Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

o kur perkat op nerandu
Papildyta:
ar apie si kalbama
http://www.efor.lt/l...50ml-druide.htm
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 13, 18:00)
o kur perkat op nerandu
Papildyta:
ar apie si kalbama
http://www.efor.lt/l...50ml-druide.htm

apie si, bet Nimfali jis 10 lt pigesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 13, 12:14)
uzsidejau dekolte sriciai kaukyte dar, tai jau nebeuzilgo eisiu maudytis, noriu dar ~10-15min. palaikyti.

O kam jus tai sriciai darot kauke? Mano nugara ir pecius ir dekolte paberia, oda riebi. Tai gal ir man reiketu pabandyti? Gal galetumet receptu pasidalint?
Atsakyti
O Druide Purity tinka plauti plaukus kas antrą dieną? rolleyes.gif Jis taupus (šis šampūnas)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 13 gegužės 2010 - 18:48
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 15:26)
Aha, tokius  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - nu negaliu, vel prisiklykiau!!! Nu ot as kvaila- po viena, ciupineji,ciupineji, delioji, delioji- gi reikejo uzliet muilu visa buta, su grebliu perbraukt ir stai- daaaug muilu!!!  doh.gif  lotuliukas.gif

ne tu viena taip pagalvojai. as galvoju, kuri cia kambari dabar uzliejus..
o jei rimtai, tai musu atveju, zinoma, gaminam del paties proceso, tai taip gaminant nebetenka prasmes pats gaminimas, bet tie, kas didelius kiekius gamina pardavimui, jauciu, paziureje rimtai susimasto, kad neblogai butu... smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 13, 17:07)
DG, nuostabus muilai. ypac pirmasis, nors griuk aukstielnika thumbup.gif . pasaka wub.gif

wub.gif
buvo sunervines mane tas muilas, bet labai paguodet 4u.gif

Vis tik kondicionierius plaukams butinas g.gif doh.gif (nors turbut tik as viena jo ir nenaudojau paskutiniu metu - daugiau tokiu 'protingu' nera.. smile.gif ).
Jokie aliejai, actai, zoleles kondicionieriaus neatstoja. Atsimenu, esu skaicius, kad koncicionieriaus pagr dalis - teigiama kruvi turincios daleles - jos prisikabina prie plauko. O aliejai, zoleles ir pan be kruvio juk g.gif .

Po poros panaudojimu plaukai jau zymiai pagerejo.. gal vel atsigaus, ims blizget.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 16:45)
o man OP visai nesaldus kvapas  schmoll.gif  cia jau kaip kam turbut, vieniems saldu kitiems ne  biggrin.gif  normalu juk negali buti visiems vienodai

Man irgi drinks_cheers.gif man druide su OP kvapas labai patinka, o ir migdolai jauciasi, dar karta isitikinau, kad geriau paciai pauostyti, nors kazkas ir sako, kad labai smirda ar labai kvepia ax.gif
Atsakyti
Gal patarsit man 4u.gif Noriu išbandyti Druide Purity arba OP šampūną, tik nežinau kuris labiau tiktų. Norėčiau, kad purintų, taupiai naudotųsi. Plaukus plaunu kas antrą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 14:27)
nupirkau vakar dantu pasta UT su zalia arbata (mano pirmoji pasta naturali) nu visiskai man ji netikusi.. nevalo dantu, na nezinau.. ar cia visos tos pastos naturalios tokios? pasidalinkit kurios geros pastos? kad issivalius dantis jaustusi toks svaros pojutis smile.gif

Mano Nr.1 yra weledos druskine, o ir skonis nera toks blogas kaip tikejausi ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 14:35)
ylang ylang
user posted image
ir levandos
user posted image

Jetau isimylejau ta pirmaji wub.gif
DG kokiu dar muiliuku turi smile.gif
Gal esi koki gaminus nuo celiulito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 13, 19:48)
O Druide Purity tinka plauti plaukus kas antrą dieną? rolleyes.gif Jis taupus (šis šampūnas)? ax.gif

As tai manau, kad tinka g.gif Nors tik siandien pirma karta ji isbandziau biggrin.gif
Del taupumo, tai man jis pakankamai taupus.. Va Ciel d'Azur sampuno man daugiau prireikia issiplaut galva..

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 19:56)

DG, tavo muilai kaip visada puikiai atrodo thumbup.gif wub.gif Zinau ka reiskia, kai vis atrodo, kad netobulai gavosi biggrin.gif Man irgi taip buna kai kuryba uzsiimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 13, 19:17)
Gal patarsit man 4u.gif Noriu išbandyti Druide Purity arba OP šampūną, tik nežinau kuris labiau tiktų. Norėčiau, kad purintų, taupiai naudotųsi. Plaukus plaunu kas antrą dieną ax.gif

abu purina. Purity smarkiau išplauna, plaukai po jo būna lengvesni nei po OP. OP palieka tokį apsunkimą plauko, bet jis vistiek pakeliamas nuo šaknų ir išlaiko puikią formą smile.gif

taupesnis gal Purity - jis skystesnis, geriau putoja wink.gif

nieko straipsnelis, kaip natūraliai gražinasi žinomos moterys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 13, 20:17)

Man Purity labiau patinka nei OP. Po Purity plaukai purus, pats plaukas svelnus bet toks standus sakyciau, o po OP tai purus jie, bet siek tiek apsunke kazkokie, ne tokie zvilgantys gal g.gif
As plaukus irgi kas antra diena plaunu..
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 16:27)
nupirkau vakar dantu pasta UT su zalia arbata (mano pirmoji pasta naturali) nu visiskai man ji netikusi.. nevalo dantu, na nezinau.. ar cia visos tos pastos naturalios tokios?

Turėjau UT, nepatiko kreida joje, nebepirkčiau vėl

QUOTE(rutuk @ 2010 05 13, 21:31)
Mano Nr.1 yra weledos druskine, o ir skonis nera toks blogas kaip tikejausi  ax.gif 

drinks_cheers.gif Turiu dabar dar mėtinę Logonos Daily care, bet nelabai ji man, sintetinę primena kažkiek, gal kad putoja gan nemažai. O Weledos druskos neputoja praktiškai visai ir tas man labai patinka, taip pripratau dabar prie tos druskinės, kad nebenoriu jokios kitos
Atsakyti