Klausykit, o jei i alieju ideti vaniles anksti - ir laikyti- jis igis kvapo , tai bus it fitolis? Ar reikia kazkaip specialiuoju budu ta anksti laikyti?
Negaliu atsidziaugti vakar pirktu vynuogiu kauliuku aliejumi- ir kunui, ir veidui ir plaukams man super tinka! Pagaliau atradau aliejuka, tinkanti pasitepti sausus plaukus-na, kaip pripratus buvau su sintetiniais. Puikiausiai uzsitepa, jokio riebalinimo, susigeria i plauka- tai, ko norejau!
Bet... kvapas man labai jau "virtuvinis", grynas aliejaus kvapas, betruksta pilt i keptuve ir det miltuotus karosus kept - na, tokios asociacijos man...
Kaip pakvepinti ta alieju???
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 09:11)
Klausykit, o jei i alieju ideti vaniles anksti - ir laikyti- jis igis kvapo , tai bus it fitolis?
taip
eteriniais, bet žiūrint, koks to aliejaus kvapas. Kartais būna, kad bazinis vistiek pramuša, deja.... Gal koks ylangas jį nugalėtų?
viename Lryto blogų info, kad FIN produkcijos galima įsigyti Vilniuje kosmetikos išparduotuvėje Aistruolė
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 10:29)
taip
eteriniais, bet žiūrint, koks to aliejaus kvapas. Kartais būna, kad bazinis vistiek pramuša, deja.... Gal koks ylangas jį nugalėtų?
- na, tas kvapas toks nera labai stiprus, bet nu jau grynas aliejaus
Gal reikia su ta vanile pabandyti - nes nuostabus man AN vaniles fitolis sezamuose...
Del EA irgi pagalvojau, bet gal reiketu mazesniame kiekyje pabandyti- o jei nesamone gausis? Turiu ir ylangu ir levandu- visokiausiu turiu, reikes pabandyti
QUOTE(myself @ 2010 05 14, 10:54)
Ar Druide Purity šampūno yra Via Naturalyje?
Nepasakysiu tiksliai, buvau-ziurinejau-Druide buvo keletas rusiu sampunu, OP tikrai buvo, o Purity nesidomejau, tai ir neziurejau.
Mergaitės, gal kuri turit tokį Laveros lūpų blizgesį? Spalva "orange, No.5":
Ar spalva panaši į persikinę? Ieškau tokios ale "nude" spalvos:4u:
Ar spalva panaši į persikinę? Ieškau tokios ale "nude" spalvos:4u:
Beje, vakar išbandžiau tokį Lavera (lime) dezodorantą:
Teko nemažai vaikščioti ir žinokit visai neprastai jis man atlaikė Ir kvapas toks neįkyrus, negraužę pažastų, maloniai tepėsi, likau patenkinta Ėmiau būtent lime galvodama apie lime projektą Gal kas nors dar esat bandę Lavera dezodorantus?
Papildyta:
Ar yra Kaune Laveros kur nors?
Teko nemažai vaikščioti ir žinokit visai neprastai jis man atlaikė Ir kvapas toks neįkyrus, negraužę pažastų, maloniai tepėsi, likau patenkinta Ėmiau būtent lime galvodama apie lime projektą Gal kas nors dar esat bandę Lavera dezodorantus?
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 11:22)
Kur pirkot? Reiketu jau apie tai pagalvoti, vasara vis tik, nors as ne is tu,kur prakaituoja- as nenaudoju nieko rudeni, ziema- man svarbiausia kad nebutu anei plaukelio, tada jokio prakaito beveik.Bet vasara zinoma reikia tokio dalyko...
Kaune Laveros siek tiek yra ekolinijoje, bet tokiu nemacius dezodorantu...
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 10:27)
Kur pirkot?
Traukinukas atvežė Jeigu gausiai neprakaituoji, bet kuris dezodorantas tau turėtų tikti, tik pasirink kvapą
Mat kaip, galvojau gal kur pačiupinėti yra, noriu lūpų blizgius patikrinti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 11:11)
Ieškau tokios ale "nude" spalvos:4u:
As dabar naudoju Alva lupu blizgi.Man labai patinka. Jis atrodo rausvas,bet ant lupu lieka 'nude'.Ir kvepia taip skaniai.
Va toks:
http://www.violey.co...Rose_10821.html
QUOTE(Dovish @ 2010 05 14, 11:22)
Gal kas nors dar esat bandę Lavera dezodorantus?
Papildyta:
Gal kas nors dar esat bandę Lavera dezodorantus?
Papildyta:
Turejau,ai dar turiu , bet vis zadu mesti,laveros basis sensitiv, kvapas malonus, laveriskas,bet uzsitepus apie laikyma nera ka kalbeti,man po kurio laiko tik bjaurus kvapas pasidaro.
Kaune laveros gali rasti : http://www.atgaligamta.lt/kontaktai
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 14, 10:33)
- nes nuostabus man AN vaniles fitolis sezamuose...
o man tas vanilės fitolis blynais kvepia, jauciuosi kaip po blynų kepimo
vakar buvo mano gamybos debiutas, padariau alijošiaus gelį iš mineralinio, alojos miltelių, pseudokolageno, jūrų šilko, glicerino, tirštinau guro guma ir dar įlašinau tamanų ir eršketrožių aliejų kelis lašus. Nu ir užsitepus ant veido šiek tiek tempia (jaučiasi kad džiūsta ir traukiasi), o prausiantis nusiplauna tokia plėvelė nuo veido, čia kažin taip turi būt
antras gaminys - kūno kremas iš sezamo aliejaus, sviestmedžio, simondsijų, avokado, kakavos sviesto, vanilės fitolio, šatalankių al., levandų ea, alojos sulčių, glicerino, tirštinau su emulsiniu vašku, gavosi gražus kremas, malonus pasitepus, patiko
QUOTE(Manija69 @ 2010 05 14, 10:47)
As dabar naudoju Alva lupu blizgi.Man labai patinka. Jis atrodo rausvas,bet ant lupu lieka 'nude'.Ir kvepia taip skaniai.
Va toks:http://www.violey.co...Rose_10821.html
Turejau,ai dar turiu , bet vis zadu mesti,laveros basis sensitiv, kvapas malonus, laveriskas,bet uzsitepus apie laikyma nera ka kalbeti,man po kurio laiko tik bjaurus kvapas pasidaro.
Va toks:http://www.violey.co...Rose_10821.html
Ar kažkas panašaus:
Beje, kaip su blizgučiais, yra? Matau yra ir spalva "soft peach"
Pasižiūrėjau Alva dekoratyvinę kosmetiką, na gi yra smagių daikčiukų, gal dar ką nors bandei?
Aš iš pradžių irgi galvojau apie saldesnį dezodoranto kvapą, bet pagalvojau, kad paskui gali tas kvapas susimaišyti su prakaitu ir būti nebegaivus Todėl ir ėmiau tokį su rūgštele lengva
Dėkui už kontaktus, gal žinai ar yra "Atgal į gamtą" Lavera dekoratyvinės kosmetikos?