Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 15:07)
Diva:) Kaune apsipirko smile.gif O jei Vilniuje, tai arba Stepono 6 ŽaliaŽalia, arba Mados PC Grožio alėjoje smile.gif

Ačiū.

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 15:08)
Kaune Via Naturalyje pirkau, bet tai manau Vilniuje tai tikrai gi turetu buti visur.

Ačiū. Kiek žinau, jis plaukams labai gerai. Kažkada turėjau Bodyshop "aliejuką" plaukams.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 13, 15:14)
Ačiū. Kiek žinau, jis plaukams labai gerai. Kažkada turėjau Bodyshop "aliejuką" plaukams.

ar manot ,kad nepasitepiau ir plauku galiuku? blush2.gif biggrin.gif Perbraukiau ir juos mirksiukas.gif

Parasysiu aprasyma:Unikalus aliejus naudojamas odos drėgmei išsaugoti ir rekomenduojamas bet kokio tipo odai.Apie 88 proc. sudeties sudaro nesociosios riebosios rugstys, tarp ju 68 proc.linolino rugstis. Jos gerai isigeria i odos lasteles ir islaiko dregme, neleisdamos susidaryti raukslems.Turi stipru antioksidacini poveiki.Teigiamai veikia nugairinta,saules issdziovinta ir sugrubusia oda, ypac naudingas kaklo ir voku odai.Gali buti naudojamas grynas arba kaip kosmetiniu gaminiu priedas.Galima naudoti makiazui nuo veido odos valyti, masazui.Oda ji isisavina greitai, nepalikdama riebios odos pojucio.Geriausia tepti ant dregnos odos-tada isigeria geriausiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 gegužės 2010 - 14:26
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 13:21)
isplauna gerai, kaip ir po purity taip net girgzda truputi  biggrin.gif  o plaukai visiskai nesukrenta.. as pati galvojau kad tokie sunkus turetu pasidarytu plaukai kad ir priplos truputi, bet nieko panasaus, plaukai labai purus po jo smile.gif puresni nei nuo purity  biggrin.gif  zodziu as galvojau ad atvirksciai bus viskas ir su purity ir su OP  biggrin.gif

As taip pat galvojau biggrin.gif reiskia, reiks pagalvoti tada ir del OP drinks_cheers.gif
beje, sampuno sunaudojau daugiau, bet gausiai priteptus aliejumi plaukus, Purity isplove thumbup.gif gal purumo kiek maziau, bet turint galvoje, kad buvau tieeeek aliejaus pritepusi, sakyciau rezultatas nustebino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 13 gegužės 2010 - 14:22
QUOTE(Odora @ 2010 05 13, 11:56)
kaip tik norejau prasyti,o jau ir snekat apie ta tusa, kurios tureje ir elysambre tusa gal galit palyginti su zaliu lapu?

As turiu abu. smile.gif Man geriau dazo zalias lapas. bigsmile.gif Vertinimas dar tik po pirmo karto.Elysambre truputi per daug tuso pakabina ant sepetelio,tai labai lengva sulipinti blakstienas. Su zaliu lapu geriau 'paimu' blakstienas, todel labiau ilgina. Tik nezinau ar bus geresnis negu Dr.H volume. rolleyes.gif Na gal lygybe bus galima deti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 05 13, 15:22)
As turiu abu.  smile.gif  Man geriau dazo zalias lapas.  bigsmile.gif Vertinimas dar tik po pirmo karto.Elysambre truputi per  daug tuso pakabina ant sepetelio,tai labai lengva sulipinti blakstienas. Su zaliu lapu geriau 'paimu' blakstienas, todel labiau ilgina. Tik nezinau ar bus geresnis negu Dr.H volume.  rolleyes.gif  Na gal lygybe bus galima deti.  4u.gif

va kaip idomiai man elysambre geresnis nei hauschka, bet kad ant sepetuko per daug tuso buna tiesa, as kiekviena karta braukau ta pertekliu i tubele kol galiu dazytis

labai idomu daugiau atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
nupirkau vakar dantu pasta UT su zalia arbata (mano pirmoji pasta naturali) nu visiskai man ji netikusi.. nevalo dantu, na nezinau.. ar cia visos tos pastos naturalios tokios? pasidalinkit kurios geros pastos? kad issivalius dantis jaustusi toks svaros pojutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 11, 18:44)
Gal kas pasidalins ispudziai apie Nvey ir Laveros lupu blizgiai? Kaip laikosi?  4u.gif

as turiu nvey ir esu patenkinta, nemanau, kad jau ten gali nezinia kiek tas blizgis laikytis, tad kazkokiu dideliu reikalavimu ir nekeliu as jam.

QUOTE(Dovish @ 2010 05 11, 22:39)
Nvey esu bandžiusi parduotuvėje - man nelabai patiko, kažkaip negražiai "gulė" ant lūpų. Iš lūpų blizgesių rekomenduočiau Dr.Hauschka arba Logona (tubelėje), abu man patiko ir tiko. Beto dar ir drėkina gerai lūpas 4u.gif

kai patepimas pries tai lupu balzamu padeda jam graziai gulti smile.gif , turiu iproti teptis pries tai balzamu.

QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 20:48)
  Patiko man Elytės SPA wub.gif

wub.gif

Beje, merginos, priminkit man, kokius cia plauku dazus gyre? isgaravo is galvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 13 gegužės 2010 - 14:32
QUOTE(myself @ 2010 05 13, 09:56)
Nusižiūrėjau prausiklį skirtą veidui ir kūnui, bet nelabai gaudausi sudėtyje.

sintetinis prausikliukas, bet be tu vadinamu blogiuku.

as labai noreciau pasigaminti prausikli int higienai. vis pagalvoju, ir vel pamirstu (matyt, nelabai reikia biggrin.gif ) smile.gif niekas nebandet? maciau, buna aliejiniu juk, ane?

gaminau muiliuku, bet nepatenkinta ju isvaizda verysad.gif
Radau labai isgirta, daug kam patinkanti ea misini, pavadinta Love spell smile.gif (turbut del to, kad daug afrodiziako -ylang ylang ieina). tai labai norejau isbandyt. bet dabar vis uostau ir negaliu nusprest, ar labai jis man patinka. as mat nesu didele ylang ylang gerbeja. man labiau koks pachouli patinka.. ax.gif smile.gif

user posted image

ir levandos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 gegužės 2010 - 14:40
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 16:27)
nupirkau vakar dantu pasta UT su zalia arbata (mano pirmoji pasta naturali) nu visiskai man ji netikusi.. nevalo dantu, na nezinau.. ar cia visos tos pastos naturalios tokios? pasidalinkit kurios geros pastos? kad issivalius dantis jaustusi toks svaros pojutis smile.gif

Turejau ir as UT pastas, na man jos tik Ea pagerinus dar panasiau vale, o siaip tai nelabai jos man patiko schmoll.gif
Sante metine turejau tai visai panasi i sintetines, o dabar turiu Logona 2-i pastas, akcija buvo tai prigriebiau, tai man jos labai patinka ir valo gerai ir svaros pojutis jauciasi, labai panasu i sintetines, o dar ir kaina gerai, va viena tokia : http://www.ekolinija...basis-75ml.html

Papildyta:
Daddygirl,
na jau muiliuku groziai, kaip visad 4u.gif 4u.gif 4u.gif o zinant kos dar ir geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:35)
Radau labai isgirta, daug kam patinkanti ea misini, pavadinta Love spell smile.gif (turbut del to, kad daug afrodiziako -ylang ylang ieina). tai labai norejau isbandyt. bet dabar vis uostau ir negaliu nusprest, ar labai jis man patinka. as mat nesu didele ylang ylang gerbeja. man labiau koks pachouli patinka..  ax.gif smile.gif

Oi, aš tai didelė ylang-ylang gerbėja - man pasakiškas kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 13, 15:35)
gaminau muiliuku, bet nepatenkinta ju isvaizda  verysad.gif

man tai grazuuu, kodel nepatenkinta esi?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 05 13, 15:42)
Turejau ir as UT pastas, na man jos tik Ea pagerinus dar panasiau vale, o siaip tai nelabai jos man patiko  schmoll.gif

Aš tai turėjau tik vieną iš Urtekram - su arbatmedžiu. Valė man labai gerai, dantys slidūs ir nuvalyti likdavo. Tik gal jei "švaros jausmas" siejasi su mėta, šaldymu - tai tikrai to nėra... O kas man nepatiko - tai kad labai skystos Urtekram, atrodo, kad kol išsivalau dantis, nieko burnoj nebelieka iš tos pastos biggrin.gif
Atsakyti