Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

mano naujieji sibiriniai vilkdalgiai ėmė visi augt kaip pasiutę - vis leidžia ir leidžia naujus lapus. Kad barzdotųjų lapai labai gražūs rudenį žinau, kad nieko gero, o kaip su sibiriniais - tie gražūs ir gausūs nauji lapai čia geras ar blogas ženklas g.gif Džiaugtis jais ar kažkaip stabdyt g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi auga šiuo metu sparčiai.Matyt tinkamas oras. Dėl to nesuku galvos.Matyt, kad šalčiai dar bus vėliau..
Atsakyti
Valioooooo, mano Progresiukas ziedyną leidžia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mažučiukas, rodos vos nuo žemės atsiplėšęs, o koks šaunuolis wub.gif
Atsakyti
Sakykit,ar nepervėlu dar vilkdagius pelenais pabarstyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 09 12, 16:09)
Sakykit,ar nepervėlu dar vilkdagius pelenais pabarstyt? g.gif

Nepervelu, man pelenai trasos su mikroelementais,ir gera apsauga nuo ligu,gerai nuo samanu, pas ka per rugsti dirva.beriu,kai turiu pavasari ir rudeni.
Atsakyti
reiks ir man pabandyti pelenais pabarstyti, o tai labai puola samana. gal dar žinote kokių priemonių nuo samanų?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 12, 14:07)
Valioooooo, mano Progresiukas ziedyną leidžia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Mažučiukas, rodos vos nuo žemės atsiplėšęs, o koks šaunuolis wub.gif

Pas mane ir barzdotieji keli su protu biski susipyko fool.gif žiedstiebius vieną po kito leidžia blink.gif
Atsakyti
Skleidžiasi Immortality vilkdalgis

user posted image

Prabėgo dvi dienelės ir vilkdalgis vat kaip "sprogo" thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2011 09 12, 20:16)
reiks ir man pabandyti pelenais pabarstyti, o tai labai puola samana. gal dar žinote kokių priemonių nuo samanų?

Trašos vejai nuo samanu. Pabarčiau vasara daugiametį gvazdika,tai jam patiko ....
gražios jusu gelytes,mergaites,pavydžiu,kad pas manes pavesiai...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 10 01, 10:46)
Trašos vejai nuo samanu. Pabarčiau vasara daugiametį gvazdika,tai jam patiko ....
gražios jusu gelytes,mergaites,pavydžiu,kad pas manes pavesiai...

o kai pavėsis, tai matyt ir drėgna g.gif Na bet vis tiek turėtų vilkdalgiai augt, gal tik žydėtų mažiau - gal jiems skirtame kampelyje padaryt kokią sausesnę ir skurdesnę žemę - gal augtų g.gif

Pas mane keliose vietose patvoryje amžinas pavėsis ir sakyčiau drėgnoka, bet senoviniai balti aukštaūgiai vilkdalgiai puikiai auga ir gausiai žydi. Aišku jie senoviniai, ne naujausių mandriausių veislių, bet labai atparūs ir jokios ligos jų nepuola (tfu, tfu, tfu, kad neprisikalbėt) thumbup.gif

O sibiriukai tame pavėsyje tiesiog bujoja thumbup.gif Pusei jų pavasarį radau naujas šeimininkes, o dabar vėl tiek pat turiu thumbup.gif Lapai gražų gražiausi - vien jie dabar puošmena wub.gif

Atsakyti
Sibiriniu ir senovisku turiu.... O stai geltonas žemaugis vargsta net nuo sibiriniu lapu ir vis reikalaujageresniu gyvenimo salygu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 08 23, 07:37)
Visu vilkdalgiu vienas ziedas gali zydeti tik iki 3 paru(standartiskai-dvi

Mano šaunuolis Immortality žydi tas pats žiedas jau penkta para thumbup.gif Net azartas apėme rytais nulėt ir pažiūrėt ar dar nenuvyto biggrin.gif

Ir Pink Attraction ypatingai ilgai paskiri žiedai žydėjo - galvoju čia taip gal dėl to, kad karštis nevargina, lietus "nenuskalbia", tai toks barchatinis sezonas jiems labai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 04 spalio 2011 - 09:37