QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 12, 22:47)
ernesin, smagu
gal gali papasakoti kokia eiga ji viska daro? ir ka tau ji apskritai dare? dare mechanini valyma? kiek laiko uztrukai? na ir kaina... aciu
gal gali papasakoti kokia eiga ji viska daro? ir ka tau ji apskritai dare? dare mechanini valyma? kiek laiko uztrukai? na ir kaina... aciu
Tiksliai nepasakysiu, bet pradžioje kelis kartus su skirtingomis priemonėmis valė, tada dėjo visokias kaukes, po to mechaniškai truputuką pavalė, tada vėl darė masažą su tuo "stebuklingu" aliejumi , po jo kaukę dėjo ir galiausiai nuvaliusi ją dėjo berods toniką, kremą ir truputį su maskuokliu paraudimus užmaskavo. I laiką kažkaip pamiršau pasižiūrėti, bet tikrai ne trumpiau kaip 1,5val. Kainavo 120lt
QUOTE(Vergine @ 2010 05 12, 16:33)
Jei nurašei nuo puslapio, tai gal jie neatnaujino informacijos arba visiems nenori išduot paslapties nes ant pakuotės, tai sudėtis skiriasi, nes ant kai kurių pakuočių, yra išvardinti tikslūs ingredientai, pagal INCI nomenklatūrą, bet muilo - pastos tiklios sudėties, visgi neišduoda
Muilas SOUFRE
Sodium Oleate, Sodium Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Aqua, Mel, Olea Europea, Laurus Nobilis, Sulfur, Thymus Vulgaris, Fraxinus Quircus Alba.
Muilas SOUFRE
Sodium Oleate, Sodium Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Aqua, Mel, Olea Europea, Laurus Nobilis, Sulfur, Thymus Vulgaris, Fraxinus Quircus Alba.
nu bet skirtumas tai nemenkas man atrodo, pats laikas jiems savo internetini puslapi atnaujint
dabar jau neaisku, kiek galima pasitiketi tuo, ka jie raso , bet pagal sita sudeti as speciau taip:
muilo pagrindas alyvuogiu aliejus, siek tiek lauro aliejaus ir truputis migdolu aliejaus.
dar ideta medaus, sieros, kazkokia forma ciobreliu (gal eterinis?..) ir dar kazkokio medzio ekstrakto?...(Fraxinus Quircus Alba)
turbut fainas, paprastas, svelnus muiliukas su 'paturbinimu' - siera. nuo tos sieros kiekio ir priklausys jo svelnumas.
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 18:48)
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę,
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 19:50)
kad apmire labai tema, idomu ar kuri beuzsuks
siaip glicerina lyg deda plaukams, o as galvoju jo deti vien del to, kad dregmes kazkiek gautu saknys, man atrodo nusausejusi odele
o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje? gal pasildyti reiktu ar pan. noreciau dar siandien uzsideti kaukyte, per nakti palaikyti
siaip glicerina lyg deda plaukams, o as galvoju jo deti vien del to, kad dregmes kazkiek gautu saknys, man atrodo nusausejusi odele
o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje? gal pasildyti reiktu ar pan. noreciau dar siandien uzsideti kaukyte, per nakti palaikyti
as glicerina deciau tik i kauke su vandeniu
o nenori tuos roziu miltelius palaikyt bent pora dienu aliejuje, o tik paskui uzsitept ji ant plauku?
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 12, 19:55)
turek sazines, juk jau buvai?
leisk kitiems 'panoreti'..
QUOTE(Katherina @ 2010 05 12, 20:45)
Merginos, gaminant burnos skal.skystį ar dezodorantą nereikio dėti konservanto jokio? Ir kiek į 100ml lašinama ea? Nes užsirašius, kad į 10 ml apie 3-4 lašus, tai čia nebūtų 30lašų per daug?
as geriau deciau ten juk vanduo?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 12, 23:24)
as geriau deciau ten juk vanduo?
Na, taip-distiliuotas. Bet nei viena lyg ir nerašė, kad reikia konservanto, o vat dabar sumąsčiau daryti- ir atrodo, kad nieko nebežinau išvis, kas kaip ir kodėl Padariau, bet be konservanto, jei pasirodys, kad jo reikia-teks perdaryti...
as glicerina deciau tik i kauke su vandeniu
o nenori tuos roziu miltelius palaikyt bent pora dienu aliejuje, o tik paskui uzsitept ji ant plauku?
na vis delto ilasinau glicerino ir i aliejaus kauke. as siaip turiu kinroziu, is ju reiks kuria diena prisiruosti, pasidaryti istrauka
veidui dariausi kauke, t.y. dvi-viena zandams, kita-kas liko tai jau labai patenkinta, patiko
o plaukus taip riebiai sutepiau, idomu kaip rytoj seksis issiplauti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 19:48)
Žodžiu mano "popieriai" prasti, pasakė kad labai iškankinta ir jautri oda, kad trūksta maitinimo ir drėkinimo
Beje Saturėle ji klausė ar mes ne draugės, nes turėjo įtarimų kad dėl manęs klausei dėl odos valymo be aliejų
Beje Saturėle ji klausė ar mes ne draugės, nes turėjo įtarimų kad dėl manęs klausei dėl odos valymo be aliejų
na bet žiūrint į tave tai oda kaip tik gražiai atrodo (bent kai aš mačiau) Pakėlė pasitikėjimą savim? Kokius aliejus ir kaip naudosi? Kodėl būtent sviestmedį rekomendavo?
nežinau ir aš, kaip tuos forumo santykius įvardinti
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 20:50)
o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje?
daug miltukų neištirpsta tiesiog aliejuje, o gliceriną galima dėti. Sviestmedžio plaukams tai bijočiau, nes riebus, sunkus šitas aliejus. Parašyk, kaip išsiplaus
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 21:37)
Žinovių dabar paklausiu, kokio "saulės filtro" galima parašyti KN įpilti į hidrolatą?
pirmą kartą girdžiu
QUOTE(Katherina @ 2010 05 12, 21:45)
Merginos, gaminant burnos skal.skystį ar dezodorantą nereikio dėti konservanto jokio? Ir kiek į 100ml lašinama ea? Nes užsirašius, kad į 10 ml apie 3-4 lašus, tai čia nebūtų 30lašų per daug?
nereikia, distiliuotas vanduo negenda Nemanau, kad per daug
QUOTE(Katherina @ 2010 05 12, 22:34)
Na, taip-distiliuotas. Bet nei viena lyg ir nerašė, kad reikia konservanto, o vat dabar sumąsčiau daryti- ir atrodo, kad nieko nebežinau išvis, kas kaip ir kodėl Padariau, bet be konservanto, jei pasirodys, kad jo reikia-teks perdaryti...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 12, 22:43)
bet paklausk ernesin, ar jaučiasi permokėjusi
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 12, 22:24)
turek sazines, juk jau buvai?
tai va, kad nebuvau, mane gripas uzpuole ir nebenuvaziavau o dabar vis neturiu laiko
noriu pagirt morku muiliuka, toks slidziai fainas, dar tokio nebuvo, tas slidumas, kaip silka rankoj laikyciau ir toks lengvutis tik man kaip kvapu megejai truputi truksta intensyvesnio kvapo
ateinu po ilgesnio truputi naudojimo purity, tai liuks sampunas, jau nupirkau ir dideles talpos be to nupirkau ir OP sampuna kaitaliojimui su purity, vakar issiploviai, tai zodziu purity man patiko labiau bet tik del to kad maziau purumo plaukams suteikia, nu man nereikia to, ir taip plaukai per daaaug purus nuo OP plaukai lieka labai purus bent jau mano (kai kam cia tik pliusas manau ) isplauna tikrai gerai, visai neriebina to plauko, dvi dienas tikrai isvaiksciosiu
labai idomu apie balzama paskaityti atsiliepima, berods kazkas siandien turejo ji isbandyti
labai idomu apie balzama paskaityti atsiliepima, berods kazkas siandien turejo ji isbandyti
QUOTE(Vergine @ 2010 05 12, 18:33)
Jei nurašei nuo puslapio, tai gal jie neatnaujino informacijos arba visiems nenori išduot paslapties nes ant pakuotės, tai sudėtis skiriasi, nes ant kai kurių pakuočių, yra išvardinti tikslūs ingredientai, pagal INCI nomenklatūrą, bet muilo - pastos tiklios sudėties, visgi neišduoda
taip, nurasiau is ju puslapio, paskui grizus su muilu pastebejau, kad sudetys skiriasi
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 20:48)
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę
as ir vel noriu pas ja
turbut fainas, paprastas, svelnus muiliukas su 'paturbinimu' - siera. nuo tos sieros kiekio ir priklausys jo svelnumas.
Daddygirl, aciu uz ivertinima
Kažkas klausė dėl konservanto į dezodorantą ir skalavimo skystį: mano dezodorantas (su šlamučio hidrolatu) jau du mėnesius be konservanto stovi, vonioj. Kol kas viskas labai gerai, manau, alūnas labai stipriai stabdo kokių bakterijų ir pelėsių susidarymą.
QUOTE(agnuta @ 2010 05 13, 10:17)
taip, nurasiau is ju puslapio, paskui grizus su muilu pastebejau, kad sudetys skiriasi
Gal jau išbandei abu muiliukus? Ypač knieti, dėl Lauralep