Labai gaila.O gal dirvožemis drėgnas ?
Parduotuvėje vargu bau ar rasite sveikų.Ten jie būna kokybiški tik sezono pradžioje ,kai tik atkeliauja iš Olandijos
Labai gaila.O gal dirvožemis drėgnas ?
Parduotuvėje vargu bau ar rasite sveikų.Ten jie būna kokybiški tik sezono pradžioje ,kai tik atkeliauja iš Olandijos
O KODEL GAUNASI DISKUSIJOS Tai mes ir renkames cia .kas ,kur ir kaip. Vilkdalgius myliu nes pradeda zydet nuo birzelio. as gimusi birzely. Mano blondiniska nuomone,jei zmogus nores parduot tikrai atiduos pigiau ,kad susigrazintu pinigus uz sodinuka ,o nemes i komposta. Ir erzins visus kiek ismetes graziu geliu. jei as myliu sias geles, ir man pasako kad geriau ismest nei padovanoti,nes laaaabai daug kainavo is amerikos parsivest.
O KODEL GAUNASI DISKUSIJOS Tai mes ir renkames cia .kas ,kur ir kaip. Vilkdalgius myliu nes pradeda zydet nuo birzelio. as gimusi birzely. Mano blondiniska nuomone,jei zmogus nores parduot tikrai atiduos pigiau ,kad susigrazintu pinigus uz sodinuka ,o nemes i komposta. Ir erzins visus kiek ismetes graziu geliu. jei as myliu sias geles, ir man pasako kad geriau ismest nei padovanoti,nes laaaabai daug kainavo is amerikos parsivest.
Va ir pasirodo kokie mes zemaicai . Ta prasme uzispyre.jei as tureciau tokia kolekcija tai atsiiimciau su kaupu. o parasius p.Gintarui 200 ne pinigai.jam krizes nera .
Va ir pasirodo kokie mes zemaicai . Ta prasme uzispyre.jei as tureciau tokia kolekcija tai atsiiimciau su kaupu. o parasius p.Gintarui 200 ne pinigai.jam krizes nera .
Ai,mergaites, o as tai suprantu kazkaip ji.. Jei atiduodi kazkokiam savo darbui (nes is jo duona valgai) daug laiko ir pinigu, o ir sveikatos, tai tikrai gal nesinori paskui uz aciu issiparceliuot, kad tie gave uz aciu, veliau sudarytu iskreipta konkurencija, taip pat uz aciu dalindami ar papigiai padavinedami tuos nepigius augaliukus.. Lieuvoj ner daug tikru vilkdalgiu selekcilinku ir pardaveju, dauguma, kur pardavineja pigiau - pradine medziaga isigyja ne is uzsienio uz zveriskus pinigus, kaip kad p.Gintaras, o is to pacio p.Gintaro, paskui pasidaugina, ir pardavineja daug pigiau, nes ir mokejo gi daug pigiau.. Tai vat taip ir gaunasi tas kainu skirtumas.