Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 14:14)
beje, ar kalbame apie sita? ir kur galima geresne kaina isigyti? unsure.gif

Apie šitą 4u.gif Dabar kaip tik traukinukas važiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 15:02)

Ar storina blakstienas, pariečia?

nelabai, cia gal del tokio jo sepetelio (be yprastu sereliu), o ar pariecia tai cia irgi gal labiau nuo paciu blakstienu priklauso g.gif na man lb patiko, kad taip "svariai", tvarkingai, graziai padaze thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 15:06)

kaip smagu, kad patiko  biggrin.gif O kuo pati buvai pasidažiusi? wink.gif

shiseido- bet nk blatno is jo, + dar ne naturalus,
o ka lb baisiai atrodziau? biggrin.gif vos vos perbraukiau, kad neatrodyciau lb uztinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 14:14)
beje, ar kalbame apie sita? ir kur galima geresne kaina isigyti? unsure.gif

šitas smile.gif Tai greitai lėk į Rasmos traukinuką. Kiek žinau, Grožio alėja neimportuoja Laveros saulės priemonių, na nebent Bioteka jau užsivežusi. Bet ar rasi LT pigiau negu siųstis, tai abejoju....
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 15:02)

Nestorina ir nepariecia biggrin.gif - jei lyginti su nekaikuriais ne naturaliais ,kurie TIKRAI storina ir pariecia, tai sis- ne. Bet vistiek labai geras- nebyra, netepa,nereikia 20 kartu bruzint, norint pamatyti tusa ant blakstienos.Normalus, bet tikrai ne
x8 x9 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 gegužės 2010 - 14:22
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 14, 14:18)
o ka lb baisiai atrodziau? biggrin.gif  vos vos perbraukiau, kad neatrodyciau lb uztinus  biggrin.gif

man kaip tik pasirodė idealus, lengvas makiažas, todėl ir pasicekavinau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 14:09)
na man kitos bedos, ne apgamai  doh.gif

o del kokosu aliejaus po ir pries saules vonias, zinau ta. baisu teptis pries, kad neissauktu dar didesnio "degimo", o po butinai naudosiu, patinka jis man drinks_cheers.gif 

vargšiukė 4u.gif Dar paskaitinėjau, kad nuo saulės saugo ir karotenoidų turintys aliejai - šaltalankiai, morkos etc. Tai galėtum ir apie tai pagalvoti - gal kokį mišinuką išsibursi odos apsaugai wink.gif Tiesa, jų pigmentas dažys odą, jei per daug pridėsi, bet tai nėra tas pats, kas nusvilti saulėje ir ją pažeisti, tai nereiktų ir bijoti smile.gif

pasižiūrėk, kokia KN bronzinės odos aliejaus sudėtis - giliai besigeriantys sezamai ir morkos wink.gif Ant viršaus gera apsauga ir liuks wink.gif

o kodėl kokosai prieš turėtų lemti didesnį degimą? Kaip tik "impregnuotum" odą papildoma apsauga. Neteko niekur užgirsti, kad kokiame Taityje žmonės, daug besitepantys Monoi, sudegtų dėl to saulėje smile.gif
Atsakyti
taip bet taityje ir zmoniu kitokio storumo oda blush2.gif ir kiti genai
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 14, 14:32)
taip bet taityje ir zmoniu kitokio storumo oda blush2.gif ir kiti genai

į genus nesigilinau biggrin.gif Bet baimė, kad išsitepsi aliejumi, o jis ant saulės kais, skrudins odą ir jai kenks, yra tikrai nepagrįsta mirksiukas.gif Be to, pats kokosų aliejus irgi turi kažkiek SPF cool.gif

mes, lietuvaitės pilkosios, tai būtinai turim ir rimčiau ko nors ant kokosų pasitepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 14, 13:57)
Atsiliepiu apie "zalio lapo" tusa  smile.gif  nu man labai patiko! Dazo "svariai", netepa kose, padazo visas visas blakstienas, jokiu gumuleliu, jokiu kosiu  thumbup.gif  aciu Saturai 4u.gif

Visiškai pritariu thumbup.gif Ačiū Adrijai ir Divai:) 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 14:02)

Man sakyčiau, labiau ilgina. Džiaugiuosi, kad netepa viršutinių vokų, nes prieš tai turėtas chanelis tepdavo ir visi kiti tepdavo. Turėdavau pastoviai ziūrėti į veidrodėlį ir pasivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 12:48)
Ar kažkas panašaus:

Beje, kaip su blizgučiais, yra? Matau yra ir spalva "soft peach" ax.gif
Pasižiūrėjau Alva dekoratyvinę kosmetiką, na gi yra smagių daikčiukų, gal dar ką nors bandei? 4u.gif

Aš iš pradžių irgi galvojau apie saldesnį dezodoranto kvapą, bet pagalvojau, kad paskui gali tas kvapas susimaišyti su prakaitu ir būti nebegaivus biggrin.gif Todėl ir ėmiau tokį su rūgštele lengva smile.gif

Dėkui už kontaktus, gal žinai ar yra "Atgal į gamtą" Lavera dekoratyvinės kosmetikos? 4u.gif

Bandžiau surasti kažką panašaus. doh.gif Sakyčiau atspalvis labai priklauso nuo lūpų spalvos,pas mane jos tamsios, tai kaip tu įkėliai foto nelabai panašu,bet jei tepti ant šviesių lūpų g.gif ,nu gal tada.Bet gal nude yra visai kas kitą, ką aš įsivaizduoju,man matosi lyg persikinis atspalvis. Gal mano alva balzamas labiau duoda 'wet' efektą. g.gif biggrin.gif
Panašiau į tai:

user posted image
user posted image

Blizgučių nėra visai. mirksiukas.gif Noriu ir 'peach' išbandyti smile.gif
Šiaip daugiau nieko nebandžiau, nes nesu skaičius atsiliepimų,tai pirkau kaip katę maiše,bet nesigailiu. biggrin.gif Gal dar ką sugalvosiu pabandyti,jei bus poreikis.

Dėl laveros dekoratyvinės negaliu garantuoti,lyg nėra. g.gif Pastebėjau,kad yra tušas,dar kažkas,bet tos firmos,kur Palomina tušą Pelenėj pirko.
Geras orientyras. lotuliukas.gif Turbūt žinot apie kurį kalbu. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 05 14, 12:51)
sita ir as turiu, ziemos sezonui man puikiai tiko smile.gif

Man ir žiemą nepatiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 14:49)
Pilku peliu is Lietuvos lauku pas mus nera!  schmoll.gif  biggrin.gif
nail.gif  dirol.gif

gal nori odos atsparumo galimybėmis su karštų šalių gyventojais pasilyginti? lotuliukas.gif Aš tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 15:54)
gal nori odos atsparumo galimybėmis su karštų šalių gyventojais pasilyginti?  lotuliukas.gif  Aš tai ne  ax.gif

Man nereikia karstu saliu, man uztektu siek tiek rudesnio gymio zmogaus pasilyginimui doh.gif biggrin.gif Esu visiska baltaode, deganti raudonai it vezys ir dar apgamuota ir dar strazdanota! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 05 14, 15:43)
Dėl laveros dekoratyvinės negaliu garantuoti,lyg nėra.  g.gif Pastebėjau,kad yra tušas,dar kažkas,bet tos firmos,kur Palomina tušą Pelenėj pirko.
Geras orientyras.  lotuliukas.gif Turbūt žinot apie kurį kalbu.  doh.gif  lotuliukas.gif

AnneMarie Borlind tusas pas mane biggrin.gif
Atsakyti