Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Prasideda žydėjimas ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

O čia mano naujokai ax.gif Gal kas juos ir atpažins blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Oi, kaip grazu, kiek daug smile.gif Tas geltonas tai gali buti Gatvinukas, jei neklystu. Pas mane toks panasus irgi yra is Gintaro.
Atsakyti
Dar vienas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Grazuolis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2011 05 16, 11:14)
Grazuolis... thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
jediara - tai neatpažinot savo vaiko blush2.gif O jis taip norėjo...

Žinokit merginos, šiandien kokius vilkdagius mačiau žydinčius. net dabar prisiminus seilė tysta. Pažystu tą moterį, pas kurtią žydi TAMSIAI TAMSIAI VIOLETINIAI, BEVEIK JUODI VILKDAGIAI, wub.gif wub.gif wub.gif eisiu maldaut blush2.gif gal pasigailės... Grožis nerealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 16 gegužės 2011 - 21:09
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 16, 23:09)
jediara - tai neatpažinot savo vaiko  blush2.gif  O jis taip norėjo...

Žinokit merginos, šiandien kokius vilkdagius mačiau žydinčius. net dabar prisiminus seilė tysta. Pažystu tą moterį, pas kurtią žydi TAMSIAI TAMSIAI VIOLETINIAI, BEVEIK JUODI VILKDAGIAI,  wub.gif  wub.gif  wub.gif eisiu maldaut  blush2.gif gal pasigailės... Grožis nerealus wub.gif

blink.gif Kad pas mane dar nežydi blush2.gif
Žinoma, kad prašyk, jei labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mane mati - pražydo smile.gif Įdomiai čia gavosi - tik rudenį juk pasodinti. O žydėjimo laiką pakeitė. nei ten įsaulė kokia, nei ką. Kitų žiedų (kitų rūšių) dar teks ilgokai palaukt. Net pumpurų nesimato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 16, 23:35)
O pas mane mati - pražydo  smile.gif Įdomiai čia gavosi - tik rudenį juk pasodinti. O žydėjimo laiką pakeitė. nei ten įsaulė kokia, nei ką. Kitų žiedų (kitų rūšių) dar teks ilgokai palaukt. Net pumpurų nesimato blush2.gif

Todėl net neįtariau, kad čia tie patys doh.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių žiedų! smile.gif
Atsakyti
.....ir kokie visi gražūs wub.gif
Atsakyti