Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Prisiduodu su naujai isbandytais produktais. Lavera roziu sampuna ir lavera purinanti balzama isbandziau. Abu suzavejo.
Kaip bebutu keista po sampuno plaukai visai nereikalavo jokio balzamo (nors jie is esmes linke veltis, sausi). Puikiai, svariai isplove, gerai putoja.

Balzamui duodu 10 balu jau vien del to kad atliko savo funkcija - papurino plaukus. Tiesa, gana tirstas todel tepasi sunkokai + kvapas nepatiko.
Bet jau 2 dienos po galvos plovimo o plaukai visdar purus thumbup.gif

Uz keliu dienu dar isbandysiu lavera apelsinu bei lavera basic sensitv (sausiems, pazeistiems) sampunus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 06 gegužės 2010 - 23:03
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 07, 00:03)
Prisiduodu su naujai isbandytais produktais. Lavera roziu sampuna ir lavera purinanti balzama isbandziau. Abu suzavejo.
Kaip bebutu keista po sampuno plaukai visai nereikalavo jokio balzamo (nors jie is esmes linke veltis, sausi). Puikiai, svariai isplove, gerai putoja.

Balzamui duodu 10 balu jau vien del to kad atliko savo funkcija - papurino plaukus. Tiesa, gana tirstas todel tepasi sunkokai + kvapas nepatiko.
Bet jau 2 dienos po galvos plovimo o plaukai visdar purus  thumbup.gif

Uz keliu dienu dar isbandysiu lavera apelsinu bei lavera basic sensitv (sausiems, pazeistiems) sampunus.

Gal gali įdėti nuotrauką to balzamo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 06, 23:46)
sveikutes, naktinetojos 4u.gif
turiu toki klausimuka: kaip jus paruosiat kojytes depiliacijai? ar nusipilinguojat pries tai, patepat kremuku ar aliejuku? ryt pirma karta einu darytis blush2.gif  bijau kaip sakant skausmo labai labai biggrin.gif

zinau tik tiek kad pilinguoti pries procedura negalima, nes gali buti sudirgusi odele, pilinga gerai padaryti bet ne pries procedura, bent diena pries tai, kad oda nurimtu smile.gif
vakar isbandziau druide sampuna Purity, nusipirkau maziuka isbandymui is karto,tai atsiliepimai tik teigiami, bijojau kad man galus sausins, bet nieko panasaus, ir plaukai glotnus, blizga, ziuresiu kaip antra diena isvaiksciosiu, ir pirksiu jauciu dideles talpos smile.gif
merginos kas bande Druide vitality ar balance sampunus? ar patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 07, 07:25)
merginos kas bande Druide vitality? ar patiko? smile.gif

Turiu, naudoju aliejinėms kaukės plauti - šampūnas kaip šampūnas, tokio natūralaus kvapo, putoja gerai smile.gif nors aš šampūnams nekeliu didelių reikalavimų, svarbiausia gerai galvą išplautų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 07, 07:25)
merginos kas bande Druide vitality ar balance sampunus? ar patiko? smile.gif

Vitality, bet man jis didelio įspūdžio nepaliko smile.gif

visą rytą mąsčiau, kaip reikės jums aprašyti Laveros apelsinų šampūną g.gif Kvapas tikrai nuostabus, putoja gerai. O kai užsimuilina ir apelsinai nusikvepia, kvapas pasidaro panašus į kažkokios sovietinės vaikiškos kramtomos gumos kvapą - bent jau tokios asociacijos kilo biggrin.gif

plauna gerai, bet irgi toks dvejopas įspūdis liko. Išplovus plaukuose lieka ir girgždesio, ir neslydimo. Po plovimo plaukai tikrai daug minkštesni buvo nei po Druide OP cool.gif

atsikėlus iš ryto labai pradžiugino vaizdas - plaukai tiesiog švytėjo, buvo sugulę atskiromis garbanomis ir buvau labai patenkinta tongue.gif Bet iššukavus plaukus entuziazmas kiek priblėso, prieš akis iškilo TekilosSunrise pastaba, kad jai plaukai nuo šito šampūno lyg ir greičiau susiriebaluoja cool.gif

nežinau, ar pavyks tiksliai išsireikšti: po OP man plaukas pasidaro storas ir vientisas nuo pat šaknų iki galiukų. Tas vientisumas, švelnus standumas (ar pasipūtęs sveikas apsunkimas) ir duoda plaukams papurimą, gerą kritimą.

o Laveros apelsininis šampūnas, toks įspūdis, kad per uoliai padirbėjo su kokiais 7 centimetrais plaukų, imant nuo šaknų, nes ypač šitoje vietoje jie atrodo plonesni ir pakritę. Jei toksai poveikis liks, tai tikrai greičiau susiriebaluos....O šiaip plaukai purūs. Bet kadangi aš nuolatos pasišiaušusi, tai neturiu pageidavimų, kad ypatingai purintų smile.gif

reziume: gera išbandyti ką nors naujo ir paskui sustumti viską MB lotuliukas.gif Šiaip pakeitimui su OP gerai, bet kaip pagrindinis šampūnas Laveros apelsinas negalėtų būti smile.gif

nežinau, ar kas paaiškėjo iš mano rašliavos, bet labai stengiausi biggrin.gif

didelį komplimentą turiu AZ šilkui - plaukai iki vakaro atrodė švarūs, purūs, gražūs, jokio riebalavimosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 20:39)
o kaip silkas, plaukuciu nesuriebina?

ne, jokio riebalo, tik svelnus plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 08:19)
visą rytą mąsčiau, kaip reikės jums aprašyti Laveros apelsinų šampūną  g.gif

Oho, kiek daug įspūdžių biggrin.gif kaip tau pati šampūno konsistencija? Man ta pliurza patinka ax.gif
Atsakyti
Merginos, kuris iš šių kremų/losjonų nuo saulės čia labiausiai giriamas?
pirmasis, antrasis ar trečiasis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 07, 08:30)
Oho, kiek daug įspūdžių biggrin.gif kaip tau pati šampūno konsistencija? Man ta pliurza patinka ax.gif

tai pagrindinis buvo dalykas, kurį sau sakiausi, nebandyta naujiena, tai kur jau nebus įspūdžių biggrin.gif

konsistencija tai man juokinga buvo biggrin.gif Pirmą kartą spaudžiant "atsimatavau" į delną, kiek reikia, ir tikėjausi, kad tas gumuliukas į ranką pats nukris - buteliuko suspaudimą atleidau ir visas jau išspaustas šampūnas suvažiavo atgal į tarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 07, 09:30)

Laveros šampūnai ir yra tokie tiršti smile.gif Aš kai į apelsininį įsilašinau šilko, tai net tokiais gumulais kaip želę sutraukė, gerai kad su likučiu bandžiau biggrin.gif
Dabar naudoju Rugiagėlių nes MB netiko, tai jis man labai panašus į Apelsininį, tik gal to skaniojo kvapo pasigendu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 08:31)
Merginos, kuris iš šių kremų/losjonų nuo saulės čia labiausiai giriamas?

tik apie trečiąjį galiu pasakyti, kad turiu ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 08:34)
Pirmą kartą spaudžiant "atsimatavau" į delną, kiek reikia, ir tikėjausi, kad tas gumuliukas į ranką pats nukris - buteliuko suspaudimą atleidau ir visas jau išspaustas šampūnas suvažiavo atgal į tarą  lotuliukas.gif

Man irgi taip kelis kartus buvo biggrin.gif užtat nepadauginsi nenorėdamas biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 08:34)
Dabar naudoju Rugiagėlių nes MB netiko, tai jis man labai panašus į Apelsininį, tik gal to skaniojo kvapo pasigendu smile.gif

Kokiems plaukams skirtas rugiagėlių?4u.gif
Atsakyti