Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Aš maniau ,kad Aristokrat user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 06 05, 20:34)
Aš maniau ,kad Aristokrat

Tavo kitoks, nes atkreipk dėmesį - pas maniškį ant žiedlapių yra "ataugėlės" rolleyes.gif
Atsakyti
Nu kur jos doh.gif
Atsakyti
keletas žiedų
http://public.fotki....29/vilkdalgiai/
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 06 05, 21:14)
Nu kur jos doh.gif

Atidžiau pažiūrėk - ant maniškio žiedlapių žydros "pluksnelės", tai naujosios selekcijos vilkdalgis rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image

Keletas ziedu is mano kolekcijos smile.gif
Atsakyti
...Ar tas paskutinis juodai mėlynas ne kartais "Vidurvasario nakties svajonė"?
Atsakyti
Ispudingi ziedai smile.gif Pirmas ir trecias man ypac smile.gif Gaila, kad jusu tinklapyje nera kainu.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 09, 22:10)
...Ar tas paskutinis juodai mėlynas ne kartais "Vidurvasario nakties svajonė"?

ne,Midsummer Night's Dream priklauso IB grupei(vidutinio aukscio remontantas,jo ziedas mazesnis,formos kuklesnes , spalva-tamsiai rasaline),o cia yra mano sukurta aukstauge veisle Naktis.
QUOTE(dinazaure @ 2011 06 09, 22:11)
Ispudingi ziedai smile.gif Pirmas ir trecias man ypac smile.gif Gaila, kad jusu tinklapyje nera kainu.

tai kad as specialiai pardavimui nieko neauginu 4u.gif -parduodu tik tas veisles is savo kolekcijos,kurios auga intensyviai ir ju kiekiai virsina loginius kolekcinius kiekius .
Atsakyti
Tai tada Jus sveikinu - nes "Naktis' tai labai jau įspūdinga...Apskritai man patys gražiausi tie visi tamsūs mėlyni ir mėlynai juodi..."Velvet carpet", "Rašalinukas"..Na, dar "Immortality" labai įspūdingas iš šviesių..Labai tikiuos, kad antraisiais metais jau pražydės gal, o šiemet tik mėlynosiomis veislėm džiaugiamės.
Atsakyti
Mano paprasti,bet labai jais dziaugiuosi kad prazydo,nes siemet pavasari sodinti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 09, 23:00)
Tai tada Jus sveikinu - nes "Naktis' tai labai jau įspūdinga...Apskritai man patys gražiausi tie visi tamsūs mėlyni ir mėlynai juodi..."Velvet carpet", "Rašalinukas"..Na, dar "Immortality" labai įspūdingas iš šviesių..Labai tikiuos, kad antraisiais metais jau pražydės gal, o šiemet tik mėlynosiomis veislėm džiaugiamės.

melyna spalva (su visais savo atspalviais-nuo baltos iki juodos)-"gimtoji" vilkdalgiu spalva:dauguma rusiniu irisu(pvz.-I.germanica,I.palida,I.aphyla),kurie yra dabartiniu sodiniu hibridiniu irisu proproproproteviai biggrin.gif , zydi melynai smile.gif
Atsakyti