Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 12, 15:47)
Merginos, paprotinkit mane - jaučiuosi pasimetusi.

As nebijau alkoholio schmoll.gif , nors mano oda jau irgi gerokai ne pirmos jaunystes biggrin.gif. O kodel jus bijot alkoholio sudetyje? Prasau placiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 12, 14:50)
Satura,kaip Lavera šampūnas, po šiek tiek ilgesnio naudojimo? ax.gif

panos, vieną kartą juo išsiploviau ir daugiau nebenaudoju, nekankinu plaukų 4u.gif MB naudoja, tai plaukai minkšti, purūs, blizgūs. Man tiesiog netiko ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 12, 13:47)
Merginos, paprotinkit mane - jaučiuosi pasimetusi. Peržiūrėjau begalėje puslapių natūralius prausiklius ir šveitiklius veido odai, tai beveik visų sudėtyje yra alkoholio (ir dar sąrašo pradžioje). Bet jei oda jau nebe paauglės, tai gal tas alkoholis nėra labai gerai? Jau lyg ir reiktų privengti jo? Ar aš netinkamą nuomonę turiu susidariusi? O gal po to einanti puokštė visokiausių aliejų neutralizuoja tą alkoholį ir nieko blogo jis nebedaro?
Na, žodžiu... doh.gif

o i kokius prausiklius ziurejai?
nes tie, kurie muilo pagrindu (pvz Suki, Alkaitis), tai alkoholio nera. muilas pats antibakteriskas, tai alkoholio nelabai ir reikia.

as alkoholio nebijau, jei, kur reikia, jis atlieka konservanto ir lengvo dezinfektanto vaidmeni, bet nenoreciau, kad jis eitu saraso pradzioje g.gif kur nors gale tegu buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 12, 15:38)
aciu  wub.gif  4u.gif
turbut, kad is saulegrazu ir alyvuogiu alieju.
citrate - tai gal citrinos rugstis ar kazkas is tos operos smile.gif
idomu, kad idetas alkoholis. turbut kad skaidrus muilas butu.. dar ir dezinfekuoja - rankoms gal gerai.. tik sausinimo gali priduot.
idetas papildomai glicerinas, tai jis kazkiek atsveria ta sausinima.

idomu, kad, atrodo, rasei, kad jis labai svelnus pasirode odai, ane?..  g.gif

del alkoholio as irgi susimasciau nurasinedama tau sudeti g.gif

taip, tokie buvo pirminiai potyriai, atsiliepimai smile.gif gal reikia ilgiau panaudot, kad susidaryciau galutine nuomone smile.gif

beje, Daddygirl, kaip vertintum tokia muilo sudeti: Olea europea, mel, cocos nucifera, palm olea, glycerin, sulphur, sodium hydroxyde, aqua? 4u.gif cia feniqia su siera, Vergine rase, kad tinkamas kovai nuo spuogeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 12, 15:50)
Pasaule,kiek pamenu Kuniguda rašė, kad jei alkoholis yra pradžioje, tai jis greitai išgaruoja. Jei ką maišau, tai pataisykit mane blush2.gif

Aš irgi šitą dalyką skaičiau, bet nežinau, ar galima tuo tikėti. O įrodymo neklausiu, nes mačiau jau atsakymą ir į tai... doh.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 12, 15:51)
As nebijau alkoholio  schmoll.gif , nors mano oda jau irgi gerokai ne pirmos jaunystes biggrin.gif. O kodel jus bijot alkoholio sudetyje? Prasau placiau 4u.gif  biggrin.gif

Ai, kad teko skaityti, kad vyresnei odai reiktų jo vengti, nes sausina tuo pačiu sendindamas... Tiksliai neaprašysiu tų visų procesų.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 12, 15:58)
o i kokius prausiklius ziurejai?
nes tie, kurie muilo pagrindu (pvz Suki, Alkaitis), tai alkoholio nera. muilas pats antibakteriskas, tai alkoholio nelabai ir reikia.

Na, žiūrėjau į visokius Lavera, Neobio, dar kažkokius... Beveik visus peržiūrėjau violey puslapyje. Reikia Suki ir Alkaitis dar pasidomėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 11, 11:53)
merginos planuoju lekti atostogu... sakykite prasau gal kuri naudojote tokia apsauga deginantis?
ar nesausina odeles ar apsaugo? 4u.gif noreciau ir idegti bet nenudegti ax.gif

Kiek pastebėjau, šitas purškiklis turi tik SPF15. Nežinau, kur važiuosi atostogaut, bet ar ne per mažai, kad nenusviltum? blush2.gif
Atsakyti
Pamačiau Suki ir Alkaičio kainas, ir nusprendžiau, kad daugiau nebežiūrėsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 12, 15:25)
Kiek pastebėjau, šitas purškiklis turi tik SPF15. Nežinau, kur važiuosi atostogaut, bet ar ne per mažai, kad nenusviltum?  blush2.gif

cheminį pirkdavau su SPF 50 ax.gif O Laveros užtenka ir su SPF 20, nenusvylu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 12 gegužės 2010 - 15:38
QUOTE(agnuta @ 2010 05 12, 14:01)
del alkoholio as irgi susimasciau nurasinedama tau sudeti g.gif

taip, tokie buvo pirminiai potyriai, atsiliepimai smile.gif gal reikia ilgiau panaudot, kad susidaryciau galutine nuomone smile.gif

beje, Daddygirl, kaip vertintum tokia muilo sudeti: Olea europea, mel, cocos nucifera, palm olea, glycerin, sulphur, sodium hydroxyde, aqua? 4u.gif cia feniqia su siera, Vergine rase, kad tinkamas kovai nuo spuogeliu ax.gif

siaip idomu tas alkoholis, reiks prie progos pasidometi. lyg yra budas gamint skysta muila su alkoholiu... ypac jei sakai, kad geras gaunas smile.gif

su siera negaminau, bet skaiciau, kad gamina. kaip ir su medzio anglim (pan savybiu turintis muilas gaunasi). tik raso, kad yra alergisku sierai zmoniu - isberia. bet kartu raso, kad, kam tinka, labai gerai nuo visokiu odos problemu (aknes, egzemos ir t.t.). Tokia yra nuomone, keik realiai padeda, neteko skaityti..
Vienuose muiluose, maciau, 3%, kituose net 10% sieros... tas 10% tai truputi baisoka atrodo.. biggrin.gif
Siaip idomu pabandyti, kodel ne.

Muilo sudetis labai normali: alyvuogiu, kokoso, palmiu aliejai, medus, siera. Nieko prabangaus neideta smile.gif, bet vistiek geras muilas gaunasi. Tuo labiau, kad alyvuogiu aliejus, didele tikimybe, nerafinuotas (tuose krastuose pigus nerafinuotas, as kazkodel isivaizduoju, kad ji ir naudoja smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 12, 14:30)
Pamačiau Suki ir Alkaičio kainas, ir nusprendžiau, kad daugiau nebežiūrėsiu. lotuliukas.gif

as ju pirkti ir nesiuliau tongue.gif (nors, beje, nesu skaicius blogo atsiliepimo nei apie viena is ju wink.gif)
as turejau omeny, kad jei nenori alkoholio - bandyk ieskoti prausiklio muilo pagrindu ir daviau pavyzdzius smile.gif

arga pasigamink wink.gif nebus gal toks krutas kaip Alkaitis, bet tiek ir nekainuos. Alkaitis i skysta muila sudejes vitaminus, ekstraktus ir pan. Ir viskas.
Atsakyti
Mano garbanos issileido unsure.gif biggrin.gif Sedziu nutysususiais, ale banguotais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 12, 15:22)
Na, žiūrėjau į visokius Lavera, Neobio, dar kažkokius... Beveik visus peržiūrėjau violey puslapyje. Reikia Suki ir Alkaitis dar pasidomėti. biggrin.gif

esu isbandziusi Logonos, Neobio, tai Suki, man net labiau sausino, nei mineti ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 12, 15:41)
nebus gal toks krutas kaip Alkaitis, bet tiek ir nekainuos. Alkaitis i skysta muila sudejes vitaminus, ekstraktus ir pan. Ir viskas.

as vis dairausi i Alkaiti, knieti man ji isbandyti biggrin.gif gal stebuklus padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 12, 14:15)
as ji naudojau ir kiekvienai dienai ir aliejinem kaukytem, tai net galiu pasakyti, kad sumazino riebalavimasi, o ir zoliu kvapas mane veza biggrin.gif ir plaukai atrode puikiai thumbup.gif

na tikekimes, kad ir manes nenuvils po ilgesnio naudojimo cool.gif o mane tas kvapas is pradziu isgasdino, bet plaunant galva toks sakyciau net raminantis pasirode, atjunge rolleyes.gif kaip SPA ax.gif
Atsakyti