Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Turiu tokį tinginio klausimą, šia vasarą važiuoju į JAV (studentiškai parduosiu vasarą wink.gif ), na tiesą sakant pati dar neieškojau, bet gal netyčia benardant po internetą užmatėt kokių vietinių internetinių pardžių, kur galima įsigyti natūralių aliejų ir visokių kitų gėrybių? na kažkas pan. kaip AN ar AZ? kazkaip viliuosi, kad ir kainos mažesnės gali būti, ir pasiūla didesnė smile.gif
Atsakyti
Ar Druide Purity šampūno yra Nimfalyje?
Atsakyti
taip, visa galerija Druide prekių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 12, 16:37)
cheminį pirkdavau su SPF 50  ax.gif O Laveros užtenka ir su SPF 20, nenusvylu smile.gif

Na, Lietuvoje kasdienai gal ir užtenka, bet jei kur šilčiau pavažiuot per pačius karščius, ar nebūtų SPF20 permažai? ax.gif Nors čia, aišku, aš pagal save kalbu, kadangi gan smarkiai ir greitai nusvylu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 23:06)

Oj, viena galvoju, kita rašau. Norėjau pasakyti Via Naturalyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 13, 18:31)

Gal esi koki gaminus nuo celiulito  g.gif

4u.gif wub.gif

tai kad, sakoma, nera tikrai veiksmingos priemones nuo celiulito. o muilas isvis trumpai kontaktuoja su oda..
bet jei jau bandyt isrinkt smile.gif sakyciau, gal muilai su eteriniais (citrusiniais ir kt nuo celiulito), kavos muilas (su kavos ea ir tirsciais), muilas su kempine (geram masazui, pasveitimui...)

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 13, 18:38)
DG muiliukai kaip is kokios pasakos, formos, spalvos thumbup.gif  su ylang man egzotines geles primena wub.gif

4u.gif wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 13, 18:38)

DG, tavo muilai kaip visada puikiai atrodo  thumbup.gif  wub.gif  Zinau ka reiskia, kai vis atrodo, kad netobulai gavosi  biggrin.gif  Man irgi taip buna kai kuryba uzsiimu  blush2.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 18:40)

nieko straipsnelis, kaip natūraliai gražinasi žinomos moterys  mirksiukas.gif

...uzsinorejau vonios su medum ir pienu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:35)
gaminau muiliuku, bet nepatenkinta ju isvaizda  verysad.gif

Dadygirl turbūt tave šiandien veikė 13 diena - muilai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:51)
man atrodo, ir as pradejau jausti, kad neuztenka odai vien alijosiaus ir hidrolato, jau senstu juk  biggrin.gif odai virs 30 daugiau juk visko turetu reiketi  g.gif (cia as apie save)
labai idomu, kaip tau seksis  4u.gif

Man patarė alaviją kartais vietoj hidrolato naudoti prieš kremą, žiūrėsim kaip čia bus, turbūt ir aš senstu nes už trijų dienų irgi 30 stuktels laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 gegužės 2010 - 23:16
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 19:56)
Vis tik kondicionierius plaukams butinas  g.gif doh.gif (nors turbut tik as viena jo ir nenaudojau paskutiniu metu - daugiau tokiu 'protingu' nera..  smile.gif ).

taigis yra ir daugiau tokiu biggrin.gif as pastaruoju metu irgi nenaudojau, aliejus telkiausi i pagalba, bet irgi kirba minciu isigyt koki po tavo posto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 13, 22:19)
Na, Lietuvoje kasdienai gal ir užtenka, bet jei kur šilčiau pavažiuot per pačius karščius, ar nebūtų SPF20 permažai?  ax.gif

aš svylu raudonai, iki skausmo. Plius turiu apgamų. Man mistika nudegti rudai. Egipte buvo, kai juokės iš manęs: tipo, mes tai Egipte ilsėjomės, o kur Jūs tuo metu buvot? Žmonės rudėjo, o aš virtau vis didesne balta egzotika tiek jiems, tiek vietiniams laugh.gif

mano losjonas bandytas prie Baltijos jūros, karštoje saulėje, kur net jokių skėčių nuo saulės nėra, kad pasislėptum - kaip kad užsienio kurortuose. Ir per akis man jo ax.gif

teisybę sakė panos, kad natūralūs filtrai efektyviau nuo saulės saugo, nes aš didelė mėgėja didelių SPF, bet kad dabar nebėra poreikio smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 13, 23:08)
turbūt ir aš senstu nes už trijų dienų irgi 30 stuktels laugh.gif

na žinai lotuliukas.gif Sveika įstojusi į klubą cool.gif Kaip tau kremas? Tebedraugauji? wink.gif Oda apsitvarkė? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 gegužės 2010 - 08:27
pasidalinkit kokius losjonus kokiu firmu naudojot po deginimosi sauleje? maciau lavera turi after sun, ar geras sitas? pasidalinkit kokiu dar yra:) noretusi kad idegi uzfiksuotu, kad ilgiau isliktu smile.gif ir siaip kad odele atsigautu smile.gif
Atsakyti
kazkas minejo lygtais, kad kokosu aliejus gerai po saulutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 14, 08:38)
kazkas minejo lygtais, kad kokosu aliejus gerai po saulutes 4u.gif

aš irgi juo tepuosi po saulės, kartais mango sėklų aliejumi - gerai atgaivina, pamaitina odą. Niekad net nešovė į galvą specialiai pirkti kremą po deginimosi smile.gif
Atsakyti