Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(staselė @ 2010 08 14, 22:14)
Jediara, gražumėlis thumbup.gif

Tikrai malonu tokiu laiku sulaukti žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 15, 00:05)
Tikrai malonu tokiu laiku sulaukti žiedų  ax.gif

Taip,GATVINUKAS-pakankamai sekmingas mano "kurinelis" mirksiukas.gif -sis zemaugis irisiukas ne tik pasizymi stipriu remontantiskumu(sugebejimu prazysti antra karta rudeniop),bet ir "didele meile gyvenimui"-yra labai atsparus,gyvybingas,intensyviai dauginasi ir labai gausiai zydi:is gerai isiaugusio vienmecio uglio sugeba isauginti iki 9 ziedstiebiuku.Gal kam nors jo reikia? mirksiukas.gif
..o remontantiniu irisu veisliu mano kolekcijoje yra kelios desimtys smile.gif -viena is populiariausiu/anksciausiai prazystanciu rudeni remontantiniu aukstaugiu irisu veisliu yra IMMORTALITY(nuotrauka darytata rugpjucio 14 d.)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 08 16, 10:29)
Taip,GATVINUKAS-pakankamai sekmingas mano "kurinelis" mirksiukas.gif -

Taip, ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 08 16, 09:29)
Taip,GATVINUKAS-pakankamai sekmingas mano "kurinelis" atsparus,gyvybingas,intensyviai dauginasi ir labai gausiai zydi:is gerai isiaugusio vienmecio uglio sugeba isauginti iki 9 ziedstiebiuku.Gal kam nors jo reikia? mirksiukas.gif
..[i][/url]

gatvinukas - labai grazus, o spalvos wub.gif ir turbut man niekad neauginusiai tokiu grozybiu , tiktu pradziai bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo weza: 01 rugsėjo 2010 - 13:33
Vilkdalgių perteklius, gal dar kuri norėsite 4u.gif perteklius
Atsakyti
Mano barzdotieji vilkdalgiai sublūdo fool.gif jau antras žiedus krauna mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 02, 13:01)
Mano  barzdotieji vilkdalgiai sublūdo fool.gif jau antras žiedus krauna mega_shok.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 04, 10:45)
Vilkdalgių perteklius, gal dar kuri norėsite  4u.gif  perteklius

Aš labai norėčiau tos geltonos raganės, bet gi aš tokia žioplė ir nemoku naudotis až, nežinau kaip susisiekti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 10 06, 14:27)
Aš labai norėčiau tos geltonos raganės, bet gi aš tokia žioplė ir nemoku naudotis až, nežinau kaip susisiekti verysad.gif

AŽ - tai asmeninė žinutė, arba galite rašyti jediara@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
O galima dar vilkdalgius persodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 10 06, 22:44)
O galima dar vilkdalgius persodint g.gif

Geriausias laikas po žydėjimo liepa-rugsėjis, pati dar pora sodinsiu, tai žiūrėsiu, kaip jie peržiemos, nes jau vėloka rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, gelininkes wink.gif paskaiciau dabar ir pasimeciau... turiu nusipirkusi vilkdalgiu svoguneliu, tik nebezinau ka cia daryti, sodinti juos ar jau velu? g.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti