Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(ernesin @ 2010 05 13, 10:39)
Tai va ir aš taip pat maniau, kad apsitvarkiusi ta mano oda ir Elytė kai užsirašinėjau sakė "Nieko aš nematau baisaus, lygi ta jūsų oda", o pasirodo BellaPiere mineralinė pudra čia stebuklus daro, kai nuplovė ją, va tada ir nustebo blink.gif

man atrodo, ir as pradejau jausti, kad neuztenka odai vien alijosiaus ir hidrolato, jau senstu juk biggrin.gif odai virs 30 daugiau juk visko turetu reiketi g.gif (cia as apie save)
labai idomu, kaip tau seksis 4u.gif

QUOTE(Vergine @ 2010 05 13, 11:43)
Ar normaliai susimaišytų sviestmedis, kokosų aliejus ir pvz. alijošius? Ar alijošius ne prie ko? Nes mano sesė nestuke.gif , tai pasiteplioti ką nors norėčiau sumeistrauti jai. Ir kiek tokia makalošė galėtų stovėti? biggrin.gif

ka parase Satura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 13:46)
Pandora, ačiū už foto  4u.gif eglute82, veizėk  biggrin.gif Grišiu vakare, palyginsiu, kokio dydžio maišelį Astromineralogijos centre man paskutinį kartą pardavė, bet iš pirmo žvilgsnio man atrodo, kad čia didesnis  g.gif Gal be reikalo mes juos užsipuolėm  g.gif

Prieš mėnesį kai pirkau gintaro miltelius astrominerologijos centre, tai ten buvo trijų dydžių maišeliai: mažiukas - po 5 lt, didesnis po 7 Lt., ir dar didesnis - 10 Lt. Norėjau prigriebti po 10 lt, bet ten tiek tų miltukų prigrūsta buvo, kad net maišiukas niekaip neužsidarė ir byrėjo jie pro šonus doh.gif Pagalvojau, kad iki Kauno man jie išsibarstys g.gif Tai paėmiau už 7. Panašiai toks dydis kaip foto.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 12:45)

Grizau pauosciusi Druide OP... Man per saldu, nejauciau jokio pieno ir jokiu migdolu...

pieno kvapas nebent sintetinis butu. kaip ir migdolu..
pagalvojau, ispesiu, nes turbut ir muile pieno kvapo tikejaisi? nera mirksiukas.gif gal persigalvosi? smile.gif

(bet pieno tai daug yra smile.gif)

Nirida, 4u.gif

TekilaSunrise, nu tai tau tiktu biggrin.gif

linutiaaa, 4u.gif ,ai, cia turbut tik tas kas gamina muila suprastu.. smile.gif

QUOTE(myself @ 2010 05 13, 14:01)
Koks grožis  wub.gif  Nebegundykit savo muiliukais, vėl prireiks  smile.gif

tai gerai, jau ka ir gamint sugundziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 15:27)
nupirkau vakar dantu pasta UT su zalia arbata (mano pirmoji pasta naturali) nu visiskai man ji netikusi.. nevalo dantu, na nezinau.. ar cia visos tos pastos naturalios tokios? pasidalinkit kurios geros pastos? kad issivalius dantis jaustusi toks svaros pojutis smile.gif

kol kas geriausia, labiausiai svaros pojuti suteikianti- weledos druskine, tik jos gali skonis nepatikt ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:35)
Radau labai isgirta, daug kam patinkanti ea misini, pavadinta Love spell smile.gif (turbut del to, kad daug afrodiziako -ylang ylang ieina). tai labai norejau isbandyt. bet dabar vis uostau ir negaliu nusprest, ar labai jis man patinka. as mat nesu didele ylang ylang gerbeja. man labiau koks pachouli patinka..  ax.gif smile.gif

tas pirmasis dar nematytas, tai kokis grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Daddygirl, kokie vėl šedevrai gavosi - ypač tas pirmas thumbup.gif Faktiškai galima jį prikalti vonioj prie sienos papuošimui ir tegu kaba biggrin.gif

QUOTE(andy @ 2010 05 13, 15:09)
Norėjau prigriebti po 10 lt, bet ten tiek tų miltukų prigrūsta buvo, kad net maišiukas niekaip neužsidarė ir byrėjo jie pro šonus  doh.gif

kiek esu pastebėjusi, tai tų miltukų jie deda iš akies, nei sveria, nei matuoja. Ir prigrūda, taip drinks_cheers.gif Tai gali taip pakliūti, kad vienai daugiau pasitaiko gauti, kitai - kažkiek mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 16:09)
pieno kvapas nebent sintetinis butu. kaip ir migdolu..
pagalvojau, ispesiu, nes turbut ir muile pieno kvapo tikejaisi? nera  mirksiukas.gif gal persigalvosi? smile.gif

As jau tikrai zinau kvapus sintetinius ir ne smile.gif .Tikejausi subtilaus pieno su riesutais kokio tai derinio, o ten visiska saldybe, net nesuprasi koks kvapas... Ir pakankamai stiprus kvapas, kad neskirti...
Kaip tai apsigalvojau?? Nejuokauk biggrin.gif
O pieno kvapo as nemegstu aplamai jokio, nei karviu, nei ozku-bet kazodel isivaizdavau su migdolais kazkoki fantastiska susigrojima ir susiderinima biggrin.gif Nusivyliau. Prisisvajojau.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 13, 15:22)
Taip ir matau, kaip Satura pasiėmus vinių, plauktuką - muilą vonioj kala  lotuliukas.gif hihihi.gif

o ką, kažkiek moku šituo įrankiu naudotis ir kaip vinys atrodo žinau tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 15:26)
Tikejausi subtilaus pieno su riesutais kokio tai derinio, o ten visiska saldybe, net nesuprasi koks kvapas...

taip ir gaunasi - nusipieši, koks turi būti kvapas, o jis ne toks visai, pasirodo rolleyes.gif
Atsakyti
o man OP visai nesaldus kvapas schmoll.gif cia jau kaip kam turbut, vieniems saldu kitiems ne biggrin.gif normalu juk negali buti visiems vienodai
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:51)
man atrodo, ir as pradejau jausti, kad neuztenka odai vien alijosiaus ir hidrolato, jau senstu juk  biggrin.gif odai virs 30 daugiau juk visko turetu reiketi  g.gif (cia as apie save)
labai idomu, kaip tau seksis  4u.gif

as va antra diena pakeiciau alijosiu (kuri vis gerindavau aliejum arba glicerinu) ir panasu, kad odai kremas siuo metu labiau patinka (argital su propoliu) tokia paminkstejusi jauciasi ir makiazas gerai gula, nors kazkuri komentavo, kad jai nepatinka kaip ant argital kremu gula g.gif
Atsakyti
agnuta, Satura, wub.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 14:32)
Uoj kokiu yra graziu vaizdu, kaip muila daro  biggrin.gif  DG , gal turi koki - kur naturalius daro, per visas grindis issipyle ir lygina vazinedami? Nerasiu greitai, bet ten tai vaizdeliai  biggrin.gif

as buvau imetus i sita tema drinks_cheers.gif kai diskutavom apie aleppo muila.

man, kai pirma karat pamaciau, irgi ispudi paliko. visom prasmem smile.gif

tokius turi omeny?
http://www.youtube.c...h?v=RP3B_EqD4Ic
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...CboMAvB8Cw&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 gegužės 2010 - 16:24
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 17:21)
tokius turi omeny?

Aha, tokius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - nu negaliu, vel prisiklykiau!!! Nu ot as kvaila- po viena, ciupineji,ciupineji, delioji, delioji- gi reikejo uzliet muilu visa buta, su grebliu perbraukt ir stai- daaaug muilu!!! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 gegužės 2010 - 16:27
QUOTE(agnuta @ 2010 05 13, 14:39)
issuk sviestmedi su kokiais nors skystais aliejais mirksiukas.gif arba siaip, viena sviestmedi issukus, jis pasidaro puresnis, minkstesnis ir lengviau tepasi smile.gif

4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 14:45)
Ir dar kaip beprote prisipirkau sodinimui seklu ekologisku doh.gif -krapu, petrazoliu ir t.t. Gi sakiau jau gana tu sodinimu- tik geles ir taskas! Tai galesiu vel turkstis  doh.gif  biggrin.gif

Aš vieną kartą žiūrinėjau ekologiškas sėklas, tai ten buvo parašyta, kad iš ekologiškų sėklų, užauga ekologiškos daržovės doh.gif Nu kas per nesamonė, nesvarbu kur auginsi ir kuo tręši, jos vistiek bus ekologoškos biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:51)

4u.gif
Atsakyti