Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Rasma, kiek daug naudingos info 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tokia pagunda buvo pult į traukinį su Laveros SPF40, bet kad pusė butelio losjono SPF20 tebeturiu biggrin.gif

QUOTE(Joliee @ 2010 05 16, 21:33)
Kuo patept sukandžiotas vietas, ir kuo apsigint?..  4u.gif

gal tikėjais Prezidentūroje už tai medalį atsiimt? tongue.gif lotuliukas.gif Gerai tinka trejybė: arbatmedis, levandos, ramunėlės. Acto rankinėje nesinešioju, tai kažkaip neteko išbandyti tokioje situacijoje ax.gif

savaitgalį dėjau abrikosų kauliukų aliejaus kaukę plaukams su jazminaičių EA. Galiu pasakyti, kad abrikosų nebandykit: plaukai į vakarą sukrito, prarado blizgesį - geriau veikia avokadai, eksperimentas buvo visai nevykęs....

dar šveičiau vakar dantis su gintaro milteliais. Kad koks efektas būtų buvęs, tai nepastabėjau, nes nei tikėjausi, nei laukiau, tiesiog buvo įdomu pažiūrėti, kaip seksis "akmeniu" brūžinti dantis cool.gif Maloniai nustebino, kad milteliai burnoje tapo švelnūs, visiškai nesijautė jokių šveičiančių dalelių, net šepetėlis iš Soft pasidarė Super Soft bigsmile.gif Patiko, dar kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 17, 09:02)
tepti levandu ar arbatmedzio EA ax.gif
nenaturali

nu idomiai tos konsultantes tai aiskina, kad naturali g.gif
Atsakyti
aiskina konsultantes, as kazkada cia piktinausi sia kosmetika - gryniausia chemija, i sudeti pasiziurejus visiskai neaisku uz ka tokias kainas plesti
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2010 05 17, 09:11)

o jei aiškins, kad šita kosmetika likimą keičia, tai irgi tikėsi? g.gif Temos pradžioje yra sąrašėlis - atsispausdink ir sutikrink, ko yra MK produktuose. Tada klausimų tikrai neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2010 05 17, 10:11)

Jom pačiom visom smegenai išplauti yra, kaip ir Amway pasekėjoms. Konsultančių tikslas - parduoti ir užsidirbti. Juk dabar daugumą žmonių, prisižiūrėję visokių laidų apie vėžį, kitas ligas, perka viską, kur tik randa parašyta "natūralu, organiška, be konservantų ir t.t." Nors šią kosmetiką gal ir galima vadinti natūralia, nes daugybėje kenksmingų, naftinių ir pan. sudedamųjų dalių-rasite kažkur sudėties gale kokį alaviją pvz., bet jo koncentracija gaminyje gali siekti iki 1proc., dar net mažiau.
Dauguma natūralių gamintojų, kuriuos mes naudojame galite rasti pirmame temos puslapyje smile.gif
biggrin.gif visos kartu smile.gif
Tiesa, noriu pagirti Alverde šampūną tamsiems plaukams. Plauna gerai, kvapas geras, kondicionieriaus galima net nedėti, kaip bus ilgiau panaudojus- žiūrėsiu, bet kaip už tokią kainą tai tikrai nenusivyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 17 gegužės 2010 - 09:25
QUOTE(bituteba @ 2010 05 16, 23:04)
paprasciausiu actu  mirksiukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 05 17, 09:02)
tepti levandu ar arbatmedzio EA ax.gif
nenaturali

QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 09:18)
gal tikėjais Prezidentūroje už tai medalį atsiimt? tongue.gif  lotuliukas.gif Gerai tinka trejybė: arbatmedis, levandos, ramunėlės. Acto rankinėje nesinešioju, tai kažkaip neteko išbandyti tokioje situacijoje  ax.gif

Ačiū 4u.gif Arbatmedį bandžiau, vis tiek kibo.. Satura, pati duočiau medalį, kad kas padėtų nuo jų apsigint, dabar kaip tik pats veisimosi įkarštis, turbūt nieks neveikia... Taip skaudžiai krūtinę sukandžiojo verysad.gif Dar levandas bandysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliee: 17 gegužės 2010 - 09:44
QUOTE(Joliee @ 2010 05 17, 09:44)
Taip skaudžiai krūtinę sukandžiojo  verysad.gif Dar levandas bandysiu..

aš išvardijau, kas tinka PO sukandimo. KN temoje Rasma surašė ir atbaidymo receptų 4u.gif
Atsakyti
Jau radau KN temoj biggrin.gif Dar internete radau, kad eukalipto ea padeda atbaidyt uodus, bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 05 17, 09:00)
Jau radau KN temoj biggrin.gif Dar internete radau, kad eukalipto ea padeda atbaidyt uodus, bandysim  smile.gif

citrininio eukalipto ea man pasiteisino (misinyje su kitais, bet pagrindas buvo citr eukaliptas ir citronela)

o po ikandimo (be to, ka patare merginos - arbatmedzio ir levandu), dar gryno peppermint lasa rekomenduoja (arba bet ka su mentoliu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 gegužės 2010 - 13:10
O gal zalio lapo tusas turi pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2010 05 17, 14:03)
O gal zalio lapo tusas turi pavadinima?

biggrin.gif turi -Organic Wear Mascara .

Atspekit ka veikiu rolleyes.gif Uostau OP -tik nezinau ka lotuliukas.gif .Buvau pasimatyme su Eglute, vat smile.gif ! Tai ji geruole man ipylusi OP bigsmile.gif ir ne tik ( aciu wub.gif 4u.gif ) , tik nezinau kas ten- ar sampunas, ar duso zele ar siaip kas, pagal konsistencija nesuprantu, bet neputoja lotuliukas.gif .Sedziu va ir uostineju...Nu zinot man koks kvapas- nulytos pieniu pievos, ir dar kazkur salia, kokiu tai sulytu migdolu zieveliu kruvele guli biggrin.gif Ar aiskiai as cia?? Zodziu - aplytos pienes, pieva, migdolas suslapes ir jokio OP lotuliukas.gif Kvapas geras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 gegužės 2010 - 13:52
tai išsiaiškink, ką tau davė tongue.gif Labai skirtingai nosys į OP reaguoja. Man jis saldus migdolinis kvapas, saldaininis rolleyes.gif Pamenu atvejį, tik pamiršau, kokrečiai kuri iš mūsų dėl to saldumo atmetė OP šampūno variantą, nes jai migdolai iš principo nepatinka g.gif O aš kartais dar labiau šitą šampūną pasaldinu įvairiais ekstraktais tongue.gif
Atsakyti