Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 10:12)
Kaip jums zaliasis lapas? Kaip tusas?  biggrin.gif  As kol kas susilaikysiu, nu negaliu nusprest nuo vieno ryto ...Nu kolkas nezinau ka sakyt...

dėl šepetuko tai man ir tas pats buvo - šokas, kad juodas tongue.gif Savo nuomonės nekartosiu apie žalią tušą, nes jau nusipirkau Hauschką ir aną parduosiu kažkada biggrin.gif

myself, paprastutis prausikliukas iš sudėties, tiek, kad be sintetikos 4u.gif
Atsakyti
uzsidejau dekolte sriciai kaukyte dar, tai jau nebeuzilgo eisiu maudytis, noriu dar ~10-15min. palaikyti. Satura, parasysiu, kaip sekesi issiplauti plaukus biggrin.gif nujauciu, kad teks ilgai pakariauti lotuliukas.gif , o bet taciau... i pagalba eis purity, todel tikiuosi viso ko geriausio lotuliukas.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien Druide Purity sampuna ir kondicionieriu (Nourishing).. Patiko man sampunas labai thumbup.gif Veliau tikrai pirksiu dideli buteli, tik dabar reikia pabaigt turimus.. O balzamas irgi patiko, bet manau pas ka labai sausi plaukai, tai netiktu g.gif Nes pasirode pakankamai lengvas (man tai tiko).. Kazkuo primine dr.Hauschkos plauku balzama (kuris man labai patiko), tik Druide balzamas tirstesnis.. Kita karta bandysiu daugiau uzdeti ir gal ilgiau palaikyti, tada paziuresiu koks poveikis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 08:23)
na bet žiūrint į tave tai oda kaip tik gražiai atrodo (bent kai aš mačiau)  4u.gif Pakėlė pasitikėjimą savim?  mirksiukas.gif Kokius aliejus ir kaip naudosi? Kodėl būtent sviestmedį rekomendavo?  rolleyes.gif

nežinau ir aš, kaip tuos forumo santykius įvardinti biggrin.gif

pirmą kartą girdžiu  g.gif
nereikia, distiliuotas vanduo negenda smile.gif Nemanau, kad per daug smile.gif

bet paklausk ernesin, ar jaučiasi permokėjusi  biggrin.gif

Tai va ir aš taip pat maniau, kad apsitvarkiusi ta mano oda ir Elytė kai užsirašinėjau sakė "Nieko aš nematau baisaus, lygi ta jūsų oda", o pasirodo BellaPiere mineralinė pudra čia stebuklus daro, kai nuplovė ją, va tada ir nustebo blink.gif Pasitikėjimo tai visai nepakėlė, atvirkščiai išsigandau ir bijau jau net liestis prie veido. Naudosiu našlaičių kremą, tikiuosi neišbers, nes po vakarykščių jos aliejinių procedūrų iškilo keli maži balti pūlinukai, bet kol kas nepanikuoju, gal vis gi pravėrė visas užsikimšusias poras tai valosi rolleyes.gif Sviestmedį rekomendavo kad atgaivinti labai nukankintą odą ir kaip jau minėjau, pasakę kad kopidoniškumo atžvilgiu jis netgi geriau nei lengvas kremas ax.gif

Nu ir aš pasimečiau kaip paklausė, sakau nu ne draugės, bet gana geros pažįstamos biggrin.gif

Kai eisiu pakartotinam valymui, nes rekomendavo 7-10d bėgyje vėl pasidaryti, tai reikės užklausti apie tą filtrą, o tai vakar apsvaigusi buvau, tai normaliai ir nesupratau laugh.gif

Ne, tikrai nesijaučiu permokėjus, bet tai turbūt supranta tik tos, kurios ten jau buvusios smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 12:03)
myself, paprastutis prausikliukas iš sudėties, tiek, kad be sintetikos  4u.gif

Ačiū. Neėmiau to prausiklio, paėmiau intymiai higienai (ankščiau klausiau apie jį). Ir pristatymas nemokamas pasitaikė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 13, 11:39)
Naudosiu našlaičių kremą, tikiuosi neišbers, nes po vakarykščių jos aliejinių procedūrų iškilo keli maži balti pūlinukai, bet kol kas nepanikuoju, gal vis gi pravėrė visas užsikimšusias poras tai valosi rolleyes.gif

gal tikrai kategoriškumai ne į naudą odai ir bus labai įdomu, kaip su sviestmedžiu, kremu draugausi. Kad normaliai pačios pademonstruotų, kiek ko paimti, kaip užtepti ir pan. Nes man atrodo, kad aš pati niekaip balanso su aliejais neatrandu. Bet vistik įlašinau aš jo į alijošinį gelį ir kolei kas Argital kremuką padėjau į šoną, nes labai komfortiškai drėkinimo ir maitinimo požiūriu oda jaučiasi smile.gif

bet tie natūralūs saldūs kvapai problemų kelia. Mano gelis kvepia kava ir šokoladu, tai šiandien iš ryto dukart išvijau gigantiško dydžio širšę iš kambario doh.gif O kita prilipo prie manęs sėdant į mašiną doh.gif Reiks vasarą kokiomis gėlėmis kvėpinti ar medžių, dervų aromatais cool.gif

gydytojai tiek nežino apie mūsų problemas, kiek mes vienos apie kitas - tai kur jau čia nebūsim geros pažįstamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 13, 10:52)
ttikrai taip, purumas-pliusas kai kam  thumbup.gif  as irgi isigijau purity didele talpa, nes patiko meginukas. ir pakaitomis ka naudoti ieskau, bet del OP dvejojau, nes manau kad kaip tik priplos  plaukus g.gif  o ar po OP lieka toks svaros jausmas, gerai isplauna? nesukrenta plaukuciai ir pan.?

isplauna gerai, kaip ir po purity taip net girgzda truputi biggrin.gif o plaukai visiskai nesukrenta.. as pati galvojau kad tokie sunkus turetu pasidarytu plaukai kad ir priplos truputi, bet nieko panasaus, plaukai labai purus po jo smile.gif puresni nei nuo purity biggrin.gif zodziu as galvojau ad atvirksciai bus viskas ir su purity ir su OP biggrin.gif
Atsakyti
Ar normaliai susimaišytų sviestmedis, kokosų aliejus ir pvz. alijošius? Ar alijošius ne prie ko? Nes mano sesė nestuke.gif , tai pasiteplioti ką nors norėčiau sumeistrauti jai. Ir kiek tokia makalošė galėtų stovėti? biggrin.gif
Atsakyti
o nenori jai atskirai sumaišyti aliejų ir duoti alijošiaus? Mano galva, tai aliejai ir alijošius gražiai nesusijungtų, nes alijošius vistik vandens pagrindu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 05 12, 18:53)
nusipirkau argital krema su propoliu, madoje konsultante sake, kad besiriebaluojanciai odai sita krema klientes labiausiai giria, antroje vietoje kremas su eziuole, o krema su varnalesomis ji sake rekomenduoja kur labai uztersta oda, akne ir pan.
nusiprausiau pasitepiau, tai kaip turbut visi argitaliai kazkiek matina veida, ir toliau laukiu kol kleopatra pavirsiu biggrin.gif

man argital su propoliu labai gerai nuramina oda ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 20:48)
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę,
Patiko man Elytės SPA wub.gif

wub.gif Vien skaitant apie Elytes "SPA" proceduras, taip gera pasidaro wub.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 22:37)
Žinovių dabar paklausiu, kokio "saulės filtro" galima parašyti KN įpilti į hidrolatą? blush2.gif Nes kai klausiau ar Argitaliai turi apsaugą nuo saulės, tai pasakė kad ne, bet paminėjo, kad perkant hidrolatą KN galima paprašyti įdėti filtro rolleyes.gif

Pirma karta girdziu, ar dar kuri girdejot apie tai? g.gif idomus dalykas ax.gif

QUOTE(Deimira @ 2010 05 13, 11:10)
Kas yra OP?

Laukiau sito klausimo biggrin.gif

Pagaliau isigijau gintaro milteliu, pirkau Barocoje, bet buvau ir netoli astromineralogijos centro, tai uzsukau ir ten pasiziuret. tai cia maiselyje visgi pasirode daugiau tos pudros, nei Barocos indelyje, tai prigriebiau ir maiseli-susinaudos ax.gif Tik ziuriu Barocos gintaro milteliai tamsesni, o tie kiti-sviesesni g.gif Gaila kol kas negaliu pasverti, jau menesi laukiu tiksliu skaitmeniniu svarstykliu, bet dar kazkur keliauja doh.gif
Palyginimui
user posted image
Atsakyti
Planuoju pasidaryti kremuko, gal kas primins kiek vitamino E lasu sudaro 1-a mililitra g.gif ? O kad jis butu kaip konsrevantas ar uzteks 1.5% vitamino E ir dar rozmarino konservanto keliu lasu ?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 13, 14:15)
o nenori jai atskirai sumaišyti aliejų ir duoti alijošiaus? Mano galva, tai aliejai ir alijošius gražiai nesusijungtų, nes alijošius vistik vandens pagrindu  g.gif

Na tiesiog jai sviestmedis yra per kietas, tai norėčiau padaryti kažką minkštesnio, bet jei alijošius nesusimaišys normaliai, tai tada nedėsiu 4u.gif
Atsakyti