Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Manija69 @ 2010 05 14, 11:47)
Turejau,ai dar turiu  doh.gif , bet vis zadu mesti,laveros basis sensitiv, kvapas malonus, laveriskas,bet  uzsitepus apie laikyma nera ka kalbeti,man po kurio laiko tik bjaurus kvapas pasidaro.  schmoll.gif

sita ir as turiu, ziemos sezonui man puikiai tiko smile.gif
Atsakyti
Mane "užkabino" Lavera wub.gif
Keletą dienų teko svečiuotis, tai neturėjau galimybės temptis savo butelaičių, todėl veido priežiūrai turėjau tik Madoros žiedų putas ir štai tokio veido fluido mėginuką iš Laveros:
user posted image
Na gi, žinokit po keletos dienų naudojimo tikrai likau patenkinta thumbup.gif Veidas skaistus, padrėkintas. Vien tik po Madaros putų man traukia veidą, pasitepus fluidu - jokių tempimo požymių. Ir dar jaučiau, kad kilo pora spuogelių ant kaktos, tai šiandien jų nebėra. Šitas fluidas toks ale antibakterinis, bet tikrai labai malonus naudoti. Ir spalva tokia įdomi elektric ax.gif Ir mėginukas kaip visada man taupus biggrin.gif

Esu bandžius ir putas veidui iš šios serijos - lengvai mėtinės, švariai veidą (ir makiažą) nuprausia, bet man po jų jautėsi tempimas smile.gif
Atsakyti
Satura, kad jau isbandziusi lavera SPF20 visokiomis salygomis, tark man zodeli-ar ji ir pirkti? tiesa, baisiai atrodo skaiciukas, nes man reikia minimum SPF 50 ir dar didesnes apsaugos, kad visiskai neidegciau doh.gif bet pasitikiu, uzfiksavau, kad sulyginai su cheminiais, kuriu SPF 50 drinks_cheers.gif anksciau nenaudodavau isvis jokio, tai kaip ir zalia zalia sioje srityje esu blush2.gif saule jau islindo, o as dar neturiu kuo tepliotis doh.gif ar jis malonus naudoti? greit isigeria, daug reikia ir apskritai ar ne keiktinas? biggrin.gif
buvo kalbeta apie apsaug. losjonus, pamenu, bet pavadinimuose susimaisiau doh.gif apie kazkuri lyg rase, kad baltas sluoksnis uzsitepa, limpa ir t.t... , tai noriu apsidrausti mirksiukas.gif ir kur pirkti geriausia?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 13:28)
Satura, kad jau isbandziusi lavera SPF20 visokiomis salygomis, tark man zodeli-ar ji ir pirkti? tiesa, baisiai atrodo skaiciukas, nes man reikia minimum SPF 50 ir dar didesnes apsaugos, kad visiskai neidegciau doh.gif

ar jis malonus naudoti?

aš esu aibę prisiskaičiusi apie saulės barjerus ir radau, kad natūraliuose mineralai lieka ant odos, atspindi saulę. O cheminiai geriasi į odą ir ne dėl naftos, PEG'ų ir panašių dalykų, bet dėl savo principinio veikimo mechanizmo gali pakenkti odai, nes pirmiausiai spindulius sugeria, o tik paskui su jais "susitvarko", tai persigandau labai, nes degintinose vietose turiu didelį apgamą, kuris reikalauja atitinkamo dėmesio. O tiek jį tepdavau SPF50, tiek jis visko gerdavo į save doh.gif

Laveros SPF20 man pilnai pakanka. Juk be kita ko nesu vaikas ir tepuosi juo sąžiningai - kažkiek laiko praėjus, pasimaudžius. Kaip sakiau, saulė mane ima skaudžiai, bet su šituo nesu turėjusi jokių naktų, kai tik kefyru teptis ir melstis belieka iš skausmo smile.gif

visos natūralios apsaugos dėl savo veikimo principo (mineralai turi padengti odą), tau nesiteps taip maloniai kaip sintetiniai analogai. Visi jie kažkiek matina odą, todėl prieš juos tepant būtinai reikėtų iš ryto pasitepti kuo nors drėkinančiu - aloe, mėgiamu kremu ar aliejumi smile.gif Tiek jam didelį pliusą dedu, kad jis kaip kokia suplaktinė vandeninė - visai riebumo jokio neduoda smile.gif

po pabuvimo saulėje visad odą "reabilituoju" kokosų, mangų aliejumi. Ir jau kelinti metai neturiu bėdų smile.gif

beje, o KN kokių turi SPF filtrų? Gal didesnių, kad tau būtų ramiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 gegužės 2010 - 13:53
QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 13:28)

Etama, nepirk tik Sante apsaugos - visiškas nesusipratimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 13:52)
Tiek jam didelį pliusą dedu, kad jis kaip kokia suplaktinė vandeninė - visai riebumo jokio neduoda smile.gif

Čia tas Laveros purškiamas? Ar jį reikia gerai suplakti prieš kiekvieną naudojimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 14:52)
Etama, nepirk tik Sante apsaugos - visiškas nesusipratimas biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu, man labai sausino oda, sunkiai tepesi, likdavo balta doh.gif
Atsakyti
Atsiliepiu apie "zalio lapo" tusa smile.gif nu man labai patiko! Dazo "svariai", netepa kose, padazo visas visas blakstienas, jokiu gumuleliu, jokiu kosiu thumbup.gif aciu Saturai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 14, 14:55)
drinks_cheers.gif visiskai pritariu, man labai sausino oda, sunkiai tepesi, likdavo balta doh.gif

baltuma itariu turetu daugiau maziau visos naturalios apsaugos priemones nuo saules duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 14, 13:55)

Aš po vieno naudojimo gal savaitę laiko turėjau reabilituot kūno odą, sahara visiškai buvo doh.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 14, 13:57)
Atsiliepiu apie "zalio lapo" tusa  smile.gif 

Ar storina blakstienas, pariečia?

QUOTE(agnuta @ 2010 05 14, 13:58)
baltuma itariu turetu daugiau maziau visos naturalios apsaugos priemones nuo saules duot g.gif

Taip, turi, bet būtent Sante nueina dryžiais ir labai netolygiai tepasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 14 gegužės 2010 - 14:03
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 13:55)
Čia tas Laveros purškiamas? Ar jį reikia gerai suplakti prieš kiekvieną naudojimą?

nelabai, kresteliu iki 10 kartų ir purškiu smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 14, 13:57)
nu man labai patiko! Dazo "svariai", netepa kose, padazo visas visas blakstienas, jokiu gumuleliu, jokiu kosiu  thumbup.gif

kaip smagu, kad patiko biggrin.gif O kuo pati buvai pasidažiusi? wink.gif
Atsakyti
Satura, aciu uz toki issamu posta, na man kitos bedos, ne apgamai doh.gif proto neturejimas kitaip tsakant biggrin.gif as irgi is tu sunkiau, t.y. raudonai ideganciu, tai sugalvojo vadinasi mergina pasdeginti. taip isskrudinau oda su saule+soliariumais, kad rezultate sutriko pigmentacija ir grieztai butina vengti saules, anksciau isvis jokio nenaudovau apsauginio purskalo doh.gif o del kokosu aliejaus po ir pries saules vonias, zinau ta. baisu teptis pries, kad neissauktu dar didesnio "degimo", o po butinai naudosiu, patinka jis man drinks_cheers.gif beje, pastebejimas-kai noredavau idegti, gulek nors ir istisa para po saule-neidegsiu. o dabar, vos iseinu i kiema, jau skrunda veidas, ziuriu-raudona doh.gif tai dabar vos ne kampais vaikstau, kai saule uzsviecia, suprask-saugausi lotuliukas.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 14, 14:55)

apie sante susidariau isvis prasta nuomone, kas giriamas-tai brilliant care balzamas, bet ir tas man ameniskai kazkoks ne stebuklas, vos ne tas pats, kas ir nieko doh.gif
tai apie si turbut ir uzfiksavau labai neigiamus atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
beje, ar kalbame apie sita? ir kur galima geresne kaina isigyti? unsure.gif
Atsakyti