Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(Evilka @ 2010 05 11, 22:02)
Žinau Kaune parduoda p. Gintaras. Gražu ,bet neikandama[kaina]. Gal žinot pigesniu variantu.  g.gif
Papildyta:
O tu vandeniniu tai pas mus visi paprudžiai priauge geltonu. metam lauk,ner kur dėt.

Kodel neikandama? Yra pas ji ivairiausiu, uz ivairiausia kaina.. Ir didziausias pliusas - kad visi, kuriuos is jo pirkau, puikiausiai prigijo be jokio lepinimo ir popinimo.. O zemaugiai net ir prazydo jau pirmais metais..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 14, 11:09)
Kodel neikandama? Yra pas ji ivairiausiu, uz ivairiausia kaina..  Ir didziausias pliusas - kad visi, kuriuos is jo pirkau, puikiausiai prigijo be jokio lepinimo ir popinimo.. O zemaugiai net ir prazydo jau pirmais metais..

nesiginčiju - puikūs jo augaliukai. Bet susitarti su juo bent man tai pakankamai sudėtinga. Jo puslapyje nėra kainų, taigi kiekvieno augaliuko reik klaust atskirai. Pernai norėjau kažkiek iš jo pirkt, tai pasakė, kad dėl 100 lt užsakymo jam net neapsimoka važiuot kast tų augaliukų.
Man daug labiau patinka bendraut su Antanu, tik kad šiemet pas jį kolekcijos pertvarkymas ir parduoda praktiškai tik irisų mišinius.
Atsakyti
Dar yra Darius Gusas iš Kauno. dariausgeles.lt
Labai gerai viską susišnekėjom, ir kainos yra, su užsakymu jokių problemų nebuvo. smile.gif ir augalai puikūs (pirkau viendienes).
Atsakyti
Taip kolekcija tai yspudinga..Pilnai pritariu. man pernai taip pat pasake,kad neapsimoka kuro degint del100 litu. o ir su kainom,ka paklausk 40,50lt. bent jau kokiu as noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 05 14, 11:45)
Dar yra Darius Gusas iš Kauno. dariausgeles.lt
Labai gerai viską susišnekėjom, ir kainos yra, su užsakymu jokių problemų nebuvo. smile.gif ir augalai puikūs (pirkau viendienes).

taip, Darius man irgi patinka drinks_cheers.gif Ir malonus, ir viskas pas jį aišku ir konkretu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 05 14, 08:16)
Merginos, gal kam reikia "kelmo" štai tokių barzdotųjų vilkdalgių?
user posted image
Kasdama kitą augalą turėjau ir juos iškasti, o atgal sodinti jau nenoriu, daug tokių turiu.. Keičiu į šokoladą  smile.gif
O tuo pačiu pasirodau dalelytę to, kas ruošiasi pas mane žydėti (nuotraukos ankatesnių metų):
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

na kokios puikios spalvos ir puikios nuotaikos sklando šioje temoje 4u.gif
Atsakyti
Pasisodinau rudenį vilkdagių iš pakelio, svogūnėlių, bet dabar iš dirvos vos išlindę negražiai atrodantys žali stiebeliai, mažiukai. Ir keli tik. Prakasiau neišlindusius,pasirodo yra svogūnėliai. Kaip manyt, ar jie jau turėjo išaugt pakankamai, ar dar auga, nes žydėt turi, nupaišyta, rodos birželį. O gal taip yra dėl to, kad iššalo. Gal patartumėt, ką daryt: Gal palaistyt su trąšom. Dirvą papurenau truputį. Šalia pasodinti narcizai puikiai išaugo, nuostabiai žydi.
Atsakyti
Ką tik po "fotosesijos" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 05 14, 19:46)
Pasisodinau rudenį vilkdagių iš pakelio, svogūnėlių, bet dabar iš dirvos vos išlindę negražiai atrodantys žali stiebeliai, mažiukai. Ir keli tik. Prakasiau neišlindusius,pasirodo  yra svogūnėliai. Kaip manyt, ar jie jau turėjo išaugt pakankamai, ar dar auga, nes žydėt turi, nupaišyta, rodos birželį. O gal taip yra dėl to, kad iššalo. Gal patartumėt, ką daryt: Gal palaistyt su trąšom. Dirvą papurenau truputį. Šalia pasodinti narcizai puikiai išaugo, nuostabiai žydi.

Va ka apie svoguninius vilkdalgius radau:
http://www.rojaussod...snis.php?id=980
Pora metu bandziau juos augint - irgi is pakelio, bet prazydo tik gal trecdalis, kitu irgi pasidziaugiau tik liesais lapeliais..

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 05 14, 12:29)
nesiginčiju - puikūs jo augaliukai. Bet susitarti su juo bent man tai pakankamai sudėtinga. Jo puslapyje nėra kainų, taigi kiekvieno augaliuko reik klaust atskirai. Pernai norėjau kažkiek iš jo pirkt, tai pasakė, kad dėl 100 lt užsakymo jam net neapsimoka važiuot kast tų augaliukų.
Man daug labiau patinka bendraut su Antanu, tik kad šiemet pas jį kolekcijos pertvarkymas ir parduoda praktiškai tik irisų mišinius.

Na, is kitos puses galima suprast,kad kai zmogus perkasi augalus, kainuojancius simtus, tai nelabai nori paskui parduot po penkis lt :)Be to, p.Gintaras gi ir pats nemazai irisu veisliu isvedes mirksiukas.gif . Katalogus pas ji teko vartyt, tai man plaukai pasisiause, kiek jam ta meile irisams kainuoja.. (pati apsisprekinau normaliomis kainomis-gal dabar jos kazkiek padidejo-uz mazuliukus mokejau po 5 lt, o uz grazuolius aukstaugius, kurie ten prizininkai visokie-brangiausias apsiejo 20 lt, ir dar dovanu idejo.. )
Dar vilkdalgiu Vysniauskai turi.. Kainos, kiek ziuriu, panasios, kaip p. Gintaro..
(O p.Antanas - kardeliu selekcininkas? Apie sita kalbat? Man labai patiko jo samojingi padalyvavimai rojaus sodu forume.. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 15, 12:30)

Pas p.Gintarą brangiausi tikrai ne 20 Lt schmoll.gif , o augalų priežiūra visiems kainuoja rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 15, 12:02)
Pas p.Gintarą brangiausi tikrai ne 20 Lt  schmoll.gif , o augalų priežiūra visiems kainuoja  rolleyes.gif

Turejau galvoje, kad is mano pirktu, brangiausi po 20 lt kainavo mirksiukas.gif ..
Naujausiu veisliu, kurias jis parduoda, nepirkau-nesergu dar ta liga taip stipriai smile.gif - palauksiu, kol anos pataps nebe naujausiomis, ir kaina nukris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 15, 13:08)
Turejau galvoje, kad is mano pirktu, brangiausi po 20 lt kainavo  mirksiukas.gif ..
Naujausiu veisliu, kurias jis parduoda, nepirkau-nesergu dar ta liga taip stipriai smile.gif  - palauksiu, kol anos pataps nebe naujausiomis, ir kaina nukris  biggrin.gif

Taip, tik reikia laukti cool.gif
Atsakyti