Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:02)
o kiek susinaudojo miltelių?? Niekad nebandžiau, nepatinka man visokie tokie galvos pylingai  ax.gif

Žinok mas mane stiklainėly pudra, tai nepasakysiu labai jau tiksliai, bet gera pusė saujos, kaukių veidui tai n+k būtų išėję... Naudojau ne kaip pylingą, o įmasažavimui ir palikimui GĖRIO įsisiurbimui biggrin.gif Ir nesijautė man pylingo efektas schmoll.gif Gi ten beveik košelė ir pasidaro ant drėgnų plaukų...
Atsakyti
gavau ir šiandien vakare bandysiu:

Lavera apelsininį šampūną:

user posted image

jei nepatiks, eisiu aiškintis pas TekiląSunrise, GinMintę ir kitas, kurios prigyrė cool.gif biggrin.gif Kvepia tai nuostabiai, neatsižaviu wub.gif

dar tokią Logona pastą:
user posted image

tikėjausi įprastos baltos, o šita tokia gelinė. Bet svarbu, kad gerai dantis valytų - sunaudosiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:20)
tikėjausi įprastos baltos, o šita tokia gelinė. Bet svarbu, kad gerai dantis valytų - sunaudosiu smile.gif

Ir as dabar ja naudoju, bet sekanti karta nepirksiu... Nieko tokia, bet nekartosiu jau, nors jau 2 tokia sunaudojus. Man gal vaidenasi, bet mano dantys siek tiek pagelto- ta prasme, nebalina nei kiek ji. Balta pasta yra balta ir taskas.
Ir jau daugiau jokiu geliniu, jokiu NEbaltu smile.gif
Dabar mastau apie sia:
user posted image

O dantu sepetelius galvoju gal reikes pabandyti, nes siaip jau namie tai dabar tik susimasciau - eiliniai is PC g.gif

va- su naturaliais seriais
user posted image
arba nailoniniais:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 gegužės 2010 - 10:55
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 06, 10:44)
Ir as dabar ja naudoju, bet sekanti karta nepirksiu...

berods kryystė gyrė, kaip gerai putoja, gaivi - žodžiu, nesiskiria nuo sintetinių cool.gif O dantų pašveitimui gali gintaro pudros žiupsnelį užbėrusi ant šepetėlio panaudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:48)
berods kryystė gyrė, kaip gerai putoja, gaivi - žodžiu, nesiskiria nuo sintetinių  cool.gif O dantų pašveitimui gali gintaro pudros žiupsnelį užbėrusi ant šepetėlio panaudoti  drinks_cheers.gif

Tai vat, kad tingine- ir gintaro galima ir ea juk, bet kad man ryte nei vienas vingis nedirba dar- as gi mieganti valausi tuos dantis biggrin.gif
Nepasakyciau, kad labai putoja schmoll.gif - mat kaip skirtingai...

Bet ka atradau bigsmile.gif - nusiperki sepeteli, kotelis lieka, o sepeteliai yra keiciami - kaip patogu ir praktiska!!
user posted image

Jau man labai reikia tu sepeteliu doh.gif - kuo skubiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 gegužės 2010 - 11:00
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 11:48)
berods kryystė gyrė, kaip gerai putoja, gaivi - žodžiu, nesiskiria nuo sintetinių  cool.gif O dantų pašveitimui gali gintaro pudros žiupsnelį užbėrusi ant šepetėlio panaudoti  drinks_cheers.gif

Man tai patinka ši pasta, kaip tik dabar naudoju, putoja normaliai ir gaivina ir valo gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 06, 07:34)
ir aš pasipasakosiu: bandžiau lašinti šilką į šampūną vakar, bet nesuprantu, kur tas didelių plaukų efektas  blink.gif Kiek jūs lašelių lašinat? Man didesnis efektas kartais būna į šampūną įlašinus kokio kvapaus ekstrakto smile.gif

as ir bandziau, tai man isdziuve plaukai prie saknu buvo tokie kaip sulipe blink.gif , nors netepiau plauku niekuo, taip ir likau nesupratusi

QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 09:15)
O aš nesulaukusi niekieno atsakymų apie gintaro pudros panaudojimą plaukams, nutariau išbandyti pati.

Geriausia daryti macerata, t.y. uzpilti gintaro miltelius aliejum ir palaikyti. As tai laikiau ilgokai, ne viena menesi blush2.gif, nes buvau pamirsusi apie tai. Tada tie miltukai suminksteja ir labai maloniai masazuojasi ir lengvai issiplauna. As dariau su arganu
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 06, 11:52)
Bet ka atradau  bigsmile.gif - nusiperki sepeteli, kotelis lieka, o sepeteliai yra keiciami - kaip patogu ir praktiska!!
Jau man labai reikia tu sepeteliu  doh.gif  - kuo skubiau  biggrin.gif

turiu toki, visai smagu ismesti tik ta galvute, o ne visa sepeteli ax.gif tik vat vis tik gal tie nailoniniai sereliai smagiau naudojasi, nors gal ir prie naturaliu seriu priprasiu. pabandymui abejus isigijau smile.gif
Atsakyti
O kur jus perkate gintaro miltukus? ax.gif aš esu pirkusi Barocoje, bet sakau, gal pigiau ir didesnį kiekį užsiperkate?
Atsakyti
Turiu tokį durną klausimą.
Namie bandau susikurpti aromatinę lempą.
O kaip jos būna padarytos?Ar ta liepsna siekia stiklinio indo dugną su vandeniu ir eteriais ar būna biskį per atstumą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 06, 12:23)
Geriausia daryti macerata, t.y. uzpilti gintaro miltelius aliejum ir palaikyti. As tai laikiau ilgokai, ne viena menesi  blush2.gif, nes buvau pamirsusi apie tai. Tada tie miltukai suminksteja ir labai maloniai masazuojasi ir lengvai issiplauna. As dariau su arganu

O! Idėja bigsmile.gif Bus dar vienas buteliukas į maceratų kolekciją rolleyes.gif Proporcija ta, kur maždaug 10 g. miltukų - 30 ml aliejaus? Ir tada laikom tamsiai? Man dar susišvietę, kad šiltai laikyt reikia (nepamenu dabar tik kodėl taip sugalvojau, gal kas rašė mastau.gif ). Tai laikau spintukėj, ne šaldytuve, kas kažkiek laiko supurtau.
O kaip naudoji tada? Imi viską - aliejų, miltukus nuo dugno ir prieš plovimą įmasažuoji, palaikai, išplauni? Kiek laiko laikai? Gal kaip kaukę vertėtų? Nes miltukus įmasažavus rašo 10 min laikyti.
Jei bus kantrybės atsakinėt į klausimus - būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 06, 12:41)
Turiu tokį durną klausimą.
Namie bandau susikurpti aromatinę lempą.
O kaip jos būna padarytos?Ar ta liepsna siekia stiklinio indo dugną su vandeniu ir eteriais ar būna biskį per atstumą? blush2.gif

Per atstuma dazniausiai, nes jei ugnis lies, virs vanduo pastoviai- turi tik sildyti ir garuoti, nors esu maciusi stikline tokia mazute, kaip kolba- tada ja ugnis liecia, bet ji pastoviai burbuliuoja, verda- bet ji uzdengta stikliniu dangteliu, per sonus siek tiek garai eina ir kvapa skleidzia- berods atsivezta is Rytu saliu...
Tai jei indas atviras, labai greitai isgaruotu vanduo, jei liepsna ji liestu...
Atsakyti