Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija nuo strijų/celiulito

QUOTE(fajerė @ 2006 01 25, 00:39)
AŠ ESU PRAĖJUS VISĄ DERMATONIJOS KURSĄ(KITAIP DAR ALE VAAKUMINIO MASAŽO),BUVAU 10 KARTŲ,SUMOKĖJAU 1200LT IR ,PATIKĖKIT,LIKAU PATENKINTA.ŽINOMA,BŪĖIAU PATENKINTA,JEI JŲIŠVIS NEBŪTŲ LIKĘ,BET VOS PASTEBIMOS IRGI GERAI smile.gif
ĖJAU PO GIMDYMO PRAĖJUS DEŠIMČIAI MĖNESIŲ.AŠ ESU PO CEZARIO,TAIMAN DAR IR RANDELĮ TRUPUTĮ PAMAŽINO TOS PROCEDŪROS,MAŽA TO DAR IR 5CM SUMAŽĖJO PILVO APIMTIS. thumbup.gif

Sveika Fajere!
Sakyk, o kaip tas vaakuminis masazas atliekamas? Ar neskausmingas? Gal but jo pagalba is karto ir celiulito atsikratyti galima? Po gimdymo turiu daug striju, ypac ant krutines: visa issitempe, net violetines spalvos buvo schmoll.gif Dabar vaikui 10 menesiu, pati nemaitinu, strijos lyg ir pabalo, susitrauke, bet oda (ypac atsigulus) suglebusi kaip kokios senukes atrodo schmoll.gif Gal po tu masazu oda sustangretu ir krutines foma tuo paciu siek tiek pageretu g.gif Kaip tau buvo?
Atsakyti
O jei tos strijos ne raudonos,o baltos,tai ka,pagelbeti jau jokiu sansu?
Atsakyti
QUOTE(Chanel5 @ 2006 01 29, 20:44)
Nu merginos prisiskaiciau cia visko ir susidariau ispudi kad visos su stryjom susidure tik po gimdimo.
Man 23  visas pilvas ir uzpakalis nusetas stryjom.uzpakalis tokiom dideliom o pilvas tukstanciais mazu ir baltu,esu negimdziusi ir niekada nebuvau stambi,tai niekaip negaliu suprasti iskur jos atsirado.
Vasara kai idegi isvis jos matosi,artimiausioje ateityje planuoju vaikuti bet kai pagalvoju kas bus po gimdimo tai baisu palieka.
  Net nezinau ka daryti verysad.gif

Labutis, gal brendimo laikotarpiu intensyviai sportavai, arba staigiai ugtelejai?Dar gali buti, kad siaip del hormonu pokyciu brendimo laikotarpiu. As irgi lialiu neturiu, bet stiju nugaroj virs uzpakalio yra ir ant slaunu kelios... verysad.gif kai klausiau kosmetikes del kokiu priezasciu jos galejo atsirasti, tai man sias priezastis ir pasake. As sportavau, kaip dabar isaiskejo - savo nenaudai cray.gif
Atsakyti
Labas rytas, norejau pasikonsultuoti, gal kuri zinos. Radau Kaune Linijos sporto klube vakuumini masaza, bet kaina, nei is tolo nepanasi i ta, kuria cia daugelis minejo, cia ji 35lt. Kazin cia toks pats masazas kaip ir ten, kur uz 100lt, tik kainos neuzsiraitoje, ten kur brangesnis - sustriau kazkas daroma? g.gif paziurekit cia
Atsakyti
QUOTE(tundra @ 2007 01 23, 09:24)
Labas rytas, norejau pasikonsultuoti, gal kuri zinos. Radau Kaune Linijos sporto klube vakuumini masaza, bet kaina, nei is tolo nepanasi i ta, kuria cia daugelis minejo, cia ji 35lt. Kazin cia toks pats masazas kaip ir ten, kur uz 100lt, tik kainos neuzsiraitoje, ten kur brangesnis - sustriau kazkas daroma? g.gif paziurekit cia

Pries einant gerai issiaiskink, kiek kuno apima ir ar ka nors tepa. Nes as buvau ikliuvus, ejau kur pigiau, paskui pirkis kremus ir kitus priedus, ir kaina iseina didesne, megu ten kur atrodo didesne, o ieina visokie priedai, priemones pries ir po ir dar i namus ideda.
Atsakyti
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 12 12, 15:46)
Noreciau paklausti gal toki kremo galima isigyti Londone?Isanksto dekoju au atsakyma!

sveika, va dabar ziurejau per google tikrai galima nusipirkti,,,,,,,
tai zadu mederma pirkti, na rytoj nuleksiu iki vaistiniu gal ten bus,
uztikrinu yra ir galima nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Na,ir kaip,yra to gerio pirkti?
Atsakyti
sveikos mergytės, skaičiau ir nutariau prisijungti.Einu Į Grožio imperiją Kaune, vakuminis masažas ten ne su taure, o mechaninis, oda lyg ir stangresnė, bet nepasakyčiau, kad labai patiko, o ir kremais jokiaias netepa, kaip čia skaičiau... Na, truputį nusivyliau...tai tiek..iki
Atsakyti
Man masaziste rankomis vakuuminem taurem celiulita naikina. Esu labai patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

Perskaiciau Jusu komentarus, pasisakymus ir noreciau paklausti, ar kas nors bande mezoterapija nuo celiulito, riebalu sankaupu pasalinimo? Sako efektinga, bet skausminga procedura.
Atsakyti
Vakar ir aš buvau vakuminio masažo seanse Marijampolėje, Dia Terapija salonas vadinasi ( pas mus mieste tik vienam salone ji ir daro, nuo birželio pirmos).

tai sistema tokia: išsirengi nuogai, duoda vienkartines kelnaites; guli ant pilvo ir ištepa aliejumi; maždaug 10 min masažuoja kojas, dubce ir nugarą taurėmis, o po to su kitokiu vakuminiu prietaisu ir viso ~50 min; iš pražių lyg ir neskausminga buvo, o po to jau ir prakaitas išmušė, labai sopa kai ant klubu užvažiuoja, bet iškenčiau necyptelėjus. Dabar užpakalinė kolų dalis nusėta mėlynėmis, skaudokomis. Nusipirkau abonimentą 5 kartams, žūrėsim kaip seksis ir kaip laiko turėsiu, nes tuos mano kartus labai sunkiai išdėliojom, norinčių daug. Masažistė labai maloni mergina, nebuvo diskomforto, kad nuoga drybsai prieš svetimą. Kainos nežinau ar mažos, ar ne. Už 5 kartus sumokėjau 199 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 01 18, 23:40)
O jei tos strijos ne raudonos,o baltos,tai ka,pagelbeti jau jokiu sansu?

Nesvarbu kokia striju spalva, bet padeti gali tik lazeris. Reikia rupintis profilaktika pries tai, bet jei oda linkusi i tai, tai ir profilaktika nelabai pades..
Papildyta:
QUOTE(Oliuniaa @ 2010 06 29, 09:30)
Sveikutes

Perskaiciau Jusu komentarus, pasisakymus ir noreciau paklausti, ar kas nors bande mezoterapija nuo celiulito, riebalu sankaupu pasalinimo? Sako efektinga, bet skausminga procedura.

Su mezoterapija atsargiai blink.gif Beja, po mezoterapijos taip pat reikia masazu, kad igreiciau issivaiksciotu viskas..
Atsakyti