Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(jediara @ 2011 03 19, 21:20)
Jei laikysi šiltai, augs lapai- išneši į lauką , bus augalui "šokas" rolleyes.gif

Vajei... Galeciau diena nebent i siltnami isnesti, bet jis nesildomas g.gif Tik tiek, kiek saule prisildo per diena...
Jei ir galeciau parupinti vesesne vietele, tai tada sviesos butu trukumas... g.gif Zodziu - uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 03 19, 23:34)
Vajei... Galeciau diena nebent i siltnami isnesti, bet jis nesildomas  g.gif Tik tiek, kiek saule prisildo per diena...
Jei ir galeciau parupinti vesesne vietele, tai tada sviesos butu trukumas...  g.gif  Zodziu - uzburtas ratas  doh.gif

Jei vėsesnė vieta, taip greitai neaugs, bet ir nedžius gumbai rolleyes.gif
Atsakyti
Atejau pasigirti, kad sekmingai dygsta mano svoguniniai vilkdalgiai bigsmile.gif Nesitikejau tokio greito rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 03 23, 20:47)
Atejau pasigirti, kad sekmingai dygsta mano svoguniniai vilkdalgiai  bigsmile.gif  Nesitikejau tokio greito rezultato  ax.gif

Tai Jūs čia svogūninius ar gumbinius pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 23, 19:18)
Tai Jūs čia svogūninius ar gumbinius pirkote? ax.gif

rašė - svogūninius wink.gif 4u.gif

Tačiau jie vienkartiniai. Peržydėję sekantį sezoną nebepasirodo.
Tiesa, maniškiai, kur jau nutirpęs sniegas, matosi belendantys mažutėliai, šviežutėliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 kovo 2011 - 19:25
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 21:24)
rašė - svogūninius wink.gif  4u.gif

Tiesa, maniškiai, kur jau nutirpęs sniegas, matosi belendantys mažutėliai, šviežutėliai  wub.gif

Auginu tik gumbinius, tai man svogūniniai šiek tiek neįprasti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 23, 19:27)
Auginu tik gumbinius, tai man svogūniniai šiek tiek neįprasti  cool.gif

drinks_cheers.gif dabar jau taip pat tik tokius auginu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 20:24)

Yra ir daugkartinių - pvz. Junonos 4u.gif jau treti metai auginu, ir visad šauniai žydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 23 kovo 2011 - 19:55
QUOTE(bitule @ 2011 03 23, 19:47)
Yra ir daugkartinių  - pvz. Junonos  4u.gif  jau treti metai auginu, ir visad šauniai žydi.

o po žydėjimo taip ir lieka dirvoj iki sekančio sezono?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 20:54)
o po žydėjimo taip ir lieka dirvoj iki sekančio sezono?

Aha, tuo jie man ir patinka mirksiukas.gif, tik šiemet jau bandysiu iškasti, nes rašo, kad kas tris metus reikėtų persodinti.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 03 23, 19:57)
Aha, tuo jie man ir patinka  mirksiukas.gif, tik šiemet jau bandysiu iškasti, nes rašo, kad kas tris metus reikėtų persodinti.

vadinasi ne visi vienkartiniai biggrin.gif Ačiū, kad užrodei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 19:24)

Tiesa, maniškiai, kur jau nutirpęs sniegas, matosi belendantys mažutėliai, šviežutėliai  wub.gif

jau kaip as laukiu, kol tie sviezuteliai pasirodys.. suzinosiu, kurie liko gyvi po kalakutu invazijos.
Atsakyti