytis" su sia liga, bet va vakar nauja beda: dilgeline atsirado mano mergaitei, siandien vel, kas esat susidure su sia forma, pasidalinkit patirtim 4u.gif  ar kartu su AD kam yra buve, ar visada alergines kilmes? kaip daznai kartojasi? aciu is anksto

Laba, su dilgeline susidurus pora kartu, matyt patys stipriausi alergenai ta itakoja. Paskutini karta suo aplaize biski skruostuka tai iskart atsirado, bet paskui praejo.
Ad nebutinai buna alerginis. Pasiskaitykit temele, yra vaikuciu kuriu nealergines kilmes, o yra kaip mes su didziausiom alergijom dar prieso prie AD
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif ,
Senokai buvau prisijungusi.
Džiaugiuosi už mamytes ir vaikučius, kuriems šios saulėtos dienos sumažino bėrimus arba ir visai išnaikino thumbup.gif ir stiprybės linkiu visoms kitoms mamytėms, kovojančioms su šia bjaurastimi.

Mums irgi lyg geriau-kas pamato, sako, kad vaikelis labai pasikeitęs į gerą, beveik nelikę bėrimų. Bet vis tiek jie banguoja-būna pablogėjimų, niežulio, nemigo naktų. Tik viskas gana retai. Tad irgi tyliai džiaugiuosi-nors visad po tokio džiaugsmo seka nusivylimas.

Maitinamės mes jau viskuo (mums AS), ką sau verdam, tą ir vaikui duodam. PAstebėjau tik, kad netinka jam ryžiai ir morkos dar vis neduodu. O taip valgo praktiškai viską.

Mišinuko NAN maniškis negėrė, tad grįžom prie Aptamil Allergy Care. Dabar maitinasi 2 k.per dieną juo-ryte ir vakare. Kartais būna, kad padarau dar ir dieną (kažkaip, kai karšta, nori jo).

Ir dar tyliai džiaugiuosi, kad kuris laikas, kai jau naktį nevalgo blush2.gif . Bet vis tiek tenka keltis, nes verkauja, kai soskė iškrenta, kai karšta būna ir t.t.

Geros nuotaikos visoms ir stiprybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 13 birželio 2010 - 20:51
Na ka mamytes,manau mes traukiames is sios temeles thumbup.gif ,nezinau kiek laiko turi praeit,kad skaitytusi pasveikimas,bet nebenoriu jau galvot,jog vel teks sugrizt cia,tad galvosiu,jog mes jau pasveikom rolleyes.gif Kazkur apie menuo kaip esam grazios,labai smagu matyt svelnius vaiko veidukus wub.gif kokius maciau tik kelias savaites po gimino. Kaip visa tai ivyko?Negaliu tiksliai pasakyt,nes nezinau kas labiausiai prie to prisidejo,bet namuose kiek galima buvo padaryt pakeitimu-padarem,liudna,bet atsisveikinom su suniuku,pakeitem ciuzinuka,maistas ir taip buvo labai priziurimas,valgem labai mazai ka,o dabar jau pakankamai daug ragaujam.Vartojom ir dar tebevartojam Tianshi papildus,tai gal jiems didziausia nuopelna galeciau priskirti,nes vidutinio sunkumo ad kaip ir nebeliko.Esu isitikinus,kad svariam ir sveikam organizme ad nenori gyvent.Ir noriu padekot ausru,nors is pradziu ir bade akis jos postai biggrin.gif ypac tuo metu kai essex'u tepliojau ax.gif.Dabar vos karta i diena padrekinu odele,aisku su naturaliom priemonem ir to pakanka.Ir visom kitom mamytem didelis ACIU,kad dalinotes informacija,ir noriu palinket,kad viena diena aplamai nebeliktu sios temos,sveikatytes jusu vaikuciams 4u.gif Cia radau tikrai daug ir naudingos informacijos rolleyes.gif
Kazkaip pasktiniu metu maziau mamyciu uzsuka cia,is seniau buvusiu,norisi tiket,kad tiems vaikuciams viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 06 13, 21:50)
Ir dar tyliai džiaugiuosi, kad kuris laikas, kai jau naktį nevalgo  blush2.gif . Bet vis tiek tenka keltis, nes verkauja, kai soskė iškrenta, kai karšta būna ir t.t.

Mes ir naktim nebevalgom mirksiukas.gif , bet vistiek keliames tuo metu kai buvo iprates valgyt doh.gif O nuo 5-5.30 isvis zirzaujam kas 15 min doh.gif Taciau, AD nebeturim ir tikiuosi jog ziema negris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(**Ingute** @ 2010 06 10, 08:56)
Mano suneli pradejo berti mazdaug nuo 3 savaiciu, musu pediatre is pradziu visus tuos berimus nurase hormonams... Na bet kai nuo 1,5 men. pradejo dideti limfmazgiai uz ausyciu ir kekliuke rimtai sunerimau  verysad.gif kraujo tyrimas nieko nerode, viskas norma. Limfazgiau nemazejo, man pasirode, kad ji net padidejo, vel daremes tyrima, parode alergija, taigi limfmazgius susiejo su alerginiais berimais veiduko srityje. Vaiko skiepyti neleidau. Kreipiaus i Santariskes nustate atopini dermatita, alergija karves pieno baltymui, kiausiniui ir kiaulienai. Bet alergologe pasake, kad berimai ir limfmazgiai nelabai susije, reik ieskoti kitu priezasciu, tuo tarpu hemotologas ir pediatras santariskese limfmazgius siema su atopiniu. Gal kuri esat susidurus su tuo, nes nebezinau ka ir galvoti, mums jau 4 men., o limfmazgiai taip ir pupso, berimas nepraeina, nors jau 3 sav. nevartoju produktu, kuriems alergiskas sunelis.
Dar alergologas israse suprastin'a, sake duot savaite ir skiepyti, baisu man, kad kokios reakcijos i skiepa del tos alergijos nebutu.

Maniškio limfmazgiai kakliuke irgi labai padidėję, kai gimė gal po kokių poros sav išdidėjo. Pediatre sake kad dėl alergijos, bet alergologė sietų limfmazgius su alergija tik jeigu vaikas būtų labai išbertas, maniškis išvis neišbertas šiuo metu. Darė kraujo tyrimą, nieko nerodo, tai sakė nesijaudinti ir sekti tiesiog. Aišku biški nervina, bet nelabai noriu tąsyti vaiko po ligonines, nes dažniausiai tie limfmazgiai nieko nerodo, svarbiausia kad nedidėtų jie, būtų neskausmingi, paslankūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrytė: 14 birželio 2010 - 11:32
laba dienelė

labai smagu kad sveiksta mažieji labai džiaugiuosi dėl jų 4u.gif
deja mes tuo pasigirt negalim ačiū seneliam... mano visas darbas šuniui ant uodegos... et..
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 06 14, 11:22)
Na ka mamytes,manau mes traukiames is sios temeles thumbup.gif ..... Kazkur apie menuo kaip esam grazios,labai smagu matyt svelnius vaiko veidukus  wub.gif kokius maciau tik kelias savaites po gimino.

drinks_cheers.gif Šaunu,tai pati geriausia naujiena, kokia tik gali būti. Sėkmės jums 4u.gif .

QUOTE(kicia @ 2010 06 14, 13:01)
Mes ir naktim nebevalgom mirksiukas.gif , bet vistiek keliames tuo metu kai buvo iprates valgyt doh.gif O nuo 5-5.30 isvis zirzaujam kas 15 min doh.gif Taciau, AD nebeturim ir tikiuosi jog ziema negris cool.gif

Taip, ir mes taip pačiai-pabunda būtent tada, kada kėlėsi valgyt-tada ir reikia soskę įdėt, kitą kartą ir pasūpuot, iš lovytės išimt. Na bet vis tiek valio, kad nereikia daryt mišinuko thumbup.gif .
Ir džiugu dėl gerų naujienų-kuo greičiau šita bjaurybė liga palieka mūsų vaikučius, tuo šeimai yra geriau..

QUOTE(gabrytė @ 2010 06 14, 13:31)
Maniškio limfmazgiai kakliuke irgi labai padidėję, kai gimė gal po kokių poros sav išdidėjo. Pediatre sake kad dėl alergijos, bet alergologė sietų limfmazgius su alergija tik jeigu vaikas būtų labai išbertas, maniškis išvis neišbertas šiuo metu. Darė kraujo tyrimą, nieko nerodo, tai sakė nesijaudinti ir sekti tiesiog. Aišku biški nervina, bet nelabai noriu tąsyti vaiko po ligonines, nes dažniausiai tie limfmazgiai nieko nerodo, svarbiausia kad nedidėtų jie, būtų neskausmingi, paslankūs.

Pas mus irgi padidėję, pediatrė taipogi patarė nepergyvent, apžiūrėjo, sakė, kad tai normalu, nes vaikui pripažinta sunkios eigos atopinis dermatitas.
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 14, 15:50)
labai smagu kad sveiksta mažieji labai džiaugiuosi dėl jų  4u.gif
deja mes tuo pasigirt negalim ačiū seneliam... mano visas darbas šuniui ant uodegos... et..

console.gif liūdna, kad taip. Visada labai negera ant dūšios, kai atsinaujina bėrimai.
Stiprybės-savaitėlė praeis ir gal vėl būsit švelniais skruostukais.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 06 10, 14:33)
Galvoju, gal taukmedzio sviesta isbandyti? Gal zinote, kur Vilniuje yra, nes is Kauno sisutis maza kieki kazkaip prabangiai iseina.

aš nuolat perku iš www.aromanatural.lt. atsiimu vietoj, tai už siuntimą mokėt nereikia
dabar tik jį ir naudojam, džiaugiuosi juo nerealiai smile.gif

QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 14, 14:50)
labai smagu kad sveiksta mažieji labai džiaugiuosi dėl jų  4u.gif

man ir labai džiugu skaityt, kai išsveiksta mažuliai thumbup.gif daugiau ir mums vilties ax.gif

o ką tie seneliai šį kartą pridirbo? mes tai juos griežtai laikom biggrin.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz pasveikusius thumbup.gif Sveikatytes vaikiukams, kad tik dziugintu savo tevelius 4u.gif
Atsakyti