O kas čia per procedūra? Kur ją atlieka?
QUOTE(dontstop @ 2006 04 20, 14:40)
Ir mano draugė darėsi, išties efektas. O kodėl sakai, kad brangu? Ji berods 100 lt užmokėjo už 2 savaičių kursą. Manau, visai normaliai
tai,kad 1 procedura kainuoja nuo 200 lt,o ju i menesi reikia 4. o kaina priklauso nuo tavo svorio ar panasiai.nebent kaune pigiau.
QUOTE(dontstop @ 2006 04 20, 11:40)
Ir mano draugė darėsi, išties efektas. O kodėl sakai, kad brangu? Ji berods 100 lt užmokėjo už 2 savaičių kursą. Manau, visai normaliai
o tai kur daro tas mezoterapijas kas gal galit ka daugiau apie tai papasakoti
QUOTE(PaMeL @ 2006 04 20, 20:15)
o tai kur daro tas mezoterapijas kas gal galit ka daugiau apie tai papasakoti
Kiek zinau, tai turi buti ampulytes su paruostu laboratorijoj skysciu ir ji suleidzia. Pasiskambinau pries men i viena kaune zinoma salona ir galvoju pasiteirausiu pries einant. Klausiu kokius firmos preparatus leidziat. O ten sako, nueinam i vaistine nusiperkam, sumaisom ir leidziam. O kas garantuotas, kad mergija tikrai gera savo srities zinome, ir kad gerom proporcijom man ten sumaisys. Aisku dozes nedideles - nenumirsiu. O paskui perskaiciau gydytojos straipsni,lad mezoterapijos poveikis tik 2 men. ir pasibaige mano svaiciojimai apie mezoterapija. Pasirinkau vakumini masaza ir neatsidziaugiu savo pasirinkimu.
Man strijos atsirado pries du menesius ir labai ryskios, t.y. raudonos. Ir dar noreciau paklausti, kiek proceduru uztektu pasidaryti? Nes manau, jog kosmetologes visada siulo daugiau tu proceduru, negu ka reikia istikruju.
pempe o kur vakuumini mazasa daraisi?
QUOTE(Rasytee @ 2006 04 21, 19:23)
pempe o kur vakuumini mazasa daraisi?
Vakumas Weyergans, o mezoterapija daro Ametisteja
QUOTE(pempe @ 2006 04 22, 21:37)
Vakumas Weyergans, o mezoterapija daro Ametisteja
o kas zinot kur jkaune yra
PaMeL, tai ish Shwedijos ar ish Kauno tu..?
[/me draugishkai ]
[/me draugishkai ]
Sveikos,
Po gimdymo turiu galybę strijų
Visą nėštumą 2-3 kartus per dieną tepliojausi brangiausiais kremais, bet nepadėjo.
Užsirašiau mezoterapijos procedūroms. Žiūrėsiu kas bus. Taip pat labai norečiau pabandyti vakuminį masažą, bet gal po mezoterapijos. Gal žinote apie lazerio poveikį strijoms?
Po gimdymo turiu galybę strijų
Visą nėštumą 2-3 kartus per dieną tepliojausi brangiausiais kremais, bet nepadėjo.
Užsirašiau mezoterapijos procedūroms. Žiūrėsiu kas bus. Taip pat labai norečiau pabandyti vakuminį masažą, bet gal po mezoterapijos. Gal žinote apie lazerio poveikį strijoms?
QUOTE(PaMeL @ 2006 04 24, 17:27)
o kas zinot kur jkaune yra
Ametisteja ir yra Kaune (Savanoriu pr.)