Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Vergine @ 2010 05 12, 11:17)
Mažų talpų Via Naturalis neturi.

verysad.gif cry.gif

Tiesa, garbanes rolleyes.gif - siandien ryte atsikeliau svelniai tariant kaip po kokio sugarbanojimo difuzeriu blink.gif - ale taip graziai bigsmile.gif ! Nu manau sau- senai buvau garbane- nieko netiesinau- tik paemiau silikono tarp pirstu ir tuos plaukus paspaudinejau, patepiau ir zinokit kad sedziu visa garbane rolleyes.gif biggrin.gif
Ziuresiu kaip vakare atrodys mano garbanos, bet kol kas puikiai laikosi bigsmile.gif ! Tai isvada- tinka ir garbanoms formuoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 gegužės 2010 - 10:35
QUOTE(Vergine @ 2010 05 12, 11:17)
Katik kalbėjom smile.gif

O, malonu susipazinti biggrin.gif drinks_cheers.gif is Saturos posto supratau, kad lyg ten ir dirbi, tik negalvojau, kad ir siandien blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 12, 11:26)
Rytoj parasysiu pirmus ispudzius apie balzama.. Paciai labai idomu koks jis smile.gif
O del Druide sampunu, tai as dar neatradau patinkancio (is Druide).. Esu bandzius tokius: su ozku pienu, kasdienai skirta ir atrodo Vitality.. Kazkaip vis neitikdavo smile.gif Ziuresiu kaip bus su Purity..
Kol kas mano Nr.1 kaip buvo taip ir liko Weleda sampunai smile.gif

Apie balzama tikrai bus idomu paskaityti, nerandu tinkamo (na nesu daug ir isbandziusi, bet skirtingai nuo sampunu, kurie arba patinka, arba ne, arba buna ~vidutiniski, balzamai man dazniausiai buna nei 5 nei 9 biggrin.gif ), tai su jais dar sunkiau nei su sampunais bent jau man doh.gif O purity, is savo "varpines", galiu pasakyti, kad tikrai patiko-net drauge vakar pagyre, sako plauku atrodo kaip daug, o ir ilgis pasimate tongue.gif pasigyriau thumbup.gif nors man atrode, kad nieko jis neispurina, kaip tik lyg ir paglotnina, bet kazka 'tokio' padaro vistiek, plaukai tikrai graziai gula po jo, o jei ir 'didesni', ir glotnesni bei neantenuoti atrodo, tai thumbup.gif thumbup.gif tik kadangi kasdien tenka galva plauti galima sakyti, galvoju ar nebus per 'astrus' jis man, tokiam daznam naudojimui g.gif visgi reiktu ir kazkoki lengvesni isigyti manau, bet kolkas pasidziaugsiu ir juo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 gegužės 2010 - 10:39
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 12, 11:34)
verysad.gif  cry.gif
Tiesa, garbanes  rolleyes.gif - siandien ryte atsikeliau svelniai tariant kaip po kokio sugarbanojimo difuzeriu  blink.gif - ale taip graziai  bigsmile.gif ! Nu manau sau- senai buvau garbane- nieko netiesinau- tik paemiau silikono tarp pirstu ir tuos plaukus paspaudinejau, patepiau ir zinokit kad sedziu visa garbane  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Ziuresiu kaip vakare atrodys mano garbanos, bet kol kas puikiai laikosi  bigsmile.gif ! Tai isvada- tinka ir garbanoms formuoti!

A6 tai sakiau kai reiks "susilaižyti" plaukus (teminiam vakarui biggrin.gif ), naudosiu fitokeratinus thumbup.gif Nes kai įdedu jų į kaukę plaukams, galiu išsilankstyt belekokią šukuoseną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 12, 11:34)
Tiesa, garbanes  rolleyes.gif - siandien ryte atsikeliau svelniai tariant kaip po kokio sugarbanojimo difuzeriu  blink.gif - ale taip graziai  bigsmile.gif !

Tai čia silikonas tik pasitarnavo? ar dar ką nors darei?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 12, 11:41)
Tai čia silikonas tik pasitarnavo? ar dar ką nors darei?

Vakar issiploviau galva ir su slapia atsiguliau miegot- nuluzau blush2.gif .Atsikeliau jau su garbanom taisyklingom, graziom -na, kartais juk buna, kad graziai susiguli, susigarbanoja, o ryte tik su silikonu paformavau , patepliojau, nesukavau plauku sukomis ir labai graziai garbanos laikosi- tai silikonas jas sustandina- ta norejau pasakyti.Bet gali buti,kad iki vakaro viskas nutys, sukris.Rytoj pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 05 12, 10:13)
Kunigunda buvo rašiusi apie savo darytą ištrauką argane wink.gif

daryčiau kitame aliejuje smile.gif Arba gal ir ne aliejuje, dar nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 11:38)
Apie balzama tikrai bus idomu paskaityti, nerandu tinkamo (na nesu daug ir isbandziusi, bet skirtingai nuo sampunu, kurie arba patinka, arba ne, arba buna ~vidutiniski, balzamai man dazniausiai buna nei 5 nei 9 biggrin.gif ), tai su jais dar sunkiau nei su sampunais bent jau man doh.gif

o kokius natur. plauku balzamus esi bandzius? galeciau gal tada palyginti rytoj su kuo nors..
as esu tokius naudojus --> dr.Hauschka, BEMA, Aubrey Organics GPB, Sante Briliant Care, Druide purskiama nenuplaunama, Urtekram su ramunelem.. atrodo tiek g.gif balzamai labai ilgai naudojasi, tai nedaug isbandzius
Atsakyti
p kuo labiau patiko veledos sampunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 12 gegužės 2010 - 13:11

QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 10:38)
  thumbup.gif  thumbup.gif  tik kadangi kasdien tenka galva plauti galima sakyti, galvoju ar nebus per 'astrus' jis man, tokiam daznam naudojimui g.gif  visgi reiktu ir kazkoki lengvesni isigyti manau, bet kolkas pasidziaugsiu ir juo wub.gif

as ji naudojau ir kiekvienai dienai ir aliejinem kaukytem, tai net galiu pasakyti, kad sumazino riebalavimasi, o ir zoliu kvapas mane veza biggrin.gif ir plaukai atrode puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 12 gegužės 2010 - 23:27
Issiploviau siandien galva nauju australietisku sampunu. Ir ju nenuplaunamu kondicionieriu pasitepiau. Fu, pagaliau plaukai gavo kondicionieiaus. Daug fainesni. Kolkas viskas patinka. Ilgiau panaudojus parasysiu rutuk komentara smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 05 11, 20:39)
Na ką gi, išbandžiau Divutės išgirtą Lavera kokosinį dušo gelį....

jau ir as noriu nors karta su ja issimaudyti... wub.gif smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 05 12, 07:53)
Daddygirl, zadeto skysto muilo sudetis: aqua, potassium oleate, potassium olivate, alcohol, glycerin, citrate, parfum, linalool, d-limonene, geraniol, coumarin.

aciu wub.gif 4u.gif
turbut, kad is saulegrazu ir alyvuogiu alieju.
citrate - tai gal citrinos rugstis ar kazkas is tos operos smile.gif
idomu, kad idetas alkoholis. turbut kad skaidrus muilas butu.. dar ir dezinfekuoja - rankoms gal gerai.. tik sausinimo gali priduot.
idetas papildomai glicerinas, tai jis kazkiek atsveria ta sausinima.

idomu, kad, atrodo, rasei, kad jis labai svelnus pasirode odai, ane?.. g.gif
Atsakyti
Merginos, paprotinkit mane - jaučiuosi pasimetusi. Peržiūrėjau begalėje puslapių natūralius prausiklius ir šveitiklius veido odai, tai beveik visų sudėtyje yra alkoholio (ir dar sąrašo pradžioje). Bet jei oda jau nebe paauglės, tai gal tas alkoholis nėra labai gerai? Jau lyg ir reiktų privengti jo? Ar aš netinkamą nuomonę turiu susidariusi? O gal po to einanti puokštė visokiausių aliejų neutralizuoja tą alkoholį ir nieko blogo jis nebedaro?
Na, žodžiu... doh.gif
Atsakyti
Satura,kaip Lavera šampūnas, po šiek tiek ilgesnio naudojimo? ax.gif
Pasaule,kiek pamenu Kuniguda rašė, kad jei alkoholis yra pradžioje, tai jis greitai išgaruoja. Jei ką maišau, tai pataisykit mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 12 gegužės 2010 - 14:52