Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:19)
kas čia per gamintojas ir kuo sužavėjo? Visai kažkoks negirdėtas smile.gif

ane? kas suzavejo? net nezinau, gal tai: 'your hair will retain its color, richness, softness and manageability' biggrin.gif
ai, pabandysiu. reik kazka naujo bandyt - FIN ir Uktekram nesuzavejo.

sudetis pasirode normali.
Aqua (purified Australian water^), lauryl glucoside*, sodium lauroyl sarcosinate*, cocamidopropyl hydroxysultaine*, sodium lauryl sulfoacetate*, disodium cocoamphodiacetate (from coconut), glyceryl laurate*, glycerin*, sorbitol*, citric acid*, sodium citrate*, sodium gluconate*, sodium cocoyl glutamate (from coconut & sugar cane), citrus aurantium dulcis (orange) oil, sodium hydroxymethylglycinate, cananga odorata flower oil (ylang ylang), elettaria cardamomum seed oil (cardamon), eugenia caryophyllus (clove) flower oild-limonene#. ^BP standard *botanical sources #from essential oils

?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 15:32)

australai A'kin, labai gražiai apie savo produktus rašo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 16:00)
man iš šitų labai reikia jūrų šilko - iš dumblių išgauto skysčio, nes labai oda durniuoja. O kad tvarkytųsi, esu priversta ją smarkiai kankinti  verysad.gif Tai gal padėtų, jūros produktai man paprastai gerai veikia  ax.gif

O tai šitas jūros šilkas skirsis nuo AZ šilko proteinų/Ir ką jis gero odai duos?

QUOTE(Babi* @ 2010 05 06, 16:07)
Aš dėjau apelsinų EA į šampūną vieną kartą(labai bijojau, kad nenusausintų plaukų), bet kažkokio efekto nepastebėjau, tai daugiau nebededu. O gal reikia į kondicionierių dėti?  ax.gif

Aš į šampūną gal nieko nelašinčiau.Juk iš karto išplauni.O kokią kaukę ar balzamą gi palaikai ant plaukų.
Nežinau,gal kitos kitaip,aš tai taip darau.
Juolab,kad man po bet kokio šampūno reikalinga perplauti balzamu ar kaukę dėti.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 16:49)
O tai šitas jūros šilkas skirsis nuo AZ šilko proteinų/Ir ką jis gero odai duos?
Aš į šampūną gal nieko nelašinčiau.Juk iš karto išplauni.O kokią kaukę ar balzamą gi palaikai ant plaukų.
Nežinau,gal kitos kitaip,aš tai taip darau.
Juolab,kad man po bet kokio šampūno reikalinga perplauti balzamu ar kaukę dėti.

Jo, man irgi įdomi, ar skiriasi? rolleyes.gif
Reikės į kondicionierių įlašinti ir tada ilgiau palaikyti. 4u.gif
Atsakyti
Nustebinsiu atsakymu is Akamuti: smile.gif

Taip, galime patvirtinti, kad musu hamamelis be alkoholio.

Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 15:49)

AN šilkas yra ne gyvūninės kilmės, o iš dumblių. AZ šilkas yra išgautas iš šilkverpių liaukų, drugelių.

AZ rašo, kad jų šilkas minkština odą, apsaugo ją nuo dehidratacijos, didina elastingumą. AN - saugo, drėkina ir ramina. Nežinau, reikia bandyti ir žiūrėti realiai, koksai tarp jų skirtumas biggrin.gif

kai ne visad kažką papildomai ant plaukų po šampūno dedu, tai lašinu ir į šampūną. Trumpai ant plaukų pabūna, bet veikia ir aromaterapiškai, ir patį plauką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 15:58)
Nustebinsiu atsakymu is Akamuti: smile.gif

Taip, galime patvirtinti, kad musu hamamelis be alkoholio.

ne, įžūlumui nėra ribų laugh.gif
Atsakyti
Tiesa pasidalinsiu įspūdžiais apie Argital kremą su varnalėšomis: jau trečia diena naudoju, tepu minimaliai ant veido sudrėkinto hidrolatu, kolkas patinka, tfu tfu tfu ir neberia, oda labai padrėkinimo atžvilgiu atsigavo(trūkdavo to naudojant tik hidrolatus ir alaviją), patinka kad nudžiuvusi tampa matinė ir neriebi. Iškėlė porą spuogiukių, bet toks jausmas lyg valo senas užsikimšusias poras, žiūrėsim kaip seksis su šiuo kremuku draugauti ateityje, labai tikiuosi susilyginti veido odos spalvą, nes rašo kad čia viena iš šio kremo funkcijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 06, 17:34)
Tiesa pasidalinsiu įspūdžiais apie Argital kremą su varnalėšomis: jau trečia diena naudoju, tepu minimaliai ant veido sudrėkinto hidrolatu, kolkas patinka, tfu tfu tfu ir neberia, oda labai padrėkinimo atžvilgiu atsigavo(trūkdavo to naudojant tik hidrolatus ir alaviją), patinka kad nudžiuvusi tampa matinė ir neriebi. Iškėlė porą spuogiukių, bet toks jausmas lyg valo senas užsikimšusias poras, žiūrėsim kaip seksis su šiuo kremuku draugauti ateityje, labai tikiuosi susilyginti veido odos spalvą, nes rašo kad čia viena iš šio kremo funkcijų rolleyes.gif

Pritariu Jums 100 proc. drinks_cheers.gif svarbiausia, kad oda atsigavo, suminkštėjo, nes buvo dehidratuota jau... Tikrai labai geras kremas, tikiuosi, kad neprisikalbėsim blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip aprimo diskusijos apie depiliacija, tai atnaujinsiu. Ar yra skirtumas ar darai depiliacija po vonios ar po duso ar ne? Padariau siandien po laaaabai ilgos pertraukos. Ir nesupratau, ar cia del nevienodo plauku augimo ar del ko liko labai nemazai trumpu plaukeliu. Dariausi su Moom.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 06, 17:55)
Kazkaip aprimo diskusijos apie depiliacija, tai atnaujinsiu. Ar yra skirtumas ar darai depiliacija po vonios ar po duso ar ne? Padariau siandien po laaaabai ilgos pertraukos. Ir nesupratau, ar cia del nevienodo plauku augimo ar del ko liko labai nemazai trumpu plaukeliu. Dariausi su Moom.

O ar negali būti, kad plaukeliai tik nusipešė, o ne išsirovė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 15:02)

ne, įžūlumui nėra ribų laugh.gif

as dar juos teisinau.. nuvyle jie mane smile.gif

as, aisku, vel parasiau biggrin.gif paklausiau, tai koks konservantas tada idetas.
tai atsake, kad joks. visi ju distiliatai grynuteliai, be konservantu, galioja 18 men.

ai, nu dauguma pardaveju tokiu. bet man patinka kiek kitoki.. ax.gif
zodziu, nebusiu Akamuti gerbeja.

nors man ir aromantic po susirasinejimo su jais nepatiko doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 06, 15:34)
oda labai padrėkinimo atžvilgiu atsigavo(trūkdavo to naudojant tik hidrolatus ir alaviją), patinka kad nudžiuvusi tampa matinė ir neriebi.

as irgi paskutiniu metu uzsinorejau kremo.. smile.gif prisiziurejus tokiu graziu pagamintu kremu nuotrauku..

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 06, 18:30)
O ar negali būti, kad plaukeliai tik nusipešė, o ne išsirovė? g.gif

Jo, gali ir taip buti. unsure.gif Matyt, reik iprast.
Atsakyti