QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 13:43)
Panos, kartoju - nepylingavau Tiesiog pasiskaitykit apie gintaro poveikį plaukams - jo aš ir siekiu. Kaip kitaip uždėti gintarą ant galvos odos ir ant šaknų? Tik galvoju - kas iš to, kad galvą pasibarstysiu miltukais Su vandeniu kažkodėl esu įsitikinus geriau "prasineša" iki reikiamų vietų. Nu bet aš čia dar tik bandymų kely, kai atrasiu - nebereiks Divos plaukų pavydėt
Diva - sakai kokia nauda? Ne viena kirpėja man tą rekomendavo daryti, nekišdama kokio tai prabangaus peeling'o pardavimui, o tiesiog pavardindama - rupia druska, cukrumi, pavertus galvą žemyn, pasivažinėti ta mase po galvos odą. Tiesiog dėl kraujo cirkuliacijos pagerinimo, kas skatina mažesnį plaukų slinkimą ir tipo geresnį augimą Nu pamasažuoji galvą, ką - blogai?
Diva - sakai kokia nauda? Ne viena kirpėja man tą rekomendavo daryti, nekišdama kokio tai prabangaus peeling'o pardavimui, o tiesiog pavardindama - rupia druska, cukrumi, pavertus galvą žemyn, pasivažinėti ta mase po galvos odą. Tiesiog dėl kraujo cirkuliacijos pagerinimo, kas skatina mažesnį plaukų slinkimą ir tipo geresnį augimą Nu pamasažuoji galvą, ką - blogai?
Nepavydek, nieko as nedarau jiems , nei pilinguoju nei kitaip uoju- cia jau genetika...Tik kad augti pradejo i ilgi, tai faktas- "stovejo" jie pas mane jau metu metus, ilgis nekito, nu dabar kas atsitiko, jau beveik prie juosmens - net kirpeja nuolatine, mane pazistanti n metu klause- ka tu jiems darai?? Nezinau, nieko- bet kazkas matyt isjudino - sampunas, kondicionierius, ea, silkas ar silikonas?
Neuzilgo busiu kaip avatare ta Barbe su tokiais plaukais
Na, siaip aisku, gal ir gerai, masaziukas toks gaunasi