QUOTE(Etama @ 2010 05 14, 13:28)
Satura, kad jau isbandziusi lavera SPF20 visokiomis salygomis, tark man zodeli-ar ji ir pirkti? tiesa, baisiai atrodo skaiciukas, nes man reikia minimum SPF 50 ir dar didesnes apsaugos, kad visiskai neidegciau
ar jis malonus naudoti?
aš esu aibę prisiskaičiusi apie saulės barjerus ir radau, kad natūraliuose mineralai lieka ant odos, atspindi saulę. O cheminiai geriasi į odą ir ne dėl naftos, PEG'ų ir panašių dalykų, bet dėl savo principinio veikimo mechanizmo gali pakenkti odai, nes pirmiausiai spindulius sugeria, o tik paskui su jais "susitvarko", tai persigandau labai, nes degintinose vietose turiu didelį apgamą, kuris reikalauja atitinkamo dėmesio. O tiek jį tepdavau SPF50, tiek jis visko gerdavo į save
Laveros SPF20 man pilnai pakanka. Juk be kita ko nesu vaikas ir tepuosi juo sąžiningai - kažkiek laiko praėjus, pasimaudžius. Kaip sakiau, saulė mane ima skaudžiai, bet su šituo nesu turėjusi jokių naktų, kai tik kefyru teptis ir melstis belieka iš skausmo
visos natūralios apsaugos dėl savo veikimo principo (mineralai turi padengti odą), tau nesiteps taip maloniai kaip sintetiniai analogai. Visi jie kažkiek matina odą, todėl prieš juos tepant būtinai reikėtų iš ryto pasitepti kuo nors drėkinančiu - aloe, mėgiamu kremu ar aliejumi
Tiek jam didelį pliusą dedu, kad jis kaip kokia suplaktinė vandeninė - visai riebumo jokio neduoda
po pabuvimo saulėje visad odą "reabilituoju" kokosų, mangų aliejumi. Ir jau kelinti metai neturiu bėdų
beje, o KN kokių turi SPF filtrų? Gal didesnių, kad tau būtų ramiau?