Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Sveikutės. Norėčiau ir aš prisijungti prie vilkdalgių mylėtojų. Dievinu šiuos augalus, gaila, kad šiuo metu negaliu jų auginti tiek, kiek norėčiau smile.gif 5-ame aukšte nebūtų labai patogu ax.gif
Pas tėvus sodyboje šių grožybių yra. Gal ne kažkas ypatingo, bet vis tiek norėčiau parodyti. Tiesa, nuotraukos darytos pernai, šiemet nebuvau dar ir fotosesijos nedariau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 02, 14:42)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

taip, vilkdalgiai mėšlo nemėgsta  schmoll.gif ir jei gauna daug azoto - augina tik lapus rolleyes.gif

Blyn blink.gif o kada pelenus pilate? Rudenį kai jau krosnis kūrenate, tiesa o kokio medžio pelenai ar turi reikšmės? Taip sakant pas mus pelenai pušies.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:07)
Dar vienas  4u.gif

user posted image

JEDIARA,gal sito grozio turesit bent viena pardavimui?.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 24, 08:36)
pas mane vakar pražydo Cranapple (foto skolinta, nes nebuvau pasiėmus fotiko  doh.gif ):

user posted image

wow, raudoni? thumbup.gif nerealu, bet butu maloniau Jūsų foto pamatyti. Gal turit gumbelį pardavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2010 06 02, 18:19)
wow, raudoni?  thumbup.gif  nerealu, bet butu maloniau Jūsų foto pamatyti. Gal turit gumbelį pardavimui?  ax.gif

na, jie neraudoni, jie greičiau vyšninės spalvos. Ne, pardavimui kol kas neturiu. Tik pernai pirkau, tai dar nespėjo 'padaugėti'.
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 06 02, 17:15)
JEDIARA,gal sito grozio turesit bent viena pardavimui?.... ax.gif

Deja, dar neturėsiu, nes tai mano naujokas - pirmieji žiedeliai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 02, 16:38)
Blyn blink.gif o kada pelenus pilate? Rudenį kai jau krosnis kūrenate, tiesa o kokio medžio pelenai ar turi reikšmės? Taip sakant pas mus pelenai pušies.

Barstau (ne pilu) rudenį, kai jau kūrenasi krosnis, o pelenai mišrūs, svarbiausia, kad ne anglių rolleyes.gif

Agnnyte, gražu, bet norėtųsi šių metų foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 02, 15:38)

Pusies pelenu nemesciau, vistik sakingas medis, kazin,ar tokie siek tiek nerugstintu dirvos g.gif Nors is kitos puses-visur gi raso,kad pelenai kaip tik nurugstina dirva..
O pelenai-labai tinka is rudens, nes kalio turi salia viso kitko gero, o kalis, kaip zinia,padidina atsparuma ziemos salciams..
Dar prisiminiaus apie statybini lauza-man kazkoks irisu augintojas netgi rekomendaves yra drasiai kist vilkdalgius i dirva, kur to lauzo yra-del to, kad vilkdalgiams kalkes visokios nedaro jokios zalos.. Tad speju,kad jiems labiau tinka nerugsti dirva.. Padaret saviskiams meskos paslauga is tos meiles dideles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 02, 15:38)

Vien spygliuočių pelenai vilkadalgiams nelabai tinka.Juos maišau su kitais medžio pelenais,nes gaunas ir trąša ir antisptikas. smile.gif

Jei žemė pertręšta mėšlu kur auga vilkadalgiai daugiau jokių trąšų ir net pelenų nebekite.
Kadangi vilkadalgiai vienoje vietoje geriausia auga 3-5 metus,tai patogiausia bus juos perkelti kitur smile.gif
Atsakyti
Kvieciu visus vilkdalgiu myletojus i svecius mirksiukas.gif -siuo metu pas mane zydi patys ivairiausi vilkdalgiai...tukstanciais ziedu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 03, 10:33)
Kvieciu visus vilkdalgiu myletojus i svecius mirksiukas.gif -siuo metu pas mane zydi patys ivairiausi vilkdalgiai...tukstanciais ziedu... smile.gif

Galiu tik įsivaizduoti wub.gif wub.gif wub.gif (tikriausiai norėčiau visų, bet.... blush2.gif )
Atsakyti
gražiausios gėlės wub.gif wub.gif
Mano "naujokai"
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 03, 09:33)

Oi kaip norėčiau,bet ,kad kitam Lt gale verysad.gif ir atostogos dar negret unsure.gif
Atsakyti