Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Vergine @ 2010 05 13, 14:36)
Na tiesiog jai sviestmedis yra per kietas, tai norėčiau padaryti kažką minkštesnio, bet jei alijošius nesusimaišys normaliai, tai tada nedėsiu 4u.gif

issuk sviestmedi su kokiais nors skystais aliejais mirksiukas.gif arba siaip, viena sviestmedi issukus, jis pasidaro puresnis, minkstesnis ir lengviau tepasi smile.gif
Atsakyti
Ateinu viesai atsiprasyti Laveros kokosu su vanile duso zeles wub.gif biggrin.gif Ir kaip galejau pagalvoti apie neistikimybe ir pakeitima kitkuo! biggrin.gif
Grizau pauosciusi Druide OP... Man per saldu, nejauciau jokio pieno ir jokiu migdolu... Visiskai ne to tikejausi! Zodziu ramu man del OP smile.gif visam laikui. Ne mano kvapas...
Uztai nusipirkau Argital vynuogiu kauliuku aliejaus- norejau kaklui, rankoms- bet prisiskaiciau, kad nugairintai nuo saules odai tinka rolleyes.gif , tai bus ir po nugairinimu gerai biggrin.gif Reikejo man kazkokio aliejaus, kad dregme palaikytu..Vat pasitepiau rankas, puikiai susigere,jokio riebumo jausmo! thumbup.gif
Ir dar kaip beprote prisipirkau sodinimui seklu ekologisku doh.gif -krapu, petrazoliu ir t.t. Gi sakiau jau gana tu sodinimu- tik geles ir taskas! Tai galesiu vel turkstis doh.gif biggrin.gif

Satura, jei pas tave pokiukas toks, kaip pas mane- tai per pus mazesnis pas mane nei cia rodo foto g.gif - jis tikrai nedidesnis uz degtuku dezute... Mazulytis visai- o cia tai jau maisiokas!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 gegužės 2010 - 13:52
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 13, 13:33)
tai cia maiselyje visgi pasirode daugiau tos pudros, nei Barocos indelyje, tai prigriebiau ir maiseli-susinaudos ax.gif

Pandora, ačiū už foto 4u.gif eglute82, veizėk biggrin.gif Grišiu vakare, palyginsiu, kokio dydžio maišelį Astromineralogijos centre man paskutinį kartą pardavė, bet iš pirmo žvilgsnio man atrodo, kad čia didesnis g.gif Gal be reikalo mes juos užsipuolėm g.gif
Atsakyti
na ir as vakar barocoje nupirkau gintaro milteliu, nu ten tikrai mazai labai, maziau negu degtuku dezute..
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 13:45)
Uztai nusipirkau Argital vynuogiu kauliuku aliejaus-

Satura, jei pas tave pokiukas toks, kaip pas mane- tai per pus mazesnis pas mane nei cia rodo foto  g.gif - jis tikrai nedidesnis uz degtuku dezute... Mazulytis visai- o cia tai jau maisiokas!!

koks kiekis ir kokia kaina to aliejaus? wink.gif

tavo lygiai toks, koks pas mane. Mūsiškiai tikrai sutilptų į degtukų dėžutę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 13 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 14:46)
Grišiu vakare, palyginsiu, kokio dydžio maišelį Astromineralogijos centre man paskutinį kartą pardavė, bet iš pirmo žvilgsnio man atrodo, kad čia didesnis  g.gif Gal be reikalo mes juos užsipuolėm  g.gif

Tai va, kai kurios cia parase, kad maiselis ne didesnis uz degtuku dezute, bet kai pamaciau-ziuriu cia visas masiokas, jis kazkur dvigubai uz degtuku dezute didesnis (jei dezute butu horizontaliai padeta-geriau matytusi, kad dvigubai didesnis)
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 14:45)
Uztai nusipirkau Argital vynuogiu kauliuku aliejaus- norejau kaklui, rankoms- bet

Kur jo yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 14:56)
koks kiekis ir kokia kaina to aliejaus? wink.gif

tavo lygiai toks, koks pas mane. Mūsiškiai tikrai sutilptų į degtukų dėžutę  drinks_cheers.gif

Kiekis 125 ml ( didziuuulis butelaitis biggrin.gif ) -kaina 25 lt. Dar raso, kad vokams labai tinka , na rauksletoms vietoms.Mano kaklas tai nuo vaikystes su raukslem biggrin.gif -toks ir liko, bet siaip man kaklui reikejo- truputeli gaila makamadiju ar kokio argano tepti...
http://www.argital.i...i_oli_base.html

Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 13, 14:00)
ziuriu cia visas masiokas, jis kazkur dvigubai uz degtuku dezute didesnis

matyt, kad didesniais kiekiais ėmė pardavinėti ir kažkiek pabrangino, bet ne tris kartus, aišku drinks_cheers.gif Matyt, kad centre juos pirkti vistiek labiau apsimoka nei Barocoje smile.gif

QUOTE(myself @ 2010 05 13, 14:04)
Kur jo yra pirkti?

Diva:) Kaune apsipirko smile.gif O jei Vilniuje, tai arba Stepono 6 ŽaliaŽalia, arba Mados PC Grožio alėjoje smile.gif

Diva:), aišku, kažkodėl maniau, kad mažiausiai 50 litų jis kainuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 13 gegužės 2010 - 14:08
QUOTE(myself @ 2010 05 13, 15:04)
Kur jo yra pirkti?

Kaune Via Naturalyje pirkau, bet tai manau Vilniuje tai tikrai gi turetu buti visur.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 13, 07:13)
tai va, kad nebuvau, mane gripas uzpuole ir nebenuvaziavau verysad.gif o dabar vis neturiu laiko doh.gif

noriu pagirt morku muiliuka, toks slidziai fainas, dar tokio nebuvo, tas slidumas, kaip silka rankoj laikyciau ir toks lengvutis wub.gif tik man kaip kvapu megejai truputi truksta intensyvesnio kvapo ax.gif

aaa, tai gaila tada..

as irgi megstu kvepintus muilus ax.gif

QUOTE(Joliee @ 2010 05 13, 08:27)
Kažkas klausė dėl konservanto į dezodorantą ir skalavimo skystį: mano dezodorantas (su šlamučio hidrolatu) jau du mėnesius be konservanto stovi, vonioj. Kol kas viskas labai gerai, manau, alūnas labai stipriai stabdo kokių bakterijų ir pelėsių susidarymą.

paskui pagalvojau, gal alunas konservuojanti poveiki turi?..

QUOTE(adrija @ 2010 05 13, 09:08)
Mano seseriai labai plaukai nuodažymo sugadinti,sausi,kaip stagarai,baisu žiūrėti.
Tai jai kažkas patarė tokias kaukes dėtis- reikia dėti sėmenų aliejaus,įspausti citrinos ir kiaušinio trynį.
Bet aš dabar pati sau ir galvoju,ar gerai tokiems išsausėjusiems plaukams tos citrinos sultys/Ar jos dar daugiau nesausina? g.gif

cirtinos rugstis turbut tam, kad nuvalytu plauka.
daznai sausi plaukai buna apsinese, todel nepajegus pasisavinti medziagu/dregmes. Tokiu atveju kaukes nedaug duoda, pirma plauka reikia nuvalyti.. nu, taip sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 15:07)
Diva:), aišku, kažkodėl maniau, kad mažiausiai 50 litų jis kainuos biggrin.gif

Na tikrai, sitoks nemazas buteliukas- ir man kaina patiko! Tikrai galima tepliotis ir kakla, ir rankas ir po saules voniu biggrin.gif ! As pasitepiau rankas is kart i masina isedus blush2.gif - taigi vairavau, nei vairas slydo, nei tepliojosi-puikiai isigere-patiko man. Toks lengvas, skystas...
Atsakyti