Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(balla @ 2010 05 06, 12:48)
Aš turėjau su natūraliais šereliais - pavalėm kokias 3-4 savaites ir išmetėm, tik kotukus pasilikom. Spalva tai tokia jau gerokai pavargusi. Valė gerai,nepastebėjau kad būtų apnašos ar dar kas pradėję kauptis. Bet tokie kieti kieti. MB nepatiko, sakė kaip arklio uodega tie šeriai  biggrin.gif Jei geresni būtų tie sintetiniai, tai šių natūralių nekartosiu.

man tie su seriais pirmakart labai kieti pasirode, bet kai jie suslampa, paminksteja.

QUOTE(balla @ 2010 05 06, 12:54)
Yra nuomonė - liuks. Tai vnž tie sintetiniai/nailoniniai geresni.. taip?

zinok, dar nesusidariau iki galo nuomones g.gif ta su naturaliais seriais pradejau naudot pries pora savaiciu, tai kartais patinka, kartais ne biggrin.gif MB tai atsisake net bandyt su naturaliais seriais biggrin.gif o tie nailoniniai man i eilinius sepetelius panasus. bandyk juos mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:58)
šitos priemonės stebuklo nepagaunu - sėkmingai galima ir žolėmis, EA garinti. Jei tuo nuoširdžiai ir pastoviai neužsiimsi, tai bus tik pinigai į balą....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 06, 17:55)
Kazkaip aprimo diskusijos apie depiliacija, tai atnaujinsiu. Ar yra skirtumas ar darai depiliacija po vonios ar po duso ar ne? Padariau siandien po laaaabai ilgos pertraukos. Ir nesupratau, ar cia del nevienodo plauku augimo ar del ko liko labai nemazai trumpu plaukeliu. Dariausi su Moom.

Man kai kurie plaukeliai irgi nutrūksta, ypač, kai suplonėjo naudojant papainą. Tiesiog dažniau depiliuoju, o cukrus man daug mažiau erziną odą, nei įprastas vaškas.

Merginos, o yra AN šilko? nu niekaip nerandu... O, jau paskaičiau, kad dar tik įdės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliee: 06 gegužės 2010 - 19:15
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 15:19)
gal galėtų bandžiusios įspūdžius parašyti?  4u.gif Jau užsisakiau, tai pažiūrėsiu, ar neprašoviau  biggrin.gif Šiaip tai odai, ne plaukams planuoju naudoti

ateinu pasipasakoti, naudoju kol kas tik plaukam, tai super - plaukai silkiniai biggrin.gif sese naudoja kiekvienam plovimui tai plaukai per visa ilgi atsigavo, blizgus, purus ir nesausi, kol kas dziaugiuosi thumbup.gif dar uzsisakiau is AZ silko, ziuresiu koks skirtumas. Beto laukiu mamos komentaru apie kremuka, ten ilasinau juros silko smile.gif
Manau kiekvienas papildomas ingridientas su saiku duoda savo rezultata, kuriuo belieka tik dziaugtis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 06, 20:28)
ateinu pasipasakoti, naudoju kol kas tik plaukam, tai super - plaukai silkiniai  biggrin.gif sese naudoja kiekvienam plovimui tai plaukai per visa ilgi atsigavo, blizgus, purus ir nesausi, kol kas dziaugiuosi  thumbup.gif dar uzsisakiau is AZ silko, ziuresiu koks skirtumas. Beto laukiu mamos komentaru apie kremuka, ten ilasinau juros silko smile.gif
Manau kiekvienas papildomas ingridientas su saiku duoda savo rezultata, kuriuo belieka tik dziaugtis  wub.gif

Gal galit priminti apie ką čią kalbat? doh.gif blush2.gif Ar gerai supratau, kad čia toji AHA rūgštis, kur yra AZ, ir kur Satura dėjo į kremą? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 06 gegužės 2010 - 19:35
QUOTE(ernesin @ 2010 05 06, 17:34)
Tiesa pasidalinsiu įspūdžiais apie Argital kremą su varnalėšomis: jau trečia diena naudoju, tepu minimaliai ant veido sudrėkinto hidrolatu, kolkas patinka, tfu tfu tfu ir neberia, oda labai padrėkinimo atžvilgiu atsigavo(trūkdavo to naudojant tik hidrolatus ir alaviją), patinka kad nudžiuvusi tampa matinė ir neriebi. Iškėlė porą spuogiukių, bet toks jausmas lyg valo senas užsikimšusias poras, žiūrėsim kaip seksis su šiuo kremuku draugauti ateityje, labai tikiuosi susilyginti veido odos spalvą, nes rašo kad čia viena iš šio kremo funkcijų rolleyes.gif

ir as apie si krema galvoju, o yra dar panasaus poveikio eziuoles kremas, gal kas galetu palyginti?
Atsakyti
Vis tik nusprendžiau palmių aliejaus atsisakyti, ir jo nepirkti, nes pamačiau šias nuotraukas, ir čia pasiskaičiau. Man atrodo kažkas dar taip pat buvo įdėjęs nuorodų į youtube apie palmių aliejų. O kokia kitų nuomonė? Ar jūs naudojat palmių aliejų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 06, 19:33)
Gal galit priminti apie ką čią kalbat?

apie juru silka mirksiukas.gif pirkau is aromantic

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 06, 19:06)
Vis tik nusprendžiau palmių aliejaus atsisakyti, ir jo nepirkti, nes pamačiau šias nuotraukas, ir čia pasiskaičiau. Man atrodo kažkas dar taip pat buvo įdėjęs nuorodų į youtube apie palmių aliejų. O kokia kitų nuomonė? Ar jūs naudojat palmių aliejų? unsure.gif

kalbejom apie tai ne karta drinks_cheers.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 06, 19:09)
apie juru silka  mirksiukas.gif pirkau is aromantic

4u.gif turesiu omeny Tavo atsiliepima. o su kokiu silku dabar lyginsi? silkverpiu?

ir dar kazka is aromantic lyg pirkai? kaip ivertinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 05 06, 21:27)
Merginos, gal kažkas neseniai užsisakinėjot iš AN rozmarinų hidrolato?  g.gif Aš padariau užsakymą (mano pirmasis iš ten) 24 balandžio ir vis rašoma prie užsakymo "laukiama". Laukiu patvirtinimo į e.paštą, bet negaunu... Nesuprantu ar galiu atsiimti, ar dar nėra to užsakymo... parašiau žinutę, bet kažkaip negavau atsakymo  g.gif

Juk rasiau tau vakar 4u.gif
AromaNatural turi savo tema , dabar matau yra pati Monica prisijungusi (pard.savininke), parasyk jai zinute ir viskas bus aisku drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 06, 20:28)
ateinu pasipasakoti, naudoju kol kas tik plaukam, tai super - plaukai silkiniai  biggrin.gif sese naudoja kiekvienam plovimui tai plaukai per visa ilgi atsigavo, blizgus, purus ir nesausi, kol kas dziaugiuosi  thumbup.gif dar uzsisakiau is AZ silko, ziuresiu koks skirtumas. Beto laukiu mamos komentaru apie kremuka, ten ilasinau juros silko smile.gif
Manau kiekvienas papildomas ingridientas su saiku duoda savo rezultata, kuriuo belieka tik dziaugtis  wub.gif

o kaip silkas, plaukuciu nesuriebina?
oi oi oi kaip laukiu AN naujoviu, bet turbut teks dar ilgiau palaukti-iki antro uzvezimo, nes turiu nuojauta, kad nespesiu sumirkseti-viskas bus isgriebta lotuliukas.gif
Atsakyti
dėl dantų šepetukų, tai atsiprašau, gal kartosiuosi, bet man tai labai patinka
su sidabro (arba aukso jonais) va čia plačiau, o yra litfarmos kai kuriose vaistinėse ir Kaune Sveikatos dovanose.

Šiandien netyčia patekau į kažkokią akciją Eurovaistinėj, kur plaukus tyrė. Tai labai nustebau, kad gyrė maniškius ir sakė, kad švari galvos oda (nes pasiskundžiau seborėjiniu dermatitu). sako, tai, kad nieko nematyti, ką naudojat? bigsmile.gif
Aš dar tik kokia savaitė, kaip lašinu į šampūną atlasinių kedrų EA iš KN ax.gif. Nors esu tikrai daug visokių EA į šampūną lašinus, bet riebalavimosi, deja, nė vienas man nenuėmė tiek, kad nereiktų galvos kasdien plauti. Gal su tuo dermatitu susiję g.gif bet jei dabar išvalė galvos odą, gal ir riebalavimasis ims mažėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 21:39)
Juk rasiau tau vakar 4u.gif
AromaNatural turi savo tema , dabar matau yra pati Monica prisijungusi (pard.savininke), parasyk jai zinute ir viskas bus aisku drinks_cheers.gif
Papildyta:

Dėkui labai, Etama, aš parašysiu dabar jai AŽ, kadangi parašiau žinutę per tinklapį, laukiau atsakymo, nes nesinori įkyriai atakuot iš visų pusių blush2.gif bet gal teks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 06 gegužės 2010 - 20:45
satura, kaip sampunas? jau isbandei? smile.gif
Atsakyti
sveikutes, naktinetojos 4u.gif
turiu toki klausimuka: kaip jus paruosiat kojytes depiliacijai? ar nusipilinguojat pries tai, patepat kremuku ar aliejuku? ryt pirma karta einu darytis blush2.gif bijau kaip sakant skausmo labai labai biggrin.gif
Atsakyti