Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 06, 11:44)
O dantu sepetelius galvoju gal reikes pabandyti, nes siaip jau namie tai dabar tik susimasciau - eiliniai is PC g.gif 
va- su naturaliais seriais

Aš turėjau su natūraliais šereliais - pavalėm kokias 3-4 savaites ir išmetėm, tik kotukus pasilikom. Spalva tai tokia jau gerokai pavargusi. Valė gerai,nepastebėjau kad būtų apnašos ar dar kas pradėję kauptis. Bet tokie kieti kieti. MB nepatiko, sakė kaip arklio uodega tie šeriai biggrin.gif Jei geresni būtų tie sintetiniai, tai šių natūralių nekartosiu.
O gal kas galit apie anuos, nenatūralius pasidalinti patirtimi?

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 06, 12:27)
turiu toki, visai smagu ismesti tik ta galvute, o ne visa sepeteli ax.gif tik vat vis tik gal tie nailoniniai sereliai smagiau naudojasi, nors gal ir prie naturaliu seriu priprasiu. pabandymui abejus isigijau smile.gif

Yra nuomonė - liuks. Tai vnž tie sintetiniai/nailoniniai geresni.. taip?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 05, 20:42)
Uzvedei ant kelio drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif 
na atrodo seku jau kelis menesius akylai temas, bet neuzkliuvo uz akiu g.gif  niekis, kolkas uzteks tiek. 4u.gif
negirdeta ideja acte bigsmile.gif  riebioms plauku saknims butu manau pats tas cool.gif
Kaip paprasta ax.gif , na, vasara bus ka veikti lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

va, Satura aprase visa procedura smile.gif As ja ir turejau omeny.

o i acta labai gerai irgi gaunas. paskui gali plaukams, veidui.. atskiesta vandeniu ar dar kuo.

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 05, 22:23)

Zinok, AZ ant kai kuriu hidrolatu nurodo, kas yra konservuojancios medziagos, bet alkoholio nebuvo.Manau merginos, kurios ju turi galetu uzmesti aki ir pasakyti ka ten deda, bet ne i visus.

tai saunuoliai AZ. retas pardavejas nurodo tokius dalykus.
kiti tai isvis net is savo tiekeju - gamintoju jos nesusizino doh.gif

tai paziurekit, merginos mirksiukas.gif

o spiritas tai dazniausiai i hamameli tik dedamas.

QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 10:45)
Man dar susišvietę, kad šiltai laikyt reikia (nepamenu dabar tik kodėl taip sugalvojau, gal kas rašė  mastau.gif ). Tai laikau spintukėj, ne šaldytuve, kas kažkiek laiko supurtau.
O kaip naudoji tada? Imi viską - aliejų, miltukus nuo dugno ir prieš plovimą įmasažuoji, palaikai, išplauni? Kiek laiko laikai? Gal kaip kaukę vertėtų? Nes miltukus įmasažavus rašo 10 min laikyti.
Jei bus kantrybės atsakinėt į klausimus - būsiu labai dėkinga smile.gif

geriau siltai nei saltai drinks_cheers.gif smile.gif

siaip tokie dalykai dazniasiai nukosiami ir naudojamas tik pats aliejus, nes visos medziagos i ji buna perejusios. bet gali kaip nori, manau.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:20)
jei nepatiks, eisiu aiškintis pas TekiląSunrise, GinMintę ir kitas, kurios prigyrė  cool.gif  biggrin.gif Kvepia tai nuostabiai, neatsižaviu  wub.gif

Kada čia aš spėjau prigirti...? biggrin.gif Jau man pusė buteliuko tik liko. Beje, pradedu galvoti, kad gal tikrai nuo jo labiau man riebaluojasi plaukai nei nuo turėto Urtekram su hena g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 06, 12:19)
Beje, pradedu galvoti, kad gal tikrai nuo jo labiau man riebaluojasi plaukai nei nuo turėto Urtekram su hena  g.gif

uždėsiu tau ignorą bash.gif Šitaip vengt atsakomybės biggrin.gif Dar ir mėginuką Urtekram radau su alijošiumi šampūno - reiks pasižiūrėti, nors manęs kažko tie Urtekram nežavi. Gal kad nuomonės apie juos labai prieštaringos - vienom labai patinka, kitos labai nedraugiškai atsiliepia, aukso viduriuko nematau smile.gif

prie kokių AZ hidrolatų yra konservantai? Prabėgom perbėgau per turimus ir nematytus dar, bet dominančius - visur įdėta, kad "sans conservateur" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 08:34)
taip taip, apie šitą  drinks_cheers.gif

ir aš pasipasakosiu: bandžiau lašinti šilką į šampūną vakar, bet nesuprantu, kur tas didelių plaukų efektas  blink.gif Kiek jūs lašelių lašinat? Man didesnis efektas kartais būna į šampūną įlašinus kokio kvapaus ekstrakto smile.gif

kokia as nuovoki lotuliukas.gif

o nuo silko turetu toks efektas buti? as kaip tik galvojau, kad silkas glotnina, o silikonas didelius plaukus padaro g.gif man vakar po plovimo tai saknys tokios normalios buvo, o toliau iki pat galu plaukai kaip pusiau liutes biggrin.gif taip ir nesupratau, kodel. "sampunu" tik saknis ploviau unsure.gif
beje, noriu pradeti koki l.kvepianti EA lasintis i sampuna ar kondicionieriu bigsmile.gif jei neapsimeluosiu, paciuliai ir ylnag l.gerai tam dalykui? ax.gif bet vis delto turiu kvaila isitikinima, kad EA sausina plaukus g.gif ar nebus taip, kad atnes daugiau zalos, nei naudos, jei galiukai ir taip sausoki?

QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 10:15)
mėginsiu į sausu plaukus įmasažuot, nors skamba neprotingai  lotuliukas.gif

kodel neprotingai, kaip tik gerai wink.gif tikrai maziau susinaudos. mano plaukai ilgoki, as labai nemegstu tu pilingavimu, veliasi man tie plaukai, pinasi, kosmarelis doh.gif nors butu gal ir i nauda, bet neturiu kantrybes. karta su cukrumi tik pilingavausi, bet ne man tai doh.gif
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:20)
gavau ir šiandien vakare bandysiu:
Lavera apelsininį šampūną:

ploja.gif lauksim atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 13:32)
kodel neprotingai, kaip tik gerai wink.gif tikrai maziau susinaudos. mano plaukai ilgoki, as labai nemegstu tu pilingavimu, veliasi man tie plaukai, pinasi, kosmarelis doh.gif  nors butu gal ir i nauda, bet neturiu kantrybes. karta su cukrumi tik pilingavausi, bet ne man tai  doh.gif

Man irgi nesuprantamas toks reiskinys, kaip galvos pilingavimas- niekaip man nesuprantama, nenoreciau net bandyt schmoll.gif - ir ar tikrai jauciasi kokia tai nauda?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 06, 12:33)
O kur jus perkate gintaro miltukus?  ax.gif aš esu pirkusi Barocoje, bet sakau, gal pigiau ir didesnį kiekį užsiperkate?

butu gerai, bet labai abejoju ar bus toks variantas, kaip prekyba "urmu" biggrin.gif vis delto jei netycia atrasit taska, pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 06 gegužės 2010 - 12:36
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 12:32)
beje, noriu pradeti  koki l.kvepianti EA lasintis i sampuna ar kondicionieriu bigsmile.gif  jei neapsimeluosiu, paciuliai ir ylnag l.gerai tam dalykui? ax.gif 

iš patirties man kas nesausina, tai greipfrutai, kuriuos nelabai sumąstau, kur naudoti, tai ir plaunant galvą įsipilu kartais smile.gif Nors šiaip tas sausinimas ar nesausinimas daugiausia priklauso nuo to, ar daug EA pili. Jei daug, tai gali pasausinti, o jei lašiuką - tai ne smile.gif
Atsakyti
beje, as pirkau astrominerologijos centre gintara.

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 06, 13:35)
Man irgi nesuprantamas toks reiskinys, kaip galvos pilingavimas- niekaip man nesuprantama, nenoreciau net bandyt  schmoll.gif - ir ar tikrai jauciasi kokia tai nauda?

is cukraus, kai bandiau, tai nieko nepajutau schmoll.gif realiai, jei plaukai butu trumpi, pvz. ant vyriskos galvos biggrin.gif tai gal ir gerai iseitu issveisti ta galvos oda, bet kai plaukai ilgi, tai cia kosmaras guobu gatvej doh.gif
realiai, as bent jau kaip galvoju-jei ant saknu dedamos aliejines kaukes pvz., tai gal ir nieko butu kazkaip pasveisti galvos oda, atsikimstu, jei kas uzsikimse biggrin.gif ir riebalavimasi manau turetu kiek pristabdyti, bent jau trumpam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 13:32)
kodel neprotingai, kaip tik gerai wink.gif tikrai maziau susinaudos. mano plaukai ilgoki, as labai nemegstu tu pilingavimu, veliasi man tie plaukai, pinasi, kosmarelis doh.gif  nors butu gal ir i nauda, bet neturiu kantrybes. karta su cukrumi tik pilingavausi, bet ne man tai  doh.gif

Panos, kartoju - nepylingavau biggrin.gif Tiesiog pasiskaitykit apie gintaro poveikį plaukams - jo aš ir siekiu. Kaip kitaip uždėti gintarą ant galvos odos ir ant šaknų? biggrin.gif Tik galvoju - kas iš to, kad galvą pasibarstysiu miltukais g.gif Su vandeniu kažkodėl esu įsitikinus geriau "prasineša" iki reikiamų vietų. Nu bet aš čia dar tik bandymų kely, kai atrasiu - nebereiks Divos plaukų pavydėt lotuliukas.gif

Diva - sakai kokia nauda? Ne viena kirpėja man tą rekomendavo daryti, nekišdama kokio tai prabangaus peeling'o pardavimui, o tiesiog pavardindama - rupia druska, cukrumi, pavertus galvą žemyn, pasivažinėti ta mase po galvos odą. Tiesiog dėl kraujo cirkuliacijos pagerinimo, kas skatina mažesnį plaukų slinkimą ir tipo geresnį augimą smile.gif Nu pamasažuoji galvą, ką - blogai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 06 gegužės 2010 - 12:47
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 13:38)
iš patirties man kas nesausina, tai greipfrutai, kuriuos nelabai sumąstau, kur naudoti, tai ir plaunant galvą įsipilu kartais smile.gif Nors šiaip tas sausinimas ar nesausinimas daugiausia priklauso nuo to, ar daug EA pili. Jei daug, tai gali pasausinti, o jei lašiuką - tai ne smile.gif

na va, o as jau galvojau, kad nusikalbu friends.gif reiskia EA nebus pirmo butinumo preke irnesakyk.gif nelabai as juos ir naudoju-teturiu du, arbatmedzio (spuogeliui kokiam patepti, dantis valantis uzsilasinu) ir rozmarinu, kuri naudoju plaudama galva, delne sumaisau su sampunu. ateiciai galvoju dar nebent isigyti koki viena kita skaniai kvepianti pasigarinti namie wub.gif svarsciau ir plaukams, bet gerai, kad patvirtinai mano baimes, sutaupysiu pinigu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 13:43)
Panos, kartoju - nepylingavau  biggrin.gif Tiesiog pasiskaitykit apie gintaro poveikį plaukams - jo aš ir siekiu. Kaip kitaip uždėti gintarą ant galvos odos ir ant šaknų?  biggrin.gif Tik galvoju - kas iš to, kad galvą pasibarstysiu miltukais  g.gif Su vandeniu kažkodėl esu įsitikinus geriau "prasineša" iki reikiamų vietų. Nu bet aš čia dar tik bandymų kely, kai atrasiu - nebereiks Divos plaukų pavydėt  lotuliukas.gif

isbarstyk sausai ant saknu gintara, o po to su purkstuku mineralinio vandens uzsipurksk biggrin.gif pamaigyk truputi ir gal bus tas pats, kas dregnai trinant, tik atkrenta vargo nemazai drinks_cheers.gif
o beje, as dar gal daryciausi turtingesne kauke saknims, jei jau taip g.gif pridejus iv. atitinkamu priemoniu, gautusi konsistencija malonesne ir lengviau pasiskirstanti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 06 gegužės 2010 - 12:46