Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(aispra @ 2011 08 14, 13:46)
Labai dailus thumbup.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Siu metu CEMPIONAS-Daikso medalio laimetojas DRAMA QUEEN smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 08 18, 08:31)
user posted image

Tikrai karališkai solidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 08 18, 08:31)

Bet tikrai čempioniškas grožis ir pavadinimas kaip į aukso viduriuką thumbup.gif O jis šią akimirką taip žydi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 18, 10:58)
Bet tikrai čempioniškas grožis ir pavadinimas kaip į aukso viduriuką thumbup.gif  O jis šią akimirką taip žydi?  blink.gif

"Ta akimirka",kai jis zydejo mano gelyne,buvo 2009 metu birzelio men. lotuliukas.gif -tada as ji ir nufotografavau smile.gif
Atsakyti
o aš vis negaliu atsidžiaugt savo Pink Attraction gražuoliuku - vis vaikštau kaip mažas vaikas aplink saldainius ir grožiuosi, grožiuosi blush2.gif O jis neskubėdamas skleidžia žiedelius vienas po kito ir kiekvienas jų vis didesnis už prieš tai buvusį thumbup.gif

vat toks jis dabar pas mane

user posted image
Atsakyti
O pas mane dar vis žydi japoninis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Niu jau tokie abu gražuoliai - jediaros japoninis ir mumriko Pink Atraction!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 08:24)

Nerealu wub.gif Jei teisinga skaičiuoju, tai žydi jau daugiau kaip mėnesį? Kokio amžiaus šis gražuolis?
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 08 19, 10:21)
Nerealu wub.gif Jei teisinga skaičiuoju, tai žydi jau daugiau kaip mėnesį? Kokio amžiaus šis gražuolis?

Taip, jis jau senokai žydi thumbup.gif Ieškosiu kitų spalvų, nes tikrai žydi daug ilgiau nei kiti rolleyes.gif Tiksliai neprisimenu, lyg trejus metus jau pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
jediara, labai gražus vilkdalgis wub.gif o jei šiaip iš šono žiurėt, tai jo žiedai labiau panašūs į sibirinio? o japoninis rizomomis dauginasi ar šaknimis kaip sibiriukai?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 09:24)

blink.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
čia tai geras, kaip ilgai ir toks gražus
Atsakyti