Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(nijole0619 @ 2011 08 23, 02:19)
blink.gif bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
čia tai geras, kaip ilgai ir toks gražus

Tiek ivairiu grupiu vilkdalgiu,tiek viendieniu kai kurios veisles pasizymi remontantinemis savybemis-sugebejimu zydeti pakartotinai vieno ir to pacio vegetacijos periodo laikotarpiu.Visu vilkdalgiu vienas ziedas gali zydeti tik iki 3 paru(standartiskai-dvi),o naujus ziedstiebius...kartais...isaugina net tos PUIKIAI BESIJAUCIANCIOS veisles,kurioms ju autorius "remontantiskumo i kilmes dokumentus neirase" mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar žydintis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 14:47)
Dabar žydintis  4u.gif

jau pavydazzzz kaip pagriaužė doh.gif Toks grožis dabar - rudenį ... ax.gif Kaip kažkam smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 28, 16:30)
jau pavydazzzz kaip  pagriaužė  doh.gif  Toks grožis dabar - rudenį ... ax.gif  Kaip kažkam smagu  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Tikiuosi, kad kitais metais daugiau žiedų žydės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 14:47)
Dabar žydintis  4u.gif

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 08 28, 18:23)
Labai labai gražu wub.gif

Immortality-gyvybingiausia ir noriausiai rudeniop zydinti aukstaugiu barzdotuju remontantiniu irisu veisle,visu 100 % pateisinanti savo pavadinima.Jei kam jos reikia-rasykit-skambinkit biggrin.gif Turiu jos daug-su ziedais ir be ziedu..-kas tik kokiu pageidauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 08 29, 10:26)
Immortality-gyvybingiausia ir noriausiai rudeniop zydinti aukstaugiu barzdotuju remontantiniu irisu veisle,visu 100 % pateisinanti savo pavadinima.Jei kam jos reikia-rasykit-skambinkit biggrin.gif Turiu jos daug-su ziedais ir be ziedu..-kas tik kokiu pageidauja mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Šis vilkdalgis iš Jūsų ax.gif
Atsakyti
jediara, gražuoliukas Immortality thumbup.gif Aš tik meldžiuos kad maniškis puikiai prigytų ir žiemą ištvertų, o sėkmės atveju jau melsiuos, kad rudeniop žydėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano šiemet sodintus sibirinius vilkdalgius užpuolė amarai mad.gif Kai Gintaras užsiminė, kad savo vilkdalgius nuo amarų purškia, buvau nustebusi, nes dar niekada tokios bėdos su vilkdalgiais nebuvau turėjau. Ir va, šiandien radau ištisus legionus gražiai išrikiuotus per visą lapų plotį. Skruzdėlės ant mano vilkdalgių ganyklas įsirengė gun_bandana.gif Kol kas kiek radau, visus nubraukiau pirštais. Bet truputį neramu, ar nereikėjo nupurkšti, nes kai kurių lapai nurudę ir baisu, kad per daug nenusilptų iki žiemos g.gif Ką manote? unsure.gif Neramu man dėl savo sibirinukų verysad.gif
Atsakyti
labai užjaučiu dėl kenkėjų, deja patarimais pasidalinti negaliu...
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 09 04, 19:45)
Mano šiemet sodintus sibirinius vilkdalgius užpuolė amarai  mad.gif Kai Gintaras užsiminė, kad savo vilkdalgius nuo amarų purškia, buvau nustebusi, nes dar niekada tokios bėdos su vilkdalgiais nebuvau turėjau. Ir va, šiandien radau ištisus legionus gražiai išrikiuotus per visą lapų plotį. Skruzdėlės ant mano vilkdalgių ganyklas įsirengė gun_bandana.gif Kol kas kiek radau, visus nubraukiau pirštais. Bet truputį neramu, ar nereikėjo nupurkšti, nes kai kurių lapai nurudę ir baisu, kad per daug nenusilptų iki žiemos g.gif Ką manote? unsure.gif Neramu man dėl savo sibirinukų verysad.gif

Amarai puola tiek sibirinius,tiek barzdotuosius,tiek ir visus kitus irisus,taciau akivaizdziai zala padaro tik jauniems/silpniems augalams.
Rugsejo menesi naikinti amarus labai daug prasmes nera,taciau pirmoje vegetacijos puseje ACTARA nupurksti sibirinius vilkdalgius tikrai nepamaisytu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 09 06, 10:40)
Amarai puola tiek sibirinius,tiek barzdotuosius,tiek ir visus kitus irisus,taciau akivaizdziai zala padaro tik jauniems/silpniems augalams.
Rugsejo menesi naikinti amarus labai daug prasmes nera,taciau pirmoje vegetacijos puseje ACTARA nupurksti sibirinius vilkdalgius tikrai nepamaisytu... mirksiukas.gif

Ačiū, Gintarai, man irgi atrodė, kad nėra prasmės dabar purkšti. Tikėkimės, kad vilkdalgiai per daug nenusilpo ir sėkmingai peržiemos. Kol kas tik Indy kerelis man šiek tiek kelia nerimą, nes nemažai lapų nurudo g.gif Nors iš tikro tai visi nuo pasodinimo gerokai sutankėję ir ūgtelėję wub.gif O pavasarį turbūt reikės imtis prevencijos biggrin.gif
Atsakyti