Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(kasiopeja @ 2010 05 11, 23:14)
Pas mus Sudervėj Vilnojos ežero pakrantėse auga... geltoni... už dyką...  lotuliukas.gif

thumbup.gif Ir labai tinka sodyboje prie vandens telkinio blush2.gif

QUOTE(Mikax @ 2010 05 17, 20:21)
labutis tongue.gif ir as atsikraustau,parodyt dar neturiu ka,nes mano dar nezydi... schmoll.gif idomu,kodel? g.gif turiu 6 spalvu,kai suzydes-butinai pasirodysiu mirksiukas.gif

Gali būti,kad per giliai pasodinti smile.gif
Atsakyti
Issalo mano visdelto pernai sodinti vilkdalgiai.Liko tik tas kur jau keleta metu gyvuoja darzelyje ir stipreja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 20, 22:49)
Issalo mano visdelto pernai sodinti vilkdalgiai.Liko tik tas kur jau keleta metu gyvuoja darzelyje ir stipreja. ax.gif

Gaila, bet šiemet gal naujų įsigysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne nezinau,kazkaip visai neturiu laiko ieskoti .Jei uztiksiu kur parduotuveje,tai nusipirksiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 20, 21:49)

Labai gaila.O gal dirvožemis drėgnas ?
Parduotuvėje vargu bau ar rasite sveikų.Ten jie būna kokybiški tik sezono pradžioje ,kai tik atkeliauja iš Olandijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 gegužės 2010 - 18:25
QUOTE(merga @ 2010 05 21, 20:24)
Labai gaila.O gal dirvožemis drėgnas ?
Parduotuvėje vargu bau ar rasite sveikų.Ten jie būna kokybiški tik sezono pradžioje ,kai tik atkeliauja iš Olandijos  smile.gif

Aš iš parduotuvės taip pat neperku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 13:51)
Nepeikime ir negirkime pardavėjų - augalų pardavimas jų pragyvenimo šaltinis, geriau rodome, kas žydi  ax.gif

user posted image

user posted image

O KODEL GAUNASI DISKUSIJOS g.gif Tai mes ir renkames cia .kas ,kur ir kaip. Vilkdalgius myliu nes pradeda zydet nuo birzelio. as gimusi birzely. Mano blondiniska bigsmile.gif nuomone,jei zmogus nores parduot tikrai atiduos pigiau ,kad susigrazintu pinigus uz sodinuka ,o nemes i komposta. Ir erzins visus kiek ismetes graziu geliu. jei as myliu sias geles, ir man pasako kad geriau ismest nei padovanoti,nes laaaabai daug kainavo is amerikos parsivest. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 05 23, 15:01)
O KODEL  GAUNASI DISKUSIJOS g.gif Tai mes ir renkames cia .kas ,kur ir kaip. Vilkdalgius myliu nes pradeda zydet nuo birzelio. as gimusi birzely. Mano blondiniska  bigsmile.gif  nuomone,jei zmogus nores parduot tikrai atiduos pigiau ,kad susigrazintu pinigus uz sodinuka ,o nemes i komposta. Ir erzins visus kiek ismetes graziu geliu. jei as myliu sias geles, ir man pasako kad geriau ismest nei padovanoti,nes laaaabai daug kainavo is amerikos parsivest.  doh.gif

drinks_cheers.gif To ir aš nesuprantu, kai perskaitau, kad meta gėles į komposto krūvą g.gif
Atsakyti

Va ir pasirodo kokie mes zemaicai . Ta prasme uzispyre.jei as tureciau tokia kolekcija tai atsiiimciau su kaupu. o parasius p.Gintarui 200 ne pinigai.jam krizes nera 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 05 23, 16:16)
Va ir pasirodo kokie mes zemaicai . Ta prasme uzispyre.jei as tureciau tokia kolekcija tai atsiiimciau su kaupu. o parasius p.Gintarui 200 ne pinigai.jam krizes nera 4u.gif .

blink.gif Nors vienam žmogui krizės nėra mastau.gif
Tik laukan jis meta, tikriausiai jau senesnes, ne taip perkamas veisles g.gif
Atsakyti
Ai,mergaites, o as tai suprantu kazkaip ji.. Jei atiduodi kazkokiam savo darbui (nes is jo duona valgai) daug laiko ir pinigu, o ir sveikatos, tai tikrai gal nesinori paskui uz aciu issiparceliuot, kad tie gave uz aciu, veliau sudarytu iskreipta konkurencija, taip pat uz aciu dalindami ar papigiai padavinedami tuos nepigius augaliukus.. Lieuvoj ner daug tikru vilkdalgiu selekcilinku ir pardaveju, dauguma, kur pardavineja pigiau - pradine medziaga isigyja ne is uzsienio uz zveriskus pinigus, kaip kad p.Gintaras, o is to pacio p.Gintaro, paskui pasidaugina, ir pardavineja daug pigiau, nes ir mokejo gi daug pigiau.. Tai vat taip ir gaunasi tas kainu skirtumas.
Atsakyti
Jusu grazuoliai zydi,o maniskiai dar tik ziedus krauna.
Pernyksciai,kur issalo,as irgi ne is parduotuves pirkau. ax.gif
Atsakyti