Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai (iris) II tema

Jediara, ačiū už pagyrimus ir jūsų vilkdalgiai nuostabūs! thumbup.gif
Kai nuvažiuosiu į sodą tikiuosi rasti ir daugiau savo vilkdalgių pražydusių, nes buvo žiedeliai jau ,,sukrauti".
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 07, 10:15)
Bet per tą laiką jau ir krūmelius užaugintum...... rolleyes.gif

Jusu tiesa g.gif O tu krumelio grozio nesugadinciau persodinedama? Tuoj ir sia liga susirgsiu... O pakaktu koki viena vienos rusies nusipirkti? Greitai "pasidaugintu"? Sodinti rudeni galeciau?
O pas G. Klimaiti brangus irisai? blush2.gif Na ir klausimu pazeriau... pacios kaltos blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 07, 22:32)
Jusu tiesa g.gif  O  tu krumelio grozio nesugadinciau persodinedama? Tuoj ir sia liga susirgsiu... O pakaktu koki viena vienos rusies nusipirkti? Greitai "pasidaugintu"? Sodinti rudeni galeciau?
O pas G. Klimaiti brangus irisai? blush2.gif  Na ir klausimu pazeriau... pacios kaltos blush2.gif  lotuliukas.gif

Kai kurie dauginasi ganėtinai greitai. Sodink vasaros pabaigoje ir kitais metais sulauksi žiedų ir kerelio padidėjimo mirksiukas.gif
Pas p.Gintarą yra įvairių kainų irisai, kurių aš noriu - nepigūs blush2.gif

Dar keletas žydinčių ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
laba tongue.gif na ir mano jau 2 spalvos pasirode
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
o ruzava,morkini ir bordo tik dabar gavau,tai siemet ir nesulauksiu ziedu,ko gero... verysad.gif
Atsakyti
Gražumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Koks grožis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 08 birželio 2010 - 13:25
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 07, 06:17)
kelios mano auginamu irisu veisles is dabar zydinciu keliu simtu...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Koks pavadinimas iriso geltono su baltu viduriu pats pačiausias bigsmile.gif Turbūt per didelis pavėsis pas mane taip supratau, keliaus jie į naują vietą, ir tada vėl lauksiu žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita123: 08 birželio 2010 - 14:02
grožimės žiedais toliau... wub.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabiai gražūs visų žiedai.

Dar norėjau paklausti ar gali būti irisams per rūgšti dirva ? Pas mane atrodo nyksta. Ir pavėsio ten daugoka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2010 06 07, 06:17)
kelios mano auginamu irisu veisles is dabar zydinciu keliu simtu...

user posted image

koks sitas gražus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat tokias gražias veisles ? Turguj tokių niekad nemačiau. Ir gal kainą atsimenat ? Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Labas,
gal kas auginat sibirinius vilkdalgius. Mano vienas kelmas kazkodel nezydi. verysad.gif Salia auga taip pat sibiriniai ir kiekvienais metais pilni ziedu, o tas ne doh.gif Taip gaila, buvau ji pirkusi is G. Rumes, gaila prarasti, net nezinau ka daryti, gal perkelti? g.gif Gal jis opesnis g.gif
Atsakyti