Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Vilnietės, vėl prašau jūsų patarimo ax.gif Noriu nusipirkti Weleda druskinę pastą ir urtekram šampūną. Ar yra tokia parduotuvė, kad rytoj dirbtų ir būtų abiejų gamintojų prekių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 15, 17:26)
Vilnietės, vėl prašau jūsų patarimo ax.gif Noriu nusipirkti Weleda druskinę pastą ir urtekram šampūną. Ar yra tokia parduotuvė, kad rytoj dirbtų ir būtų abiejų gamintojų prekių? g.gif

urtekram yra Rimi prekybos centruose, ten dar ir nuolaida siuo metu, o weleda yra pvz.akropolio euro vaistineje
Atsakyti
as matyt su rasulu kiekviena vakara prausdama veida, nusausinau ji, nosis pleiskanot pradejo.nors prausiklis praturtintas ir aliejumi.ryte prausiu vandeniu ir mineraliniu su glicerinu apipurskiu, tada argitalio kremas su varnelesom, vakare rasulas, madara tonikas. ka man patartumete?paprasciausiai nutraukti rasulo naudojima? galvojau nepirkti prausiklio, nes laukiu muiliuku wub.gif bet matyt nupirksiu eco prausikli pakaitom su muiliuku bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 20:48)
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę... Išklausinėjo kuo prausiu veidą, tai Eco ir Madara prausiklius patarė max 2k/sav naudoti, o visas kitas Laveros prausimosi pienelį.

Cia ta kur 2 in 1? g.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 14, 14:57)
Atsiliepiu apie "zalio lapo" tusa  smile.gif  nu man labai patiko! Dazo "svariai", netepa kose, padazo visas visas blakstienas, jokiu gumuleliu, jokiu kosiu  thumbup.gif  aciu Saturai 4u.gif

Kaip saunu, labai laukiu savo atvykstant, tikiuosi ir man taip patiks biggrin.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 20:10)
Kuris man, deja, irgi nepakankamas pasirodė...  verysad.gif
Papildyta:
Dairausi naujo kremo veidui. Keli variantai į akį krito... Ką manot apie šituos?  g.gif  rolleyes.gif

Lavera Wild Rose Moisturizing Cream 30ml
Lavera Calendula Balancing Cream 30ml

Abieju turiu meginukus, jei nori galiu pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 15, 21:27)
Abieju turiu meginukus, jei nori galiu pasidalinti  ax.gif

Ačiū, turėsiu omeny 4u.gif
O pati bandei?
Atsakyti
Sveiko smile.gif Ka manote apie tokias tuso sudetis?

Thickening Mascara: Aqua, Ricinus communis oil, Candelilla cera, Cellulose, Cera carnauba, Cetearyl wheatstraw glycosides(&) cetearyl alcohol, Jojoba esters, Kaolin, Cera alba, Citrus grandis seed extract, Lavandula angustifolia oil, Mel, Sclerotium gum, Leptospermum scoparium oil, Tocopherol. [May contain: Iron oxides (CI 77499)].

Conditioning Mascara: Aqua (water), Ricinus communis oil (castor oil), Kaolin (halloysite clay), Cellulose, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol (wheatstraw extract), Candelilla cera (candelilla wax), Cera canauba (canauba wax), Jojoba esters, Mel (manuka honey), Cera alba (beeswax), Sclerotlum gum, Citrus grandis seed extracts (grapefruit seed extract), Lavandula angustifolia oil (lavender oil), Tocopherol (Vitamin E), Bisabolol, Leptospermum scoparium oil (manuka oil). [May contain: Iron oxides (Cl 77491, Cl77499)].

Cia living nature tusai:) Liktais sertifikuota ta kosmetika, tik nesuprantu ar viskas is ten naturalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 05 16, 15:09)
Sveiko smile.gif  Ka manote apie tokias tuso sudetis?

Thickening Mascara: Aqua, Ricinus communis oil, Candelilla cera, Cellulose, Cera carnauba, Cetearyl wheatstraw glycosides(&) cetearyl alcohol, Jojoba esters, Kaolin, Cera alba, Citrus grandis seed extract, Lavandula angustifolia oil, Mel, Sclerotium gum, Leptospermum scoparium oil, Tocopherol. [May contain: Iron oxides (CI 77499)].

Conditioning Mascara: Aqua (water), Ricinus communis oil (castor oil), Kaolin (halloysite clay), Cellulose, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol (wheatstraw extract), Candelilla cera (candelilla wax), Cera canauba (canauba wax), Jojoba esters, Mel (manuka honey), Cera alba (beeswax), Sclerotlum gum, Citrus grandis seed extracts (grapefruit seed extract), Lavandula angustifolia oil (lavender oil), Tocopherol (Vitamin E), Bisabolol, Leptospermum scoparium oil (manuka oil). [May contain: Iron oxides (Cl 77491, Cl77499)].

Cia living nature tusai:) Liktais sertifikuota ta kosmetika, tik nesuprantu ar viskas is ten naturalu ax.gif

Aš tai nematau jokių "blogiukų" g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 15, 21:38)
Ačiū, turėsiu omeny  4u.gif
O pati bandei?

Bandziau, roziu mano odai labiau patiko, nes po balansuojancio tai kazkaip veidas siek tiek blizgedavo, o po roziu neblizga. Bet jie abudu pakankamai lengvuciai.
Atsakyti
Labas vakariukas.. Ką tik grįžau iš kaimo, uodai sukandžiojo, tai kol kas vaidinu motiną didvyrę - nesikasau, bet ilgai netempsiu... Kuo patept sukandžiotas vietas, ir kuo apsigint?.. 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote, MAry Kay kosmetika naturali ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 05 16, 21:33)
Labas vakariukas.. Ką tik grįžau iš kaimo, uodai sukandžiojo, tai kol kas vaidinu motiną didvyrę - nesikasau, bet ilgai netempsiu... Kuo patept sukandžiotas vietas, ir kuo apsigint?..  4u.gif

paprasciausiu actu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 05 16, 22:33)
Labas vakariukas.. Ką tik grįžau iš kaimo, uodai sukandžiojo, tai kol kas vaidinu motiną didvyrę - nesikasau, bet ilgai netempsiu... Kuo patept sukandžiotas vietas, ir kuo apsigint?..  4u.gif

tepti levandu ar arbatmedzio EA ax.gif

QUOTE(Dalytė @ 2010 05 16, 22:39)
gal kas zinote, MAry Kay kosmetika naturali ar ne? g.gif

nenaturali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 17 gegužės 2010 - 08:04