Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

QUOTE(tomajo72 @ 2010 07 07, 14:01)
Jediara, koks įdomus vilkdalgis, kad ir ne baltas ,bet labai gražus.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 07 06, 18:05)
Gal parduodat? labai grazus  wub.gif

Is mano vilkdalgiu kolekcijos,kurioje yra arti tukstancio skirtingu...ivairiu grupiu... vilkdalgiu(dali ju galima rasti mano tinklapyje),galima labai nemazai ka isigyti smile.gif -tik nereikia kuklintis skambinti ar laisku rasyti mirksiukas.gif
http://irisai.zoo.lt/
Atsakyti
Mergaitės , aš irisų niekada neturėjau, šiemet draugė padovanojo svogūniukų pakelį, gavojau ,kad jie daugiamečiai, nes daug piršlienė turi ir jie pas ją visi daugiamečiai, bet paskaičiau, kad juos iškasti rudenį reikia- reiškia jie ne daugiamečiai g.gif .
Nemėgstu iškasinėti blush2.gif , mėgstu daugiametes gėles, bet ,kad šitie tokie nereaūs thumbup.gif , turbūt reiks g.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir as savo sibiriniais, balti man labai grazus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2010 07 09, 19:04)

Gražūs "sibiriukai" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2010 07 09, 18:04)

Gražūs smile.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti vilkdalgių. Tik problema-kokią kaimynystę parinkti geriausia. Ar viendienės būtų gerai?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 19, 18:19)
Noriu nusipirkti vilkdalgių. Tik problema-kokią kaimynystę parinkti geriausia....

Jokios... blink.gif Sodink kuo toliau nuo kaimynų...dar pavydėt pradės... cool.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geras patarimas... As saviskius atskirai nuo kitu geliu pasodinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 19, 20:12)
Jokios... blink.gif Sodink kuo toliau nuo kaimynų...dar pavydėt pradės... cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 19, 19:12)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Pas mane tujos aukštos, nelabai kaimynai mato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 19, 19:19)
Noriu nusipirkti vilkdalgių. Tik problema-kokią kaimynystę parinkti geriausia. Ar viendienės būtų gerai?

Vilkdalgiams kaimynai mazai idomus mirksiukas.gif -svarbu tik,kad augti netrukdytu,saules neuzstotu.. smile.gif
Vilkdalgiams daug svarbiau,kad zeme/vieta tinkama butu:kad nebutu rugsti ir uzmirkusi,kad butu bent minimaliai strukturinga(kalbant apie barzdotuosius)
Taigi,kaip kaimynai,automatiskai atkrinta paunksminiai,dregnamegiai ir megstantys rugscia dirva(rododendrai,virziai..etc...)augalai.
Su viendienemis...ypac zemesnemis,kompaktiskesnius kerus formuojanciomis veislemis...irisai(visokie) "sugyvena" kuo puikiausiai smile.gif ..bent jau mano kolekciniuose gelynuose... mirksiukas.gif
Atsakyti