Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 13, 14:32)
Grįžusi iš po švenčių radau ir aš savo vilkdalgiukus žydinčius

Jeckau, koks grozis wub.gif O jie tokie zemaugiai, dideliais ziedais?
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 04 14, 09:34)
Jeckau, koks grozis  wub.gif  O jie tokie zemaugiai, dideliais ziedais?

Pagal kotuką tai taip jų žiedukai dideli, bet šiaip nėra milžiniški, manyčiau apie 7 cm skersmuo g.gif
Mačiau ir violetinis vienas jau skleidžiasi, jei bus šilta diena prasiskleis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 balandžio 2012 - 10:39
Rodausi naujus žiedukus blush2.gif Labai jau laukiau šitų žiedelių, tai negaliu jais atsidžiaugti smile.gif

user posted image

user posted image

O čia tinklinis vilkdalgis ,,George":

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 15, 20:19)
Rodausi naujus žiedukus  blush2.gif Labai jau laukiau šitų žiedelių, tai negaliu jais atsidžiaugti  smile.gif

Fantastiškai gražūs ypač tas violetinis, gaila jie mažuliukai.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 15, 20:27)
Fantastiškai gražūs ypač tas violetinis, gaila jie mažuliukai.

Ačiū 4u.gif Man tai dydžio užtenka, nesu gigantomanė matyt blush2.gif Norėčiau daugiau turėti tinklinių vilkdalgiukų rušių, man jie labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mamos,moterys,merginos smile.gif
Paaiskinkit man,senam ir durnam,moteriskosios galvosenos subtilybes geliu klausimais..,nes as pats niekaip i jas "neisikertu" blush2.gif :
kodel moterys atkakliai stengiasi isigyti/sodinti GRAZIAI NUOTRAUKOSE ATRODANCIAS geles(pvz. stambiaziedzius aukstaugius irisus),apie kuriu "sliduma"(kaprizinguma/lepuma/inoringuma) nuolat primenu..,o i "neuzmusamas"(kalbu apie sibirinius vilkdalgius),kurios BE JOKIU PASTANGU noriai auga ir puikiai zydi, praktiskai nekreipia jokio demesio...Gal prigimtinis moteru mazochizmas-noras del kazko pergyventi,kazkuo rupintis ir skaudinti savo sirdeles- yra didesnis uz nora tureti GRAZIA APLINKA..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 04 19, 11:49)
Paaiskinkit man,senam ir durnam,moteriskosios galvosenos subtilybes geliu klausimais..,nes as pats niekaip i jas "neisikertu" blush2.gif  :
kodel moterys atkakliai stengiasi isigyti/sodinti GRAZIAI NUOTRAUKOSE ATRODANCIAS geles(pvz. stambiaziedzius aukstaugius irisus),apie kuriu "sliduma"(kaprizinguma/lepuma/inoringuma) nuolat primenu..,o i "neuzmusamas"(kalbu apie sibirinius vilkdalgius),kurios BE JOKIU PASTANGU noriai auga ir puikiai zydi, praktiskai nekreipia jokio demesio...Gal prigimtinis moteru mazochizmas-noras del kazko pergyventi,kazkuo rupintis ir skaudinti savo sirdeles- yra didesnis uz nora tureti GRAZIA APLINKA..? g.gif

lotuliukas.gif
Sunku suprasti tas moteris. beje, ir vyrus ax.gif Tai gi - klausimas į klausimą biggrin.gif
O kodėl pusamžiai vyrai, jau pradedančiomis blizgesį skleisti plikėmis, pakritusiais pagurkliais ir padribusiais pilvais, žiūri į jaunas grakščias 18-likmetes stirnaites - ir nori TIK tokios žmonos? Kai tuo tarpu jiems geriau žiūrėti į savo bendraamžes, jau su patirtim gyvenimiška moteris, kurios nebekaprizingos ir nedaug dėmesio reikalaujančios? Kaip Jūs manot?
(nieko nenoriu įžeisti, tiesiog linksmas klausimas, pasirodė ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 19, 13:33)
lotuliukas.gif
Sunku suprasti tas moteris. beje, ir vyrus ax.gif  Tai gi - klausimas į klausimą biggrin.gif
O kodėl pusamžiai vyrai, jau pradedančiomis blizgesį skleisti plikėmis, pakritusiais pagurkliais ir padribusiais pilvais, žiūri į jaunas grakščias 18-likmetes stirnaites - ir nori TIK tokios žmonos? Kai tuo tarpu jiems geriau žiūrėti į savo bendraamžes, jau su patirtim gyvenimiška moteris, kurios nebekaprizingos ir nedaug dėmesio reikalaujančios? Kaip Jūs manot?
(nieko nenoriu įžeisti, tiesiog linksmas klausimas, pasirodė ax.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 04 19, 12:49)
o i "neuzmusamas"(kalbu apie sibirinius vilkdalgius),kurios BE JOKIU PASTANGU noriai auga ir puikiai zydi,

Nenoriu sutikti, kad auga be jokių pastangų - tai VIENINTELIAI vilkdalgiai, kurie pas mane neauga schmoll.gif
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 04 19, 11:49)
Paaiskinkit man,senam ir durnam,moteriskosios galvosenos subtilybes geliu klausimais..,nes as pats niekaip i jas "neisikertu" blush2.gif  :

Retorinis klausimas smile.gif
Is savo puses galiu pasakyti tiek tiek: kai truksta ziniu ir patirties - renkiesi pagal grozi, kai prikaupi patirties, renkiesi praktiskesnius,kaip jus sakot "neuzmusamus" augalus. Elementaru.

As kol kas myliu akimis augalus. Gal ateis laikas, kai ziuresiu i juos is praktiskosios, o ne is graziosios puses.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti