Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Vergine @ 2010 05 13, 10:31)
Gal jau išbandei abu muiliukus? bigsmile.gif Ypač knieti, dėl Lauralep smile.gif

dar ne, bet greitu metu planuoju tai padaryt mirksiukas.gif su Lauralep jau vakar buciau pasizaidus, bet neturiu tuscio buteliuko su dozatorium, reik pabaigt dabartini, kuri naudoju ax.gif nebent is to smalsumo reik i koki nors buteli be dozatoriaus isbandyt, o paskui persipilciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 13, 10:09)
ateinu po ilgesnio truputi naudojimo purity, tai liuks sampunas, jau nupirkau ir dideles talpos smile.gif be to nupirkau ir OP sampuna kaitaliojimui su purity, vakar issiploviai, tai zodziu purity man patiko labiau bet tik del to kad maziau purumo plaukams suteikia, nu man nereikia to, ir taip plaukai per daaaug purus smile.gif nuo OP plaukai lieka labai purus bent jau mano (kai kam cia tik pliusas manau smile.gif ) isplauna tikrai gerai, visai neriebina to plauko, dvi dienas tikrai isvaiksciosiu smile.gif
labai idomu apie balzama paskaityti atsiliepima, berods kazkas siandien turejo ji isbandyti smile.gif

ttikrai taip, purumas-pliusas kai kam thumbup.gif as irgi isigijau purity didele talpa, nes patiko meginukas. ir pakaitomis ka naudoti ieskau, bet del OP dvejojau, nes manau kad kaip tik priplos plaukus g.gif o ar po OP lieka toks svaros jausmas, gerai isplauna? nesukrenta plaukuciai ir pan.?
Atsakyti
Mano seseriai labai plaukai nuodažymo sugadinti,sausi,kaip stagarai,baisu žiūrėti.
Tai jai kažkas patarė tokias kaukes dėtis- reikia dėti sėmenų aliejaus,įspausti citrinos ir kiaušinio trynį.
Bet aš dabar pati sau ir galvoju,ar gerai tokiems išsausėjusiems plaukams tos citrinos sultys/Ar jos dar daugiau nesausina? g.gif
Atsakyti
Kas yra OP?
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2010 05 13, 11:10)
Kas yra OP?

lotuliukas.gif ozku pienas. Priemones su ozku pienu biggrin.gif
Vakar taip ir nenuvaziavau iki OP apziureti... gal siandien pavyks rolleyes.gif
Kaip jums zaliasis lapas? Kaip tusas? biggrin.gif As kol kas susilaikysiu, nu negaliu nusprest nuo vieno ryto ...Nu kolkas nezinau ka sakyt...
Bet jei zmogus is prigimties esi blondine, tai nepakeisi nei dazydamasis rudai doh.gif - taip nustebau, kad sepetelis istraukus ne zalsvas, o juodas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 gegužės 2010 - 10:15
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 11:12)
- taip nustebau, kad sepetelis istraukus ne zalsvas, o juodas  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai tušas gi nežalias ,o juodas
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 11:17)
Zinau  doh.gif  lotuliukas.gif
Ale tiek laiko ziureta i foto ir isivaizduota,kad zalias - atsuku- juoda  unsure.gif  lotuliukas.gif  Nu zodziu  fool.gif

lotuliukas.gif
Labai geras tušas.Kaip už tikį pinigą tai super.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 13, 11:19)
lotuliukas.gif
Labai geras tušas.Kaip už tikį pinigą tai super.

Tai kad man rodos YPAC geras! Nu man nieko nesiskiria nuo sintetiniu..Tik pasirode toks sausas- naujas ir sausas, bet patepus normaliai visai. Nu kol kas nenoriu cia jau labai girti, bet man super g.gif - ziuresiu zinoma kaip laiko, byra-nebyra, teplioja ar ne, kiek uzenka ir t..t Bet pirmas ispudis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 13, 11:29)
aha, per pigus, kad but tokiam geram biggrin.gif

hmm, priminkit kaina...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 13, 11:32)
hmm, priminkit kaina...? unsure.gif

25
Atsakyti
kaip tik norejau prasyti,o jau ir snekat apie ta tusa, kurios tureje ir elysambre tusa gal galit palyginti su zaliu lapu?
Atsakyti
Nusižiūrėjau prausiklį skirtą veidui ir kūnui, bet nelabai gaudausi sudėtyje. Ar tinkama ši priemonė prausti veidą? Ar gera sudėtis?

user posted image
Atsakyti