Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:07)
Dar vienas  4u.gif

user posted image

Gal būt tai Istruktorius? Pasakykit gerbiamosios kodėl pas mane nežydi Irisai? Jau aš nerve. Šiemet bus 3 metukai jie pas mane. Pirkau iš Gintaro. Hello Darkness pernai susuko žiedą, bet jis buvo prie pat žemės kur galų gale supuvo. Maniau kad neturi dar jiegų , bet Instruktorius pražydo. Šiemet nieko nei Instruktoriaus , nei Neinstruktoriaus. Žydi Bobutiški geltoni, dar Bobutiški1 mėlyni kurių pilni patvoriai, na radau aš juos nupirkus sodybą, palikau naiviai tikėdamasi kad pakeisiu gražesniais. Gal žemė per skurdi? Viso pirkau 6 rūsis, dar Circus stipres , manau gavau dovanų jo Mopsą, toliau jau net nepamenu atsirinkčiau jei ųydėtų, jei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita123: 01 birželio 2010 - 15:31
gal pasakytumet sio ziedo rusi? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 01, 17:28)
Gal būt tai Istruktorius?

Ne, tai 'Broadway Baby'.
Gal vilkdalgiai pasodinti per giliai, ar giliame pavėsyje? Pas mane vis daugiau pradeda žydėti. ax.gif
Atsakyti
Pasirodom:
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kad dar galėčiau įdėti kvapą wub.gif
O čia mano padejėja doh.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Merga baltas pavydas mane ima, kaip gražu, pas tave 6 nuotraukoje kur pilnas vaizdas man atrodo irgi pavėsio yra, man jau gaila pinigų pasidarė prisipirkau lapų. Na ko gi jiems trūksta. Kerai tokie grąžūs, ir matosi pavadinsiu svogūnais iš žemių išlindę, man atrodo kad jie ir patys išlenda palaipsniui. Kokiomis trašomis reikia tręšti? Gal ten pavėsio per daug. Jau taip pradedu galvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita123: 02 birželio 2010 - 10:28
QUOTE(merga @ 2010 06 02, 10:52)
Pasirodom:

Gražu, kai daug žiedų thumbup.gif (o kas ten braškes "vagia" lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 02, 11:27)
Merga baltas pavydas mane ima, kaip gražu, pas tave 6 nuotraukoje kur pilnas vaizdas man atrodo irgi pavėsio yra, man jau gaila pinigų pasidarė prisipirkau lapų. Na ko gi jiems trūksta. Kerai tokie grąžūs, ir matosi pavadinsiu svogūnais iš žemių išlindę, man atrodo kad jie ir patys išlenda palaipsniui. Kokiomis trašomis reikia tręšti? Gal ten pavėsio per daug. Jau taip pradedu galvoti.

Visų pirma būtų gerai sužinoti kas per žemė pas Jus.Vilkdalgiai mėgsta pusiau pavėsį,nuo to jie ligiau žydi,nes yra didėsnis drėgnumas..Tręšiu komplėksinėmis trąšomis,o rudeniop -pelenais.Vilkdalgius sodinti reikia taip ,kad gumbas būtų žemės paviršiuje,o prikastos tik šaknų barzdos.Ir nereikia nuleist nbosies,viskas bus gerai.Taip yra tikimybė,kad Jūsų gumbukai maži,todėl nežydi.Na žodžiu,jei nesunku pafotosesinkit mirksiukas.gif
Papildyta:
Merga baltas pavydas mane ima, kaip gražu, pas tave 6 nuotraukoje kur pilnas vaizdas

aciuks.gif reiks ne "ant greitųjų",bet normaliai susireguliavus aparatą papleškinti,kad spalvos matytus ax.gif
Atsakyti

Savo irisu netresiu visiskai, anuos biskeli pakamuot visai nekenkia..Pas jus negali but palepinti perdaug, azoto kokio negavo, ar gal zeme perdaug derlinga, uztai gal i lapus isejo? Maniskiai, pastebejau, geriau auga lengvesnej dirvoj, molyne po keleriu metu eme maziau zydet.. Siaip, jie megsta silta vieta, ne ant skersvejo jokio, smagu aniems prie kokio akmens prisisliet, prie sienos-zodziu,prie kokio tai naturalaus silumos akumuliatoriaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2010 06 01, 16:33)
gal pasakytumet sio ziedo rusi?  ax.gif

Cia senas, geras, tradicinis bobutes sokoladinis biggrin.gif
Atsakyti
Žemė net nežinau kokia tikrai ne durpė, ir ne molis, kaip kasiau tai tikrai kažkokios statybinės nuolaužos buvo, bet padirbėjau iš peties manau ,kad iškasiau viską. Nebent ten gilaiu bus.Nelabai derlinga, kažkoks mišinys smėlio juodžemio ir dar ko tai, derlingumas ne koks. Tiesa pavasarį , (kadangi pernai taip pat verkiau )jie nežydėjo, parvežiau kakalų vištų ir patręšiau. naiviai tikėdamasi žiedų jūros.
Bet prie pat jų auga lelijos tai patikėkit kokios išauga. Na gal pafotkinsiu.Tik kad su fotkinimu labai jau ne kas , na nemoku nuotraukų įkelti , taip išeitų kad mokytis tingiu blush2.gif parašiau o po to pagalvojau, tikrai tingiu g.gif Ne į temą bet prisiminiau kaip kompas buvo beveik skrydis į kosmosą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita123: 02 birželio 2010 - 13:01
Kokie grazus ziedai. ax.gif Zydi ir mano rudasis is visos sirdies. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 02, 12:58)
Žemė net nežinau kokia tikrai ne durpė, ir ne molis, kaip kasiau tai tikrai kažkokios statybinės nuolaužos buvo, bet padirbėjau iš peties manau ,kad iškasiau viską. Nebent ten gilaiu bus.Nelabai derlinga, kažkoks mišinys smėlio juodžemio ir dar ko tai, derlingumas ne koks. Tiesa pavasarį , (kadangi pernai taip pat verkiau )jie nežydėjo, parvežiau kakalų vištų ir patręšiau. naiviai tikėdamasi žiedų jūros.
Bet prie pat jų auga lelijos tai  patikėkit kokios išauga. Na gal pafotkinsiu.Tik kad su fotkinimu labai jau ne kas , na nemoku nuotraukų įkelti , taip išeitų kad mokytis tingiu blush2.gif parašiau o po to pagalvojau, tikrai tingiu g.gif Ne į temą bet prisiminiau kaip kompas buvo beveik skrydis į kosmosą.

Man atrodo, per geros sąlygos...jei dar vištos mėšlu tręšėt... g.gif tai į lapus ir išaugo, arba kaip merga, sako, gal maži gumbukai dar labai g.gif Šiaip tai tai tokios gėlės, kurioms beveik nieko nereikia..auga pačios savaime..Ech, gaila kad ne Žemaitijoj esu - įdėčiau pievas tų vilkdalgių pas mus - ant tiek patys gerai auga ir dauginasi..Iš rudens tiesa, pelenų pripila į tarpus mama..viskas.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 02, 14:35)
Cia senas, geras, tradicinis bobutes sokoladinis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 02, 15:33)
Man atrodo, per geros sąlygos...jei dar vištos mėšlu tręšėt... g.gif

taip, vilkdalgiai mėšlo nemėgsta schmoll.gif ir jei gauna daug azoto - augina tik lapus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 02 birželio 2010 - 13:43