Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Dar vienas (mano vienas mylimiausių blush2.gif ) ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 06 08, 21:11)
Labas,
gal kas auginat sibirinius vilkdalgius. Mano vienas kelmas kazkodel nezydi.  verysad.gif  Salia auga taip pat sibiriniai ir kiekvienais metais pilni ziedu, o tas ne  doh.gif  Taip gaila, buvau ji pirkusi is G. Rumes, gaila prarasti, net nezinau ka daryti, gal perkelti?  g.gif Gal jis opesnis  g.gif

Sveiki.Gali būti,kad "nesugyvena",betmažai tikėtina.Gal esat per gilai pasodinusi g.gif .Gal keras mažokas.Pabandykit persodinti. smile.gif
Atsakyti
Jediara, nuostabus tas baltas vilkdalgis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 09, 20:53)
Jediara, nuostabus tas baltas vilkdalgis thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mane irgi jau pradžiugino vilkdalgių žiedai. smile.gif
Atsakyti
Nuostabūs visų vilkdalgiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 09, 20:50)
Mane irgi  jau pradžiugino vilkdalgių žiedai. smile.gif

Stasele,pirmą kartą tokių spalvų derinį matau.Gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 09, 21:50)
Mane irgi  jau pradžiugino vilkdalgių žiedai. smile.gif

Gražutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 09, 19:46)
Sveiki.Gali būti,kad "nesugyvena",betmažai tikėtina.Gal esat per gilai pasodinusi g.gif .Gal keras mažokas.Pabandykit persodinti. smile.gif

Labai aciu uz patarima, pameginsiu persodinti. Keras istiesu mazokas, nes sunkiai jis man prigijo, vis kazkas ispesdavo (manau varnos), bet siaip ne taip prigijo. Pernai labai silpnai, bet zydejo (gal po kokiu 4 metu po pasodinimo), o siemet vel nei ziedo. Atrodo, kad jis ten skursta doh.gif teks vel gelbeti.
O dar paklausiu. Ar gali vilkdalgiai prasciau zydeti, jei pavesyje? Sikart apie barzdotusius klausiu. Pernai zydejo, o siemet ne. Gal del to, kad perkeliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 06 10, 09:28)
Labai aciu uz patarima, pameginsiu persodinti. Keras istiesu mazokas, nes sunkiai jis man prigijo, vis kazkas ispesdavo (manau varnos), bet siaip ne taip prigijo. Pernai labai silpnai, bet zydejo (gal po kokiu 4 metu po pasodinimo), o siemet vel nei ziedo. Atrodo, kad jis ten skursta  doh.gif teks vel gelbeti.
O dar paklausiu. Ar gali vilkdalgiai prasciau zydeti, jei pavesyje? Sikart apie barzdotusius klausiu. Pernai zydejo, o siemet ne. Gal del to, kad perkeliau?  g.gif

Jei pilname pavėsyje-gali.Susmulkėja žiedai.Nebežydi,tik augina lapus ir šaknis.Mėgsta pusiau pavėsy ir išsklaidytą saulės šviesą.Taip pat daug priklauso nuo žemės struktūros,ir kitų faktorių. smile.gif
Atsakyti
kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
o as nieko nesuprantu blush2.gif , pernai pasodinau svoguninius irisiukus, pavasari buvo toks vaizdas (atsiprasau, kad tokia nekokybiska nuotrauka)
user posted image
visi zydejo viena spalva smile.gif

o siandien vaidelis toks, vel tie patys zidi g.gif ir spalvos skirtingos g.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Dar žiedų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 10 birželio 2010 - 13:18