Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(agnuta @ 2010 05 12, 16:01)
beje, Daddygirl, kaip vertintum tokia muilo sudeti: Olea europea, mel, cocos nucifera, palm olea, glycerin, sulphur, sodium hydroxyde, aqua? 4u.gif cia feniqia su siera, Vergine rase, kad tinkamas kovai nuo spuogeliu ax.gif

Jei nurašei nuo puslapio, tai gal jie neatnaujino informacijos arba visiems nenori išduot paslapties biggrin.gif nes ant pakuotės, tai sudėtis skiriasi, nes ant kai kurių pakuočių, yra išvardinti tikslūs ingredientai, pagal INCI nomenklatūrą, bet muilo - pastos tiklios sudėties, visgi neišduoda smile.gif

Muilas SOUFRE

Sodium Oleate, Sodium Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Aqua, Mel, Olea Europea, Laurus Nobilis, Sulfur, Thymus Vulgaris, Fraxinus Quircus Alba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 12 gegužės 2010 - 17:47
o kokia kaina to feniqia muilo su siera?
Atsakyti
nusipirkau argital krema su propoliu, madoje konsultante sake, kad besiriebaluojanciai odai sita krema klientes labiausiai giria, antroje vietoje kremas su eziuole, o krema su varnalesomis ji sake rekomenduoja kur labai uztersta oda, akne ir pan.
nusiprausiau pasitepiau, tai kaip turbut visi argitaliai kazkiek matina veida, ir toliau laukiu kol kleopatra pavirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę, tai sulaužė ji visus mano įsitikinimus dėl aliejaus netinkamumo odai rolleyes.gif Susidariau įspūdį kad ji pasižiūri į odą ir kaip rentgenu ją nuskaito pasakydama, kas blogai, ko trūksta ir pan. biggrin.gif Žodžiu mano "popieriai" prasti, pasakė kad labai iškankinta ir jautri oda, kad trūksta maitinimo ir drėkinimo(čia greičiausiai kad tik alavijus ir hidrolatus naudoju), dėl to ant odos paviršiaus susidaro neelastingas sluoksnis, ko pasekoje per greitai užsidaro poros ir oda nesivalo. Išklausinėjo kuo prausiu veidą, tai Eco ir Madara prausiklius patarė max 2k/sav naudoti, o visas kitas Laveros prausimosi pienelį. Ir parekomendavo kolkas ne varnalėšų, bet našlaičių Argital kremuką panaudoti kad tą jautrumą apraminti. Valė man odą su kažkokiu Argital SUN aliejumi, jos teigimu jis ir padarė tokį stulbinamą efektą. Labai atsigavo oda, paskaitėjo ir pašviesėjo keliais tonais, pati sakė negali atsistebėti rezultatu smile.gif Patiko man Elytės SPA wub.gif

Beje Saturėle ji klausė ar mes ne draugės, nes turėjo įtarimų kad dėl manęs klausei dėl odos valymo be aliejų biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri patars, ar gerai as cia sugalvojau help.gif
plaukai greit besiriebaluojantys, bet vietomis yra pleiskanu (na panasu, kad pasausejusi oda)
susigalvojau saknims uzsideti vienokia 'kauke', o galiukams-kitokia (galiukai pasauseje).
ar nesusiriebinsiu isvis saknu su tokia makaliose: sviestmedis, lazdynu riesutu al., kokosu al., sezamu, jojobos al., roziu milteliai ir gal glicerinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 20:15)
ar nesusiriebinsiu isvis saknu su tokia makaliose: sviestmedis, lazdynu riesutu al., kokosu al., sezamu, jojobos al., roziu milteliai ir gal glicerinas? g.gif

as sviestmedzio plaukams nedeciau, nes po to gali labai sunkiai issiplaut, siaip visa kita tai fainai, bandziau ir as roziu miltelius i plauku kauke deti, man patiko ax.gif o del glicerino gal kitos merginos pakomentuos, nes nezinau ar jo reikia plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 12, 21:45)
as sviestmedzio plaukams nedeciau, nes po to gali labai sunkiai issiplaut, siaip visa kita tai fainai, bandziau ir as roziu miltelius i plauku kauke deti, man patiko ax.gif o del glicerino gal kitos merginos pakomentuos, nes nezinau ar jo reikia plaukams mirksiukas.gif

O ar rožių miltukai kažkame ištirpo...? Nes man jie tokie visai netirpūs atrodo - aš veido pilingui naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 12, 21:45)

kad apmire labai tema, idomu ar kuri beuzsuks doh.gif ax.gif
siaip glicerina lyg deda plaukams, o as galvoju jo deti vien del to, kad dregmes kazkiek gautu saknys, man atrodo nusausejusi odele g.gif
o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje? gal pasildyti reiktu ar pan. mastau.gif noreciau dar siandien uzsideti kaukyte, per nakti palaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 21:50)
siaip glicerina lyg deda plaukams, o as galvoju jo deti vien del to, kad dregmes kazkiek gautu saknys, man atrodo nusausejusi odele g.gif
o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje? gal pasildyti reiktu ar pan. mastau.gif noreciau dar siandien uzsideti kaukyte, per nakti palaikyti rolleyes.gif

Iš esmės tai glicerinas gerai plaukams - jis įeina ir į daugelio šampūnų, kondicionierių sudėtį. Aš jo maišydavau lašiuką į aliejinę kaukę, bet merginos patarė, kad geriau ne į aliejinę, nes jis tirpsta vandeny, ne aliejuje. Nors man tai puikiai susimaišo... g.gif rolleyes.gif
Dėl miltukų, tai kokie konkrečiai? Daugumas jų vėlgi lyg vandeny tirpsta, ne aliejuje... Nebent iš jų ištrauką daryt - palaikyti aliejumi užpylus (aš taip iš varnalėšų kažkada dariau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 12 gegužės 2010 - 20:55
QUOTE(ernesin @ 2010 05 12, 19:48)
Sveikos, buvau šiandieną pas kosmetologę Elytę...

fainai, oi kaip noriu ir as ten wub.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 12, 20:48)
O ar rožių miltukai kažkame ištirpo...?

nea, netirpinau, imaisiau i alieju, o poto ant plauku, nezinau kiek naudos, bet visai smagu buvo biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 20:50)

o miltukai gerai pasiskirstytu idomu aliejuje?

gali buti, net neisivaizduoju schmoll.gif

lengvai issimaise, nei sildziau nei ka, gal roziu milteliu istrauka butu zymiai naudingesne,kaip ir gintaro milteliai, reikes tuo uzsiimti, kai tik gausiu moringos alieju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 12, 21:54)
Iš esmės tai glicerinas gerai plaukams - jis įeina ir į daugelio šampūnų, kondicionierių sudėtį. Aš jo maišydavau lašiuką į aliejinę kaukę, bet merginos patarė, kad geriau ne į aliejinę, nes jis tirpsta vandeny, ne aliejuje. Nors man tai puikiai susimaišo...  g.gif  rolleyes.gif
Dėl miltukų, tai kokie konkrečiai? Daugumas jų vėlgi lyg vandeny tirpsta, ne aliejuje... Nebent iš jų ištrauką daryt - palaikyti aliejumi užpylus (aš taip iš varnalėšų kažkada dariau).

na zinau, kad vandeny, bet veidui pvz. alieju su glicerinu delne sumaisydavau ir gerai budavo hihihi.gif
reikia turbut lasa glicerino ideti vis delto. o miltukus noriu roziu deti saknims, galiukams-bananu, tokia dviguba kaukyte pasidarysiu ax.gif
Atsakyti
Tiesa prisiminiau dar vieną, man "aliejų vengėjai" didžiausią nuostabą sukėlusį pasiūlymą biggrin.gif - kad mano odai labai tiktų sviestmedžio aliejus, nes kosmetologės teigimu į kremus yra dedama vaškų, kurie gali taip pat turėti įtakos kimštis linkusioms poroms rolleyes.gif

Žinovių dabar paklausiu, kokio "saulės filtro" galima parašyti KN įpilti į hidrolatą? blush2.gif Nes kai klausiau ar Argitaliai turi apsaugą nuo saulės, tai pasakė kad ne, bet paminėjo, kad perkant hidrolatą KN galima paprašyti įdėti filtro rolleyes.gif
Atsakyti