Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Labai puiku. Uzsakinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 19:24)
rašė - svogūninius wink.gif  4u.gif

Tačiau jie vienkartiniai. Peržydėję sekantį sezoną nebepasirodo.
Tiesa, maniškiai, kur jau nutirpęs sniegas, matosi belendantys mažutėliai, šviežutėliai  wub.gif

Sakote netiesą. Vienkartiniai svogūnai būna dažniausia olandiški vienos įmonės,kuri svogūnus prišeria visokiais stimuliatoriais ir t.t.
Šiap svogūniniai vilkdalgiai yra daugiamečiai ir gerai auga mūsų sąlygimis,tik prie jų klapato daugiau, nes jų paragauti mėgsta pelės ,ir prieš šalčius reikia apmulčiuoti mirksiukas.gif
Aikšu nuotraukų kokybė apgailėtina,bet čia jau žydėjo vaikai :
http://public.fotki....1074.html#media
Man ir patiko Dariaus augintinės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 kovo 2011 - 08:22
O pas mane vilkdagiai žydi doh.gif Tie iš svogūnėlių.
Pasodinau ir pamiršau - net išsižiojau, kai pražydo biggrin.gif Nubėgau į "užrašus" žiūrėt, kas ten per daiktas lotuliukas.gif Pasirodo tokį grožį turiu:
user posted image

Gal juos iškasinėti reikia? Nerandu niekur informacijos. Kai perskaičiau, kad vienkartiniai ar dukartiniai - liūdna pasidarė - o taip gražu kai jų jau didesnis kiekis vienoje krūvoje. ax.gif
Atsakyti
Oho, tikrai grazus, tokie stilingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 04 10, 22:58)
O pas mane vilkdagiai žydi  doh.gif  Tie iš svogūnėlių.

Labai gražūs wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man irgi laaabai gražūs. Tik blush2.gif blush2.gif blush2.gif foto skolinta - neturiu laiko saviškių nufotografuoti. Pas mane po vieną žiedelį vienoje vietoje. O čia keli - tai dar gražiau atrodo. O šiaip tai lygiai tokie pat kaip šitoj nuotraukoj.
Tik dabar bijau, kad po metų neišnyktų.
Šiemet jei rasiu prekybos centre tokių - dar papirksiu. Nupirkau, perskaičiau, kad žemaūgiai, bet kad taip anksti žydi - neįskaičiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 04 10, 21:58)
Gal juos iškasinėti reikia? Nerandu niekur informacijos. Kai perskaičiau, kad vienkartiniai ar dukartiniai - liūdna pasidarė - o taip gražu kai jų jau didesnis kiekis vienoje krūvoje. ax.gif

nuotrauką Iris reticulata įdėjot. Jei norit ir kitą pavasarį džiaugtis žiedais, vasaros pradžioj išsikasit, apdžiovinsit ir rudeniop vėl pasodinsit į gerai drenuotą dirvą. Viskas, t.y. taip jie tampa daugkartiniais.
Atsakyti
user posted image
Maniškiai jau irgi žydi,nuotrauka daryta šeštadienį.Turiu dar šiek tiek aukštesnių(ne tų didžiųjų),žydi vėliau,jau gal penkti metai aš jų neiškasinėju(čia žydinčių vėliau).
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 10, 22:25)
nuotrauką Iris reticulata įdėjot. Jei norit ir kitą pavasarį džiaugtis žiedais, vasaros pradžioj išsikasit, apdžiovinsit ir rudeniop vėl pasodinsit į gerai drenuotą dirvą. Viskas, t.y. taip jie tampa daugkartiniais.

Taip, žinau. Susiradau "užrašuose" ax.gif Ar senai auginat tokius? kaip jie dauginasi, lėtai ar pamanomai g.gif kad "gerai" tai nesitikiu, nors laaaabai norėčiau ax.gif

QUOTE(IngridaB @ 2011 04 11, 07:20)
user posted image
Maniškiai jau irgi žydi,nuotrauka daryta šeštadienį.Turiu dar šiek tiek aukštesnių(ne tų didžiųjų),žydi vėliau,jau gal penkti metai aš jų neiškasinėju(čia žydinčių vėliau).

Aukštesniųjų ir aš jau treti metai neiškasiau. Žydi jie vėliau, beveik kartu su visais. Bet mačiau šiemet jau dygsta visas pluoštelis.
O va tie mažiukai, man užminė mįslę g.gif
Atsakyti
Šitu maziuku as irgi turiu,šiemet jau antras pavasaris kai zydi..ir atrodo pasidaugino ax.gif thumbup.gif sodinau tik 10svoguneliu,5 skirtingu spalvu ..bent jau foto taip buvo parodyta(nepamenu ar pernai visos spalvos ir buvo..siemet dar nevisi prazyde)
Atsakyti
Kadangi per savo tinginį apsikiaulinau, svetimą foto pakišus besigirdama ir besidžiaugdama - griebiau fotiką ir padariau natūralias foto.
Va čia mano gražuoliukai(gaila, kad jų tiek mažai blush2.gif )

user posted image

O čia bendrame kontekste ax.gif

user posted image
Atsakyti
svceikos, iki kada galima sodinti vilkdalgius ir kokia svoguneliu kaina?
Atsakyti