QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 06, 12:23)
Geriausia daryti macerata, t.y. uzpilti gintaro miltelius aliejum ir palaikyti. As tai laikiau ilgokai, ne viena menesi
, nes buvau pamirsusi apie tai. Tada tie miltukai suminksteja ir labai maloniai masazuojasi ir lengvai issiplauna. As dariau su arganu
O! Idėja
Bus dar vienas buteliukas į maceratų kolekciją
Proporcija ta, kur maždaug 10 g. miltukų - 30 ml aliejaus? Ir tada laikom tamsiai? Man dar susišvietę, kad šiltai laikyt reikia (nepamenu dabar tik kodėl taip sugalvojau, gal kas rašė
). Tai laikau spintukėj, ne šaldytuve, kas kažkiek laiko supurtau.
O kaip naudoji tada? Imi viską - aliejų, miltukus nuo dugno ir prieš plovimą įmasažuoji, palaikai, išplauni? Kiek laiko laikai? Gal kaip kaukę vertėtų? Nes miltukus įmasažavus rašo 10 min laikyti.
Jei bus kantrybės atsakinėt į klausimus - būsiu labai dėkinga