Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2011 07 18, 10:30)
Siuo metu (liepos men.) zydintys irisai:
Japoniniai-jiems liepos menesi ir priklauso zydeti

..ir sibiriniai-jiems dabar zydeti nepriklauso,bet...

Labai gražūs japoniukai. Pirmasis labai subtilus wub.gif O sibirinukai šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
kokie dailučiai tie japoniniai wub.gif

dar kartą dėkui Gintarui už visą gėrį ,tikiuosi sėkmingai prigys ,peržiemos ir sužydės visi gražuoliukai ax.gif beje, gal turite žydėjusių nuotrauką Amberio bei Progreso, nes domina kokia jų spalva ,kad galėčiau priderint prie kitų augalų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 07 26, 00:43)
kokie dailučiai tie japoniniai  wub.gif

dar kartą dėkui Gintarui už visą gėrį ,tikiuosi sėkmingai prigys ,peržiemos ir sužydės visi gražuoliukai  ax.gif beje, gal turite žydėjusių  nuotrauką Amberio bei Progreso, nes  domina kokia jų spalva ,kad galėčiau priderint prie kitų augalų  rolleyes.gif

Amberis ir Progresas-tik siais metais uzregistruotos mano sukurtos veisles..as jas jau i savo tinklapi idejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 30, 21:40)
O čia iš mano gėlyno  ax.gif

user posted image

4u.gif
labai grazus,
gal pavadinima sio vilkdalgio zinot?
Atsakyti
user posted image

Liepos antra puse/rugpjucio men.-tradicinis irisu persodinimo/dauginimo metas.
Kvieciu apsilankyti mano asmeniniame tinklapyje http://irisai.eu/ ,kuri papildziau naujomis,Lietuvoje dar neplatintomis veislemis.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 30, 22:40)
O čia iš mano gėlyno  ax.gif

user posted image

norejau pasiteiraut o sitie irisi reikalauja kazkokiu isskirtinesniu auginimo salygu, yra jautresni salciui ir pan. ar ne. Man jie suuuuper grazus, bet renkuosi geles, kuriu nereikia ypatingai puoselet ir lepint, parinkt kazkokiu ypatingu auginimo salygu, tai vat ir idomu kaip su siais?
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2011 07 26, 18:39)
4u.gif
labai grazus,
gal pavadinima sio vilkdalgio zinot?

"Ensata August Of Emperor" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 28, 00:17)
norejau pasiteiraut o sitie irisi reikalauja kazkokiu isskirtinesniu auginimo salygu, yra jautresni salciui ir pan. ar ne. Man jie suuuuper grazus, bet renkuosi geles, kuriu nereikia ypatingai puoselet ir lepint, parinkt kazkokiu ypatingu auginimo salygu, tai vat ir idomu kaip su siais?

Auginu kaip ir visus, "pretenzijų" nepastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
norejau pasitikslint ar tikrai auginu sibirini vilkdalgi (nesijuokit siu geliu zinovai is mano nezinojimo, nes esu dar tik "kudikiskoje" ju auginimo stadijoje ir mane lengva apgaut biggrin.gif - pasake, kad cia sibirinis vilkdalgis kai gavau ir patikejau):

user posted image

zydi gausiai, veliausiai is visu mano turimu irisiuku ir dauginasi kosminiu greiciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 29 liepos 2011 - 09:55
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 29, 11:54)
norejau pasitikslint ar tikrai auginu sibirini vilkdalgi (nesijuokit siu geliu zinovai is mano nezinojimo, nes esu dar tik "kudikiskoje" ju auginimo stadijoje ir mane lengva apgaut biggrin.gif  - pasake, kad cia sibirinis vilkdalgis kai gavau ir patikejau):

Man labai panašus į Iris spuria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 28, 10:08)
"Ensata August Of Emperor" 4u.gif
Papildyta:

Auginu kaip ir visus, "pretenzijų" nepastebėjau rolleyes.gif

Tu sita vilkdalgi is Euro geliu uzsisakinejai? kiek metu ji auga ir ar ziedai is tiesu tokie dideli ar foto taip super padaryta ax.gif labai grazus augaliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2011 07 29, 16:39)
Tu sita vilkdalgi is Euro geliu uzsisakinejai? kiek metu ji auga ir ar ziedai is tiesu tokie dideli ar foto taip super padaryta  ax.gif labai grazus augaliukas  wub.gif

Taip, iš ten ax.gif Žiedai tikrai dideli thumbup.gif
Atsakyti
jediara, o sitas tavo vilkdalgis Ensata August Of Emperor yra japoninis? ar ziemai ji mulciuoji, kazkaip kitaip dengi ar tiesiog auga "savo eiga" kaip iprasti vilkdalgiai ir viskas? paskaiciau, kad japoniukai lepesni, bijo salciu, tai ir suabejojau ar verta juos pas save augint blush2.gif labiausia vilioja, kad zydi velai, kai apie kitu vilkdalgiu ziedus ir pamirse bunam biggrin.gif
Atsakyti