Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 13:43)
Panos, kartoju - nepylingavau  biggrin.gif Tiesiog pasiskaitykit apie gintaro poveikį plaukams - jo aš ir siekiu. Kaip kitaip uždėti gintarą ant galvos odos ir ant šaknų?  biggrin.gif Tik galvoju - kas iš to, kad galvą pasibarstysiu miltukais  g.gif Su vandeniu kažkodėl esu įsitikinus geriau "prasineša" iki reikiamų vietų. Nu bet aš čia dar tik bandymų kely, kai atrasiu - nebereiks Divos plaukų pavydėt  lotuliukas.gif

Diva - sakai kokia nauda? Ne viena kirpėja man tą rekomendavo daryti, nekišdama kokio tai prabangaus peeling'o pardavimui, o tiesiog pavardindama - rupia druska, cukrumi, pavertus galvą žemyn, pasivažinėti ta mase po galvos odą. Tiesiog dėl kraujo cirkuliacijos pagerinimo, kas skatina mažesnį plaukų slinkimą ir tipo geresnį augimą smile.gif Nu pamasažuoji galvą, ką - blogai?  biggrin.gif

Nepavydek, nieko as nedarau jiems biggrin.gif , nei pilinguoju nei kitaip uoju- cia jau genetika...Tik kad augti pradejo i ilgi, tai faktas- "stovejo" jie pas mane jau metu metus, ilgis nekito, nu dabar kas atsitiko, jau beveik prie juosmens bigsmile.gif - net kirpeja nuolatine, mane pazistanti n metu klause- ka tu jiems darai?? Nezinau, nieko- bet kazkas matyt isjudino - sampunas, kondicionierius, ea, silkas ar silikonas? g.gif
Neuzilgo busiu kaip avatare ta Barbe su tokiais plaukais nail.gif hihihi.gif

Na, siaip aisku, gal ir gerai, masaziukas toks gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 gegužės 2010 - 13:00
QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 11:45)
O! Idėja  bigsmile.gif Bus dar vienas buteliukas į maceratų kolekciją  rolleyes.gif Proporcija ta, kur maždaug 10 g. miltukų - 30 ml aliejaus? Ir tada laikom tamsiai? Man dar susišvietę, kad šiltai laikyt reikia (nepamenu dabar tik kodėl taip sugalvojau, gal kas rašė  mastau.gif ). Tai laikau spintukėj, ne šaldytuve, kas kažkiek laiko supurtau.
O kaip naudoji tada? Imi viską - aliejų, miltukus nuo dugno ir prieš plovimą įmasažuoji, palaikai, išplauni? Kiek laiko laikai? Gal kaip kaukę vertėtų? Nes miltukus įmasažavus rašo 10 min laikyti.
Jei bus kantrybės atsakinėt į klausimus - būsiu labai dėkinga smile.gif

manau taip, tokios proporcijos, as tada is akies dejau.
As kai budavo saule -pastatydavau pries ja, kad pasikaitinu, o siaip tai spintoje laikau.
Naudoju paprastai - pakabinu su sauksteliu tos mases ir masazuoju galvos oda, tada issukuoju plaukus ir miegelio. Galima zinoma ir i kaukes maisyti, dar nebandziau. O ta alieju tai ir veidui pateplioju -labai idomus kvapas gavosi, ir rankoms puikiai tinka, o ir per visa plauku ilgi galima.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 12:10)
tai saunuoliai AZ. retas pardavejas nurodo tokius dalykus.
kiti tai isvis net is savo tiekeju - gamintoju jos nesusizino doh.gif

nu va, vakar uzmeciau aki i vienos krepseli -tai ant hamamelio nera jokiu konservantu nurodytu, o verbena konservuota su limonene ir citral. Dar rugiageliu -nieko, o kitus jau visus atidaviau -tai dabar belieka sulaukti merginu, kurios turi kitus

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 13:38)
iš patirties man kas nesausina, tai greipfrutai, kuriuos nelabai sumąstau, kur naudoti, tai ir plaunant galvą įsipilu kartais smile.gif Nors šiaip tas sausinimas ar nesausinimas daugiausia priklauso nuo to, ar daug EA pili. Jei daug, tai gali pasausinti, o jei lašiuką - tai ne smile.gif

O kazin kaip apelsunu ea?Rao,kad drekinantis.Gal ir sitas gerai butu?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 13:08)
O kazin kaip apelsunu ea?Rao,kad  drekinantis.Gal ir sitas gerai butu?

aha, man visi citrusiniai EA veikia kaip greipfrutai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 14:09)
aha, man visi citrusiniai EA veikia kaip greipfrutai  drinks_cheers.gif

As laukiu is Monicutes apelsinu ae,tai bandysiu isilasinti i aliejaus kaukytes arba i balzama.Pas mane plaukai sviesinti,tai manau turetu buti gerai.

O sianakt i alieju misini prisilasinau taip negailedama YALNG YLANGO.Kiek liko dar veida iki pat pazastu issimozojau.
Tai plaukai siandien fantastiski. smile.gif Dar perploviau su balzamau,papildpmai KERAMIDU is AZ sliustelejus.
O va veidui man tas YLANGO misinys ko tai ne. schmoll.gif Matyt ir mano darytam kreme man ylangas nelabai tinka,kad veidas retsykiais pasyla.Dar slamucio ea biski turiu,tai lasa i sezamo aliejuka isilasinau ,pasitepiau ryte,tai dabar jau gerai.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 06, 13:50)
Neuzilgo busiu kaip avatare ta Barbe su tokiais plaukais  nail.gif  hihihi.gif

duok dieve tokiu plauku wub.gif o del augimo, ti pastebejau ir as, kad lyg greiciau pradejo augti perejus nuo chemijos prie natur. priemoniu thumbup.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 14:19)
O sianakt i alieju misini prisilasinau taip negailedama YALNG YLANGO.Kiek liko dar veida iki pat pazastu issimozojau.
Tai plaukai siandien fantastiski. smile.gif

va va, idomu bigsmile.gif kuo gi tas fantastiskumas pasireiske?prasom placiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 14:29)
o kokia laveros priemone apsaugai naudojai??
kas per aliejus idegiui??? ax.gif skatinantis grazu, bronzini idegi??, bet tada apsaugos netepti,nes neveiks? o su tokiu aliejumi, skatinanciu grazu idegi,nenusvilsiu skuros?? gal galima placiau?  4u.gif

Tokia
user posted image

Naudojant bronzines odos alieju, vistiek reikalinga apsauga, nes tikrai galima nusvilti

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 16:18)
tik kaip pasitepti apsaugini krema ant aliejumi pateptos odos??? juk aliejukas nesusigeria taip jau idealiai, kaip tolygiai padengti tokia aliejuota  oda apsauginiu kremu?  doh.gif

As pagal ta bronzines odos aliejaus recepta su emulsikliu ir paprasciausiu vandeniu padariau krema, kad geriau isigertu ax.gif

QUOTE(sher @ 2010 05 06, 08:54)
va dabar labai reikia atsiliepimu apie Druide nenuplaunama kondicionieriu LEAVE IN, nusiziurejau ji, bet galvoju nepirksiu kol jusu neisklausinesiu kaip kas su juo? kokie pliusai minusai?  wink.gif  man reiktu kad priglotnintu plauka, slidu padarytu, atsiliepkit kas naudojat smile.gif

Turiu ji, pasipurskalioju kartais, jei po plovimo nededu jokios kaukes ar kondicionieriaus. tai ka as galiu pasakyti-jei plaukai labai susivele, tai padeda isnarplioti, bet nepasakyciau, kad kazkaip labai jau plaukus super duper padarytu g.gif
Atsakyti
Merginos, tai Kaune gintaro niekur nėra? Gal Holos naujoje parduotuvėje mažu yra, kas buvot atsiliepkit kas ten ir kaip 4u.gif

Vakar išbandžiau (pagaliau atėjo eilė) Lavera rožių kaukę veidui, taigi atliepimai būtų tokie:
* pakelio man ilgam užteks, minimum 10-iai kartų biggrin.gif
* puikiai drėkina veido odą, po kaukės liko švelni švelni, prisotinta drėgmės thumbup.gif
* geriasi į odą ilgiau negu Dr.Hauschka rejuvenating (tepiau ant drėgno veido)
* kvapas labai švelnus, neįkyrus, grynai salstelėjusių rožių wub.gif
Tikrai užskaitau ir, manau, kad ateityje kartosiu smile.gif

Satura, turėjau kažkada tavo įsigytą dantų pastą, nelabai ji man patiko, man kolkas nr.1 Lavera mėtinė 4u.gif Dabar dar naudoju Dr.Hauschka dantų pastą, labai gerai gaivina ir taip įdomiai putoja, tokia švelnia puta, lyg ir balina dantukus. Nors ir Laveros man balino kažkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 14:35)

va va, idomu  bigsmile.gif  kuo gi tas fantastiskumas pasireiske?prasom placiau rolleyes.gif

Nu šiaip tai pas mane plaukai toki pasišiaušę,ploni,vizualiai sausi,na,žodžiu toks šiauštukas aš biggrin.gif Anksčiau visokiais silikonais juos glotnindavau ir t.t.
Tai va.O šiandien tas plaukas toks labai švelnus, minkštas,krentantis,paslankus.Anksčiau dėdavau tik aliejaus kaukes,o vakar pirmą kartą eterinio įlašinau.Man patiko. smile.gif
Atsakyti
Mačiau dar kalbėjot apie priemones plaukams po plovimo, esu keletą sunaudojus (Sante, Logona). Bet dabar pastebėjau, kad man nebeliko poreikio juos dėti. Sunaudosiu kas liko ir naudosiu, pvz, hidrolatus smile.gif

p.s. o plaukams vasarą nieko neatsitiks, jeigu purškalas bus toks hidrolatas+glicerinas+apelsinų/citrinų ea? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 gegužės 2010 - 13:47
Sugalvojau, kad nebegaliu ilgiau laukti biggrin.gif - perku ir as Sante kondicionieriu. A tai plaukai nors ir ilgi (turbut iki juosmens, kurie neiskarpyti), ir pakile nuo saknu, kazkokie puciasi jie man be chemijos, nebe taip blizga... nebefaini, zodziu. Uztenka jums pavydet biggrin.gif

Tai va kartu ir ka nors dar uzpirkciau. Kaip Sante nagu lakai, neuzfiksavau blush2.gif ? Ziuriu, nukainuoti iki £5, tai gal man reikia.. smile.gif
Gal kas isbandet Dr Hauschka Facial Steam Bath?
Satura, o kodel susigundei tuo laveros sampunu? Gal man kazka panasaus bandyt.. Dar kazkoki nauja sampuna reik imt smile.gif Guliat tak guliat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 06 gegužės 2010 - 13:51
QUOTE(Dovish @ 2010 05 06, 14:42)
Vakar išbandžiau (pagaliau atėjo eilė) Lavera rožių kaukę veidui, taigi atliepimai būtų tokie:
* pakelio man ilgam užteks, minimum 10-iai kartų biggrin.gif

Tu čia apie tą 10 ml pakeliuką kalbi? blink.gif
Atsakyti