QUOTE(**Ingute** @ 2010 06 10, 08:56)
Mano suneli pradejo berti mazdaug nuo 3 savaiciu, musu pediatre is pradziu visus tuos berimus nurase hormonams... Na bet kai nuo 1,5 men. pradejo dideti limfmazgiai uz ausyciu ir kekliuke rimtai sunerimau kraujo tyrimas nieko nerode, viskas norma. Limfazgiau nemazejo, man pasirode, kad ji net padidejo, vel daremes tyrima, parode alergija, taigi limfmazgius susiejo su alerginiais berimais veiduko srityje. Vaiko skiepyti neleidau. Kreipiaus i Santariskes nustate atopini dermatita, alergija karves pieno baltymui, kiausiniui ir kiaulienai. Bet alergologe pasake, kad berimai ir limfmazgiai nelabai susije, reik ieskoti kitu priezasciu, tuo tarpu hemotologas ir pediatras santariskese limfmazgius siema su atopiniu. Gal kuri esat susidurus su tuo, nes nebezinau ka ir galvoti, mums jau 4 men., o limfmazgiai taip ir pupso, berimas nepraeina, nors jau 3 sav. nevartoju produktu, kuriems alergiskas sunelis.
Dar alergologas israse suprastin'a, sake duot savaite ir skiepyti, baisu man, kad kokios reakcijos i skiepa del tos alergijos nebutu.
Dar alergologas israse suprastin'a, sake duot savaite ir skiepyti, baisu man, kad kokios reakcijos i skiepa del tos alergijos nebutu.
nesu girdėjusi apie tokius dalykus, galkuri kita mamytė bus susidūrusi..
o dėl skiepų - kurį skiepą jums siūlo? ar lingoninės jau skiepijotės?
nes pvz hepatito B man ne viena gyd sakė, kad nebūtinas iki paauglystės ir mes neskiepijom visai. dėl kitų skiepų daugiau argumentų pros ir con...
QUOTE(kar @ 2010 06 10, 09:34)
Mums paskutiniu metu padidejo limfmazgiai, uz ausyciu, kakliuke. Gydytojas sake, kad nieko blogo. Gali buti susije su tuo, kad mazius alergiskas uodams, pasikaso...kaip barjeras pries infekcijas.
Pasigirsiu tyliai, tyliai... maniskio odyte pasakiska. Net drekint nebereikia. Jokio spuogelio.
Pasigirsiu tyliai, tyliai... maniskio odyte pasakiska. Net drekint nebereikia. Jokio spuogelio.
tyliai tyliai yeeee