Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 16 birželio 2010 - 13:59
Laba diena, norejau paklausti irusu augintoju. Ar labai lepios sios geles??? Ir Lyg tai skaiciau jog rudeni sodinti reikia??
O gal zinote kainas pas p. Gintara bent mazdaug?? 4u.gif Gaila kad kainos nesurasytos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 17 birželio 2010 - 20:44
QUOTE(doviliuke21 @ 2010 06 17, 21:43)
Laba diena, norejau paklausti irusu augintoju. Ar labai lepios sios geles??? Ir Lyg tai skaiciau jog rudeni sodinti reikia??
O gal zinote kainas pas p. Gintara bent mazdaug??  4u.gif Gaila kad kainos nesurasytos

tikrai jau nelepios ir nereikalaujančios daug dėmesio gėlės,ben jau man nežinau kaip kitiem,mes tai persodinėjame kai peržydi liepos mėnesi.

http://public.fotki....ir-kiemo-grois/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 17 birželio 2010 - 21:01
keli siu metu ziedai is mano gelyno smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 19, 12:28)
keli siu metu ziedai is mano gelyno smile.gif

Būtų gerai net tik Jūsų žiedais grožėtis, bet ir patarimų sulaukti, nes ne vienai merginai iškyla klausimų dėl auginimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 19, 12:28)

user posted image

Gal šio iriso turėtumėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2010 06 17, 21:43)
O gal zinote kainas pas p. Gintara bent mazdaug??  4u.gif Gaila kad kainos nesurasytos

tikrai gaila...krize tai butu idomu kokios kainos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 19, 12:37)
tikrai gaila...krize tai butu idomu kokios kainos... g.gif

Parašykit jam AŽ ir sužinosite mirksiukas.gif (grožis kainuoja)
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 19, 12:34)
Būtų gerai net tik Jūsų žiedais grožėtis, bet ir patarimų sulaukti, nes ne vienai merginai iškyla klausimų dėl auginimo  4u.gif
Papildyta:

Gal šio iriso turėtumėte? g.gif

Tokios spalvos(geltonu/raudonu) turiu gal 10 veisliu smile.gif ...konkreciai nuotraukoje yra Bold Encounter(Black'03)-labai augi,grazi,gyvybinga veisle-tiesiog irisu selekcijos sedevras-turiu atliekamu sodmenu pakankamai mirksiukas.gif
...as sia veisle isimylejes wub.gif -ne tik del jos tobulos ziedo formos ir teksturos,bet ir del beprotiskos MEIILES GYVENIMUI-pagal si kriteriju Bold Encounter nenusileidzia "patvoriniams irisams" smile.gif
...o patarimu as tikrai negailiu-per daug metu ir forumuose,ir zurnaluose as tu patarimu irisu temomis...paciu ivairiausiu...esu "kalnus pridalines" smile.gif -nesinori simtus kartu kartotis...jei kazkam kazkas KONKRECIAI IDOMU-visada galima man paskambinti 8-61571539 ar laiska parasyti smile.gif ..tik kuklios moterys siais laikais patapo mirksiukas.gif -laisku ir skambuciu vis maziau ir maziau sulaukiu...kazkodel... g.gif
Atsakyti
Dar keli grazuoliai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Upss visiems aciu uz grazius zodzius sunglasses2.gif . Visi geliukai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 19, 13:04)
Tokios spalvos(geltonu/raudonu)  turiu gal 10 veisliu smile.gif ...konkreciai nuotraukoje yra Bold Encounter(Black'03)-labai augi,grazi,gyvybinga veisle-tiesiog irisu selekcijos sedevras-turiu atliekamu sodmenu pakankamai mirksiukas.gif
...as sia veisle isimylejes wub.gif -ne tik del jos tobulos ziedo formos ir teksturos,bet ir del beprotiskos MEIILES GYVENIMUI-pagal si kriteriju Bold Encounter nenusileidzia "patvoriniams irisams" smile.gif
...o patarimu as tikrai negailiu-per daug metu ir forumuose,ir zurnaluose as tu patarimu irisu temomis...paciu ivairiausiu...esu "kalnus pridalines" smile.gif -nesinori simtus kartu kartotis...jei kazkam kazkas KONKRECIAI IDOMU-visada galima man paskambinti 8-61571539 ar laiska parasyti smile.gif ..tik kuklios moterys siais laikais patapo mirksiukas.gif -laisku ir skambuciu vis maziau ir maziau sulaukiu...kazkodel... g.gif

Ačiū 4u.gif Čia mes Jūsų visuomet laukiame ax.gif "Kuklumas" atsirado dėl krizės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 19 birželio 2010 - 20:05