Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(Orinciukas @ 2010 10 08, 11:14)
Sveikutes, gelininkes wink.gif paskaiciau dabar ir pasimeciau... turiu nusipirkusi vilkdalgiu svoguneliu, tik nebezinau ka cia daryti, sodinti juos ar jau velu?  g.gif  Aciu uz atsakyma  4u.gif

Info iš interneto, nes pati svogūninių vilkdalgių neauginu ax.gif
Svogūniniai vilkdalgiai (Iris) taip pat žiemoja nevienodai. Rūpesčių nekels Danfordo (I. danfordiae) ir tinklinis (I. reticulata) vilkdalgiai. Tai smulkios rūšys, sodinamos nedidelėmis grupėmis 8–10 cm gylyje. Mulčiuojamos apie 5 cm storio sluoksneliu. Sunkiau auginami olandiški vilkdalgiai. Jie stambūs, sodinami 10–15 cm gylyje ir prieš žiemą uždengiami.
Atsakyti
Sveiko parodau savuosius fool.gif
user posted image

Gaila,kiti po šalnos nušalė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 23, 19:09)
Sveiko parodau savuosius fool.gif

Kuris čia taip vėlai "sugalvojo" žydėti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 23, 21:04)
Kuris čia taip vėlai "sugalvojo" žydėti? bigsmile.gif

jis ne vienas jie trys biggrin.gif du barzdotieji ir vienas bebarzdis doh.gif
Atsakyti
Nuėjau pasižvalgyti po savo gėlynus doh.gif ,ką manot,ogi visi vilkdalgių gumbai plikut plikutėliai, lietūs juos išplovė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 19, 23:50)
Nuėjau pasižvalgyti po savo gėlynus  doh.gif ,ką manot,ogi visi vilkdalgių gumbai plikut plikutėliai, lietūs juos išplovė  verysad.gif

Oho blink.gif
Atsakyti
Sveikuciai as cia naujokas,o kur jus visi dingot drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siek tiek kitoks @ 2011 02 23, 18:16)
Sveikuciai as cia naujokas,o kur jus visi dingot  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Laukiame pavasario 4u.gif
Atsakyti
Laba ,gal gali man padet ir pasakyt kaip ikelti nuotrauka,noreciau koki vilkdalgiuka parodyt.
Atsakyti
QUOTE(siek tiek kitoks @ 2011 02 23, 18:27)
Laba ,gal gali man padet ir pasakyt kaip ikelti nuotrauka,noreciau koki vilkdalgiuka parodyt.

Būtų labai malonu Jūsų auginamais vilkdalgiais pasigrožėti ax.gif Foto bandykite kelti per www.radikal.ru, labai paprasta, galima parinkti norimos nuotraukos dydį mirksiukas.gif
Atsakyti
ir man labai įdomu bigsmile.gif

Aš pernai tiek irisų prisipirkau, susodinau, o mama kalakutams leido laisvai po tą plotą vaikščiot doh.gif Ištrypė choleros viską doh.gif Nežinau, aš šiemet beišaugs kas verysad.gif
Atsakyti
Oi, as labai myliu vilkdagius wub.gif . Tik gaila mazai ju turiu ir veisliu nezinau. Turiu zydra, melyna, geltona ir dar toki kazkoki rudoka (gal mesiniu vadinasi biggrin.gif ) tai cia barzdotieji, ir sibirini melyna.
user posted image
Cia tas kur "zydras". Labai dideli ziedai. Kazkaip nuotraukoj ne toks grazus. Naturoj negaliu nuo jo atitraukt akiu. Ir dar ne i tema rolleyes.gif , pastebejau, kad voriukas, kuris apsigyveno sitame vilkdagyje irgi sviesiai zydros spalvos buvo.
Atsakyti