Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Palomina @ 2010 05 14, 15:58)
AnneMarie Borlind tusas pas mane  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Man atrodo,kad šis blush2.gif ,nes aš irgi jį žiūrinėjau pelenėj.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 15:56)
Esu visiska baltaode, deganti raudonai it vezys ir dar apgamuota ir dar strazdanota!  doh.gif

Saviakė biggrin.gif
Šiaip internete paskaitinėjau, kad esmė ne kuo didesnis kremo spf, bet kuo dažniau tuo kremu teptis.
Atsakyti
dar pasisakysiu, ką šiandien pirkau ir kaip rinkausi, gal kam bus naudinga patirtis. Astromineralogijos centre pirkau gintariukų, iš kurių noriu darytis ištrauką. Iš pradžių pripylė man tokių smulkių (10 gr. - 2 litai), paskui kažkaip išsišnekėjom, kad norisi juos ir į vandenį pamerkti, tai pasiūlė didesnių gabalų (1 gr. -3,5 lito).

nors aš maniau, kad gal iš smulkesnės žaliavos puikiau viskas išsitrauktų, bet pasirodo, tų smulkesnių akmenukų niekas neperrinkinėja ir jei kartu norisi ir panaudojimui į vidų kažką paimti, reik stambesnius gintariukus rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 15:28)
vargšiukė  4u.gif Dar paskaitinėjau, kad nuo saulės saugo ir karotenoidų turintys aliejai - šaltalankiai, morkos etc. Tai galėtum ir apie tai pagalvoti - gal kokį mišinuką išsibursi odos apsaugai wink.gif Tiesa, jų pigmentas dažys odą, jei per daug pridėsi, bet tai nėra tas pats, kas nusvilti saulėje ir ją pažeisti, tai nereiktų ir bijoti smile.gif

pasižiūrėk, kokia KN bronzinės odos aliejaus sudėtis - giliai besigeriantys sezamai ir morkos wink.gif Ant viršaus gera apsauga ir liuks wink.gif

o kodėl kokosai prieš turėtų lemti didesnį degimą? Kaip tik "impregnuotum" odą papildoma apsauga. Neteko niekur užgirsti, kad kokiame Taityje žmonės, daug besitepantys Monoi, sudegtų dėl to saulėje smile.gif

ai, pati kalta, kad nesusimasciau doh.gif na jei dazys oda, tai gal atrodysiu tuo paciu ir kaip idegusi? lotuliukas.gif reiks pasiskaityti placiau apie tavo siulomus variantus drinks_cheers.gif , dabar taip galva skauda, prabegom tik uzeinu paziureti, kas naujo parasyta doh.gif
del kokosu pries deginimasi, nustebinai sakyciau, buvau sventai isitikinusi, kad pasitepus juo, lengviau kabina saule g.gif taip ir gimsta pletkai, dar gerai, kad yra kas apsviecia lotuliukas.gif

oi, kaip tikiuosi, kad kita vasara jau galesiu degintis, bent jau kazkiek. jau proto turesiu tuose reikaluose, tik idomu ar oda sutiks taip greit atsistatyti. nesideginau jau ilgiau nei pusmeti, aisku pabalau, bet dar nesakyciau, kad visiskai balta. misles man su ta oda, turejau jau buti kaip suris, negi odos spalva pakito, mulate dabar busiu biggrin.gif gal nebesusigaudo, ar cia balta ar juoda turetu buti lotuliukas.gif unsure.gif reiks turbut keisti gydytoja, nieko konkretaus taip ir nepasake, tik kad sutriko pigmentacija ir butina SPF50+ doh.gif as megstu issinarplioti giliau, kodel, kada, nuo ko ir kaip hihihi.gif
Atsakyti
Vakar pamėginimui susimaišiau visiškai paprastutį prausiklį iš skysto muilo, alijošiaus sulčių/gelio ir glicerino. Norėjau dėti dar kokį nors ea, bet tokio "draugiško" kasdieniniam naudojimui kol kas neturiu. Bet džiūgauju, va, sau viena namie atsisėdus, kad pagaliau prisiruošiau ir jau kirba mintys, koks bus kitas prausiklis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 15:28)
del kokosu pries deginimasi, nustebinai sakyciau, buvau sventai isitikinusi, kad pasitepus juo, lengviau kabina saule g.gif 

oi, kaip tikiuosi, kad kita vasara jau galesiu degintis, bent jau kazkiek.

ne, kaip tik daugiau oda apsaugoma 4u.gif Aš tik nenorėčiau kokosais veido tepti, nes man jie šitai kūno daliai tiesiog netinka. O jei tau ir veidui tinka, tai tik džiugu drinks_cheers.gif

sakyčiau, geriau galvok apie odos reanimavimą, nes graži oda yra sveika oda. O įdegusi ar ne, tai antraeilis klausimas rolleyes.gif

QUOTE(Honey @ 2010 05 14, 15:34)
Vakar pamėginimui susimaišiau visiškai paprastutį prausiklį

ir kaip išbandžius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 16:38)
O as kaupiausi, kaupiausi kremo kokio tai gamybai ir taip lengvai atsipuciau-nereikes  lotuliukas.gif ! Mat langu valymai, sodinimai geliu IR NE TIK laukia , tai kremui nebus kada  doh.gif  biggrin.gif  Ne, nu as nenormali- gi neisies,ismesiu, bijau kaip pries egzamina koki biggrin.gif

Aš rimtesniems kremams irgi dar nesijaučiu "pasiruošusi" biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 16:45)
ir kaip išbandžius?  bigsmile.gif

Neturiu prie ko prikibti: skalsus, gerai veiduką nuplovė ir nenusausino labiau negu bet kuris kitas naudotas prausiklis (tiek natūralus, tiek ne). Netgi komfortiškiau jautėsi palyginus su pvz Alterros arba Weledos prausikliais. Tik norėčiau, kad kvepėtų, bet dar nesugalvojau ką be levandų ea galima įlašint sausai/jautriai odai. Skaičiau, kad morkų ea visai neblogai, bet neaišku, kas ten per kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 14, 16:57)
Neturiu prie ko prikibti: skalsus, gerai veiduką nuplovė ir nenusausino labiau negu bet kuris kitas naudotas prausiklis (tiek natūralus, tiek ne). Netgi komfortiškiau jautėsi palyginus su pvz Alterros arba Weledos prausikliais. Tik norėčiau, kad kvepėtų, bet dar nesugalvojau ką be levandų ea galima įlašint sausai/jautriai odai. Skaičiau, kad morkų ea visai neblogai, bet neaišku, kas ten per kvapas ax.gif

Gal galit priminti, apie kokį prausiklį kalbate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 16:45)
ne, kaip tik daugiau oda apsaugoma  4u.gif Aš tik nenorėčiau kokosais veido tepti, nes man jie šitai kūno daliai tiesiog netinka. O jei tau ir veidui tinka, tai tik džiugu  drinks_cheers.gif

sakyčiau, geriau galvok apie odos reanimavimą, nes graži oda yra sveika oda. O įdegusi ar ne, tai antraeilis klausimas rolleyes.gif
ir kaip išbandžius?  bigsmile.gif

neee, veidui nenaudoju, girdejau ,jog poras plecia, o ir siaip nera tokios butinybes mirksiukas.gif aisku, zinosiu tuomet, reiks teptis visalaik pries apsaugini purskala thumbup.gif taip, grazi oda-sveika oda, na jau nusiteikiau reanimacijai biggrin.gif tikiuosi viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skaitau čia apie kremukus saulės ir galvoju, kaip man MB įtikinti, kad su kremuku galima saulėje būti... Jis ir pritepliotas bijo doh.gif Išvis jis pas mane nemėgėjas saulės ir šilumos (priešingai nei aš ax.gif )...
O šiaip kokia jūsų nuomonė apie nugarytės spuogų parodymą saulei (su kremu, aišku, arba neilgam) - sako, jam vienintelis dalykas nuo to padedantis, bet tuo pačiu nuo saulės slepiasi kiek gali doh.gif
Atsakyti
merginos o ar buna tokiu apsauginiu kremu naturaliu kad butu maziau spf nei 15? ziuriu kad laveros tai maziausiai 15, bet jei sakot kad saugo kaip nenaturalus spf50, tai man tokio tikrai per daug, man ant lietuviskos saules nenataralaus maximum 8-10 spf pakanka pilnai, tai kaip cia man saugotis, jau susipainiojau, maniau ta laveros su spf15 imti, o dabar galvoju kad neidegsiu visiskai su tokiu..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 14, 17:13)
Gal galit priminti, apie kokį prausiklį kalbate? blush2.gif

Radau ax.gif
Atsakyti