Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Priduodu savo grozybes.. Gaila, kad foto ne siemetines dar..
http://public.fotki....ra/vilkdalgiai/
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 15, 16:03)
Priduodu savo grozybes.. Gaila, kad foto ne siemetines dar..
http://public.fotki....ra/vilkdalgiai/

Gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 15, 16:12)
Gražios spalvos  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Gaila, neiseina per foto perduot ju kvapo.. Visu skirtingas, bet be galo malonus biggrin.gif
Atsakyti
Va kokios diskusijos gavosi del p.Gintaro. kainos tikrai kosmines,geles norint turet orginalias aišku kainuoja piniga. pvz;sumoka200 lt už daiga,po 2 metu jis turi daiga parduot už100lt, po 2iejuuž daiga po100 lt ,jau turi 2 daigus.ir t.t.Kolkas p. Gintaras pats brangiausias su vilkdalgiais. Pas Dariu Gusa ir aš pirkau thumbup.gif fantastiškas pardavejas.ir kainos normalios. O kiek dar dovanu prideda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepeikime ir negirkime pardavėjų - augalų pardavimas jų pragyvenimo šaltinis, geriau rodome, kas žydi ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 12:51)
Nepeikime ir negirkime pardavėjų - augalų pardavimas jų pragyvenimo šaltinis, geriau rodome, kas žydi  ax.gif

user posted image

user posted image

Tas pirmasis ypatingai mielas.. taskiukas.. Labai linksmai nuteikia aki-pasiziurejau, ir sypsotis norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 16, 14:13)
Tas pirmasis ypatingai mielas.. taskiukas.. Labai linksmai nuteikia aki-pasiziurejau, ir sypsotis norisi smile.gif

Ačiū biggrin.gif Antrasis laaaaaaaabai senas, vis ruošiuosi išmesti, bet.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 15, 10:30)
1. Na, is kitos puses galima suprast,kad kai zmogus perkasi augalus, kainuojancius simtus, tai nelabai nori paskui parduot po penkis lt  :)Be to, p.Gintaras gi ir pats nemazai irisu veisliu isvedes  mirksiukas.gif .  Katalogus pas ji teko vartyt, tai man plaukai pasisiause, kiek jam ta meile irisams kainuoja..
(O p.Antanas - kardeliu selekcininkas? Apie sita kalbat? Man labai patiko jo samojingi padalyvavimai rojaus sodu forume.. smile.gif)

1. Viskas čia puikiai suprantama. Tik būtų kur kas paprasčiau, jei jo internetiniam puslapyje prie kiekvienos veislės būtų surašytos kainytės ir minimali užsakymo suma.
2. taip, apie tą patį Antaną smile.gif Jis ne tik kardelius augina mirksiukas.gif
http://www.geles.biz/index.php

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 11:51)
geriau rodome, kas žydi  ax.gif

gražu wub.gif wub.gif
Pas mane dar tik vienas išsiskleidė, tik pumpurų gausybė. O ir aukštieji iš tiesų jau pumpurus sukrovę bigsmile.gif
Irisų žiedų laukiu tikriausiai labiausiai iš viso gėlyno..
Atsakyti
Aš irgi labiausiai laukiu vilkdagių žiedų ,jie man tokie gražūs,po tulpių antrąją vietą užima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vilkdagiai pirma vieta smile.gif antra bijunai.. smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Du pirmi stambus, paskutiniai kiek smulkesni, bet ziedu daugiau, beveik kiekvienas svoguniukas zydi wub.gif
vat taip smile.gif
Atsakyti
labutis tongue.gif ir as atsikraustau,parodyt dar neturiu ka,nes mano dar nezydi... schmoll.gif idomu,kodel? g.gif turiu 6 spalvu,kai suzydes-butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 05 17, 21:21)
labutis tongue.gif ir as atsikraustau,parodyt dar neturiu ka,nes mano dar nezydi... schmoll.gif idomu,kodel? g.gif turiu 6 spalvu,kai suzydes-butinai pasirodysiu mirksiukas.gif

Gal šiek tiek vėlyvesni mirksiukas.gif
Atsakyti