QUOTE(Chanel5 @ 2006 01 29, 20:44)
Nu merginos prisiskaiciau cia visko ir susidariau ispudi kad visos su stryjom susidure tik po gimdimo.
Man 23 visas pilvas ir uzpakalis nusetas stryjom.uzpakalis tokiom dideliom o pilvas tukstanciais mazu ir baltu,esu negimdziusi ir niekada nebuvau stambi,tai niekaip negaliu suprasti iskur jos atsirado.
Vasara kai idegi isvis jos matosi,artimiausioje ateityje planuoju vaikuti bet kai pagalvoju kas bus po gimdimo tai baisu palieka.
Net nezinau ka daryti
Man 23 visas pilvas ir uzpakalis nusetas stryjom.uzpakalis tokiom dideliom o pilvas tukstanciais mazu ir baltu,esu negimdziusi ir niekada nebuvau stambi,tai niekaip negaliu suprasti iskur jos atsirado.
Vasara kai idegi isvis jos matosi,artimiausioje ateityje planuoju vaikuti bet kai pagalvoju kas bus po gimdimo tai baisu palieka.
Net nezinau ka daryti
GAL LABAI AUGINI RAUMENUKUS? O GAL TIESIOG KAŽKAIP PERTEMPI ODĄ?NES STRIJOS TAI YRA ODOS PLYŠIMAS.MANO DRAUGĖ YRA PROFESIONALI ŠOKĖJA,KURI ŠOKA PO 6VAL PER DIENĄ,TAI PAS JĄ YRA STRIJOS TIK ANT TOS KOJOS,ANT KURIOS SUKINIUS DARO(ATRODO TAIP PASAKIAU ),TAI TA KOJA LABAI "APSIRAUMENAVO" IR JOS ODA TIESIOG NEATLAIKĖ
O KAS DĖL ,TAI ČIA JAU ,MANAU, NIEKO NPADARYSI NA,NEBENT LB DAUG DRĖKINK KREMAIS ODELĘ,PLAUKIOK,JEIGU LEIS SVEIKATA IR STENKIS KUO MAŽIAU "IŠSIPŪSTI" ,TIK,AIŠKU NE VAIKUČIO SĄSKAITA ,TOKIUS PATARIMUS TIK GIRDĖJAU PO GIMDYMO,TODĖL NŽN AR JIE VEIKIA
VALGYK SVEIKAI