Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Dovish @ 2010 05 06, 13:42)
Satura, turėjau kažkada tavo įsigytą dantų pastą, nelabai ji man patiko, man kolkas nr.1 Lavera mėtinė 4u.gif

esu bandžiusi ir šitą pirkau MB pakeitimui, bet man jos mažai ir tiesiog akyse "susivalgo", labai neilgam užtenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 13:51)
Tu čia apie tą 10 ml pakeliuką kalbi?  blink.gif

biggrin.gif taip, net pati nustebau. Mano oda nėra sausa, tai storo sluoksnio nereikia, taupi man bus smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 13:51)
esu bandžiusi ir šitą pirkau MB pakeitimui, bet man jos mažai ir tiesiog akyse "susivalgo", labai neilgam užtenka  blush2.gif

"Susivalgymą" šiokį tokį ir aš pastebėjau, bet man ta mėtos gaiva labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 13:49)
Kaip Sante nagu lakai, neuzfiksavau  blush2.gif ? Ziuriu, nukainuoti iki £5, tai gal man reikia..  smile.gif

Gal kas isbandet Dr Hauschka Facial Steam Bath?

Satura, o kodel susigundei tuo laveros sampunu? Gal man kazka panasaus bandyt.. Dar kazkoki nauja sampuna reik imt smile.gif Guliat tak guliat  biggrin.gif

man neblogi, nors ir laiko kažkiek prasčiau už Elysambre. Bet jų kaina palankesnė ir tikrai nesibaidyčiau kartoti 4u.gif

šitos priemonės stebuklo nepagaunu - sėkmingai galima ir žolėmis, EA garinti. Jei tuo nuoširdžiai ir pastoviai neužsiimsi, tai bus tik pinigai į balą....

aprašė, kad gerai plauna, plaukai pasidaro subalansuoti - papurę bet kartu ir su svoriu, žvilga, na ir užsireikė bandyt biggrin.gif Guliai guliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 13:32)
beje, noriu pradeti  koki l.kvepianti EA lasintis i sampuna ar kondicionieriu bigsmile.gif  jei neapsimeluosiu, paciuliai ir ylnag l.gerai tam dalykui? ax.gif  bet vis delto turiu kvaila isitikinima, kad EA sausina plaukus g.gif ar nebus taip, kad atnes daugiau zalos, nei naudos, jei galiukai ir taip sausoki?

Naudoju kartais ir vieną, ir kitą tam reikalui smile.gif Tik ylangų tai man kvapas pasakiškas, o pačiulių tai toks... ax.gif Nors po plovimo vis tiek jo nelieka.
Kad sausintų, nepastebėjau g.gif Aš vienam kartui 2-3 lašus įlašinu.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:09)
aha, man visi citrusiniai EA veikia kaip greipfrutai  drinks_cheers.gif

Greipfrutų nebandžius, bet citrina patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 06, 14:42)
... Dabar dar naudoju Dr.Hauschka dantų pastą, labai gerai gaivina ir taip įdomiai putoja, tokia švelnia puta, lyg ir balina dantukus. Nors ir Laveros man balino kažkiek smile.gif

O apie kuria Hauschkos pasta kalbi? nes yra viena druskine, o kita kitokia
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 05, 20:15)
zoleliu as nevirinciau. uztektu uzplikyti, arba sildyti karsto vandens voneleje.
man atrodo, merginos rase ne karta kaip namu salygomis pasigaminti 'geliu vandeni'.

aliejuj, zinoma  drinks_cheers.gif
dar acte labai super.

o acte kaip reik daryt? kaip aliejuj ar kaip vandeny (kaitint actą su žolėm vonelėj?)?

kažkas labai gyrė šitą paakių kremą? o jis kam labiau tinkamas visai jaunutėms ar jau virš 30?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 06, 14:01)
O apie kuria Hauschkos pasta kalbi? nes yra viena druskine, o kita kitokia

Apie paprastą (mėtinę), tokią:
user posted image

QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:20)
panos, AN į puslapį dar nepatalpino, bet jau žinau, kad turi hialurono, kolageno, Q10, augalinio silikono iš grybų, jūrų šilko, AHA rūgštelės smile.gif

Kiek daug įvairenybių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 gegužės 2010 - 14:54
man iš šitų labai reikia jūrų šilko - iš dumblių išgauto skysčio, nes labai oda durniuoja. O kad tvarkytųsi, esu priversta ją smarkiai kankinti verysad.gif Tai gal padėtų, jūros produktai man paprastai gerai veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 12:58)
man neblogi, nors ir laiko kažkiek prasčiau už Elysambre. Bet jų kaina palankesnė ir tikrai nesibaidyčiau kartoti  4u.gif

šitos priemonės stebuklo nepagaunu - sėkmingai galima ir žolėmis, EA garinti. Jei tuo nuoširdžiai ir pastoviai neužsiimsi, tai bus tik pinigai į balą....

aprašė, kad gerai plauna, plaukai pasidaro subalansuoti - papurę bet kartu ir su svoriu, žvilga, na ir užsireikė bandyt biggrin.gif Guliai guliai  lotuliukas.gif

ai, nepirkau lako. pagalvojau, kad namie vistiek nagu per darbus smile.gif nebesugebu uzsiauginti, o man grazu tik ilgi lakuoti..
ir pagalvojau, kad teisingai apie ta steam bath parasei. uztai ir nukainuota - nes niekam nereikalinga smile.gif

apsipirkau, zodziu thumbup.gif cool.gif
ai, as tai i sampunus pirstu duriu pirkdama (kolkas) biggrin.gif sikart pataikiau smile.gif i SANTE Henna Volume Shampoo ir AKin Ylang Ylang Shampoo.
Dabar, aisku, atsiras min 10 merginu, kurios parasys, kokie jie blogi biggrin.gif doh.gif

dar papirkau Lavera Anti-Aging Sun Protection SPF15, kur ka tik nuotrauka buvo imesta smile.gif Pagalvojau, kad man veidui dabar labai reikia smile.gif

Weledos ir Green People vaiksiku dantu pastu

Ir du kondicionierius: Sante ir nenuplaunama AKin kondicionieriu. Niekad neturejus nenuplaunamo, kazko uzsinorejau ismegint.

Koookia turinga dabar busiu nail.gif

QUOTE(elia @ 2010 05 06, 13:25)
o acte kaip reik daryt?

kaip aliejines istraukas.
as dariau taip: uzpyliau zoles obuoliu actu (santykiu 1:8) ir palaikiau 1-2 savaites kasdien suplakdama. tada nukosiau. toki dalyka laikiau saldytuve, stovi ilgai.

o kai reik naudojimui, atskiesdavau su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 14:08)
O kazin kaip apelsunu ea?Rao,kad  drekinantis.Gal ir sitas gerai butu?

Aš dėjau apelsinų EA į šampūną vieną kartą(labai bijojau, kad nenusausintų plaukų), bet kažkokio efekto nepastebėjau, tai daugiau nebededu. O gal reikia į kondicionierių dėti? ax.gif
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 15:20)
panos, AN į puslapį dar nepatalpino, bet jau žinau, kad turi hialurono, kolageno, Q10, augalinio silikono iš grybų, jūrų šilko (kas čia per dalykas?  rolleyes.gif ), AHA rūgštelės smile.gif

dar pelargonijų hidrolato ir agurkinio ekstrakto  cool.gif

na, tikiuos, kad ateis Monica pasiaiškinti, kas čia prie ko, ypač apie jūrų šilką  tongue.gif

Oho kiek naujovių smile.gif Ir beveik visko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:00)
man iš šitų labai reikia jūrų šilko - iš dumblių išgauto skysčio, nes labai oda durniuoja. O kad tvarkytųsi, esu priversta ją smarkiai kankinti  verysad.gif Tai gal padėtų, jūros produktai man paprastai gerai veikia  ax.gif

taigi juros silka neviena jau pirkusi ir bandziusi. tik neatsimenu, kas blush2.gif rutuk gal? eglute82? lyg is aromantic pirko. as vis i ji irgi ziuriu.. biggrin.gif ir i visa kita is ten.. i silikona is grybu, i AHA, i ta misini odai sviesinti... nu i viska is cia http://www.aromantic...redients-uk.htm
bet vis dar tik kaupiuosi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 06 gegužės 2010 - 15:22
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 15:05)
AKin Ylang Ylang Shampoo.

ir nenuplaunama AKin kondicionieriu.

kas čia per gamintojas ir kuo sužavėjo? Visai kažkoks negirdėtas smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 15:07)
taigi juros silka neviena jau pirkusi ir bandziusi.

gal galėtų bandžiusios įspūdžius parašyti? 4u.gif Jau užsisakiau, tai pažiūrėsiu, ar neprašoviau biggrin.gif Šiaip tai odai, ne plaukams planuoju naudoti
Atsakyti